• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako besplatno napraviti sajt ?

Mrxula

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2014
Cao
Posto sam i ja odlucio da napravim sub network tj YouTube mrezu koja ce da radi za Music Nations , treba mi sajt :p Posto korisnici ako hoce da postanu preko mene partner sa MN moraju da imaju onu formu gde ce popuniti ime kanala , drzava itd . Posto mi je taj lik sa MN poslao nesto( ne znam kako da se izrazim ) da se doda na sajt , tako da to nije problem .
Da li je moguce da napravim sajt za besplatno ?
Nije mi cilj zarada iako za posecenost ne brinem .
Cuo sam za weebly i Cile je pravio tutorijal http://www.youtube.com/watch?v=C_PnQ-TVUYE&feature=youtube_gdata_player
* Izvinite ako je ovakva slicna tema bila :p

Sto ne kupis domenu i hosting sve ukupno 10e i kao covek uradis to? Weebly i sve to deluje neozbiljno jako...

Stani mesecno €10 ili kako vec ? Ma nije toliko bitno da bi sad morao da kupujem domenu itd. i onako nisam neki expert za sajtove .
Samo bih zeleo jednom u nedelju dana da obavestim ljude o update , koliko partnera imam , zahtevi za prihvatanje i slicno .
Posto sam na jedan korak od pravljenja mreze :)

9e je godisnje .com domena a hosting 150 din mesecno.. kad sve to kupis javi mi se ja cu besplatno da ti napravi Wordpress sajt za tvoju mrezu onako kako hoces :)

Samo €9 ?! Tako jeftino xD Ali imam glupo pitanje kako da kupim domenu i hosting i gde placam ?
Ili ipak da nastavim sa Weebly ?

Mrxula kaže:
Samo €9 ?! Tako jeftino xD Ali imam glupo pitanje kako da kupim domenu i hosting i gde placam ?
Ili ipak da nastavim sa Weebly ?

Verujem da ces naci nesto ovde bit.ly/WdNONO

Domena nije ni blizu 9€ prvu godinu, malo malo budu kuponi za 0.99$ za .COM ili nešto slično.

Thrix kaže:
Domena nije ni blizu 9€ prvu godinu, malo malo budu kuponi za 0.99$ za .COM ili nešto slično.

Već duže vrijeme su na "1and1.com" po 0.99$ .com i .net domene, pa zašto ne iskoristiti priliku dok traje :)

Napravio sam sajt na weebly :) Evo vec je jedna osoba apply za partnerstvo :D Extra , a sajt postoji fazon skoro jedan dan :D Ako ikada bude uspela ta nova mreza , definitivno kupujem domenu i hosting (treba jos nesto xD) i pocinjem sa radom na sajtu . Ali nov sam tako da se nadam da ce barem neko na ovom forumu mi pomoci u vezi sajta ...

Ja sam ti reko, samo se javi i pravim ti sajt potpuno besplatno na Wordpressu kako god zelis :)

SpawneR kaže:
Ja sam ti reko, samo se javi i pravim ti sajt potpuno besplatno na Wordpressu kako god zelis :)

Znaci SpawneR na tebe racunam kad budem trebao praviti sajt :D Ili ako mi ti budes pravio , ali da bude ono slicno ako ne i bolje od Creative Nation sajta , jer mislim da nije tesko xD
Moze na Wordpress ako nije problem ali to tek za mesec dva

Samo se kupi domen ne treba se placati hosting,sajtove ja znam praviti u wordpresu,blogu,free hostingu u kom god hocete formatu php html imam razne skripte za fejsbuk,youtube i svasta nesto..

Mrxula, čitajući tebe vidim sebe prije neke 3 godine. Mislio sam da je napraviti neki jednostavan sajt atomska fizika, kada poslije skontaš to se u par koraka može nešto lijepo napraviti. Da ne bude zabune, kreiranje nekakvog komplikovanijeg sajta sigurno jeste problem i zahtjeva mnoštvo vještina, ali neki wordpress sajt se može lako napraviti.

Kupiš domen (možeš na godaddy - 2$ sa kuponom).
Kupiš hosting (10tak$ jako dobar shared hosting sa kuponom na tri mjeseca)

Na domeni promijeniš nameservere koje dobiješ od hostinga. Uloguješ se na hosting. Većina njih posjeduje Softaculous sa kojim u bukvalno par klikova i 2 minute nabaciš wordpress. Nađeš neku free lijepu temu, instaliraš je. Dodaš par osnovnih plugina (Igor je pisao o tome igortomic.net/koje-wordpress-plugine-instalirati-na-novi-sajt-ili-blog/ ) i to je to.

Ovo sve što sam napisao je vjerovatno bespotrebno i 98 posto ljudi sa foruma ovo zna, ali meni da je ovo neko napisao prije 3 godine bio bih mu do neba zahvalan i sigurno bi mi uštedio mjesec dana traženja, guglanja itd, jer meni nije imao ko pokazati. I vjerovatno zbog toga sam ovo i napisao. Možda nekome posluži. :waving

i_see_fire kaže:
Mrxula, čitajući tebe vidim sebe prije neke 3 godine. Mislio sam da je napraviti neki jednostavan sajt atomska fizika, kada poslije skontaš to se u par koraka može nešto lijepo napraviti. Da ne bude zabune, kreiranje nekakvog komplikovanijeg sajta sigurno jeste problem i zahtjeva mnoštvo vještina, ali neki wordpress sajt se može lako napraviti.

Kupiš domen (možeš na godaddy - 2$ sa kuponom).
Kupiš hosting (10tak$ jako dobar shared hosting sa kuponom na tri mjeseca)

Na domeni promijeniš nameservere koje dobiješ od hostinga. Uloguješ se na hosting. Većina njih posjeduje Softaculous sa kojim u bukvalno par klikova i 2 minute nabaciš wordpress. Nađeš neku free lijepu temu, instaliraš je. Dodaš par osnovnih plugina (Igor je pisao o tome igortomic.net/koje-wordpress-plugine-instalirati-na-novi-sajt-ili-blog/ ) i to je to.

Ovo sve što sam napisao je vjerovatno bespotrebno i 98 posto ljudi sa foruma ovo zna, ali meni da je ovo neko napisao prije 3 godine bio bih mu do neba zahvalan i sigurno bi mi uštedio mjesec dana traženja, guglanja itd, jer meni nije imao ko pokazati. I vjerovatno zbog toga sam ovo i napisao. Možda nekome posluži. :waving

Kupi se samo domen i preko free blogspota se napravi extra sajt sa izmenama html koda,jednostavno a ekonomicno jer blogspot prima 15.000 poseta dnevno bez blokiranja.

alecmreza kaže:
15000 posjeta ?
Pa onda je on bolji nego vps :D

Pa preko blogspot.com neka isproba ko ne veruje,ja isprobao dok sam pravio sajtove i radilo extra,sad preko youtuba zaradjujem pa sam malo zapostavio pravljenje sajtova.

Probacu onda.
Ma trebace mi dosta sajtova za 2.0 back linkove :D
Wordpress i blogspot ce biti najvise zastupljeni :p

alecmreza kaže:
Probacu onda.
Ma trebace mi dosta sajtova za 2.0 back linkove :D
Wordpress i blogspot ce biti najvise zastupljeni :p

Ja nisam bas miljenik wordpresa jer je dosta spor i kad ima 100 ljudi vec zna da baguje.

Back
Na vrh