• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako da počnem

Felix Arba

Novi član
Tu od
5 Stu 2012
Zdravo ljudi , nadam se da neću dobiti ban zato što vjerovatno pišem temu koja je već objavljena , ali ne mogu da sjedim i čitave noći čitam sve postove na forumu , s obzirom da sam već tražio nešto slično .. Nego da pređem na stvar:
Zanima me , može li mi neko u najkraćim crtama napisati koji bi to bio najbrži način da zaradim neke novce online bez početnog uloga , s obzirom da sam već pregledao mnoge teme , i recimo svidjelo mi se sa youtube viewsima , međutim na tubeexposure je ukinuta isplata a na vagex ide presporo , neki videi mi dostižu i do 200 sekundi čekanja za 1 credit što se stvarno ne isplati . I samo da po mogućnosti to nije PTC zarada .
Voljan sam stvarno da posvetim vremena svemu tome ,ali ne uzaludno , i naravno od zarađenog novca planiram uložiti u dalje projekte .
Samo bih da napomenem , novi sam u ovome i stvarno se nadam da ne spamam previše .

Čitaj opet.
Da si pročitao malo detaljnije ne bi tražio ovde pitanje.
Pa po meni moguće je bez ulaganja,ali ako želiš sajt moraš makar minimalno(za domen i hosting)
Stoga prelistaj ponovo forume

Bez totalnog uloga mozes.. Ja sam tako isto poceo i iskreno sam tek do pre mozda 5-6 meseci stalno radio free.. Za sajt mozes uvek iskoristit neki free blog ili free hosting (osim ako ne zelis da ciljas na neku SEO zaradu, onda moras da kupis domen i hosting)... Ali brza zarada NE POSTOJI.. Zapamti to.. Ako ces da ulazes vreme u ucenje, onda kupi sebi neki rokovnik/svesku i polako kreni prelistavati sve i zapisuj ono sta ti se svidja, posle par nedelja odluci sta ti se najvise od svega toga svidja i stavi primaran fokus samo na to. Puno puta ces da padnes i da ti bude pretesko, ali ne odustaj i samo kopaj i dalje i rezultati ce doci (licno nisam zardio nista 6 meseci, ali nisam odustao i sad lepo zivim od toga).

P.S. Ako ne budes ovako nesto uradio, mozda ces da krenes nesto sto te ne zanima (jer ce ti neko preporuciti "e ovo ti je najbolje, najbrza zarada, bla, bla") i onda ces da se razocaras i batalis sve; dok ovako neces, jer ces raditi nesto sto ti se svidja i bice ti zanimljivo, samim tim ako volis ono sto radis izvuces uvek maksimum iz toga ako se trudis..

Eto, i da, dobrodosao. :waving

Back
Na vrh