• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Joomla Joomla 1,6 - vaša iskustva

novii

Legenda
Tu od
24 Tra 2009
Rešio samda pokrenem temu o opštim utiscima o Joomli 1,6. Ja sam je testirao u lokalu, radi super.

Kad sam probao na Hostgatoru, pojavili su se problemi. O tome sam pokrenuo temu na zvaničnom forumu.

Inače veoma mi pozitivno deluje, mada je treba još testirati.

Dosta je dobra, i pogodna za vece unose. Npr kad se od jednom unosi 10+ menu izbornika ili vijesti, puno je brze jer se odmah moze vise stvari unosit. Neke funkcionalosti su spojene i dovedene na 1klik i s te strane je dosta dobro napravljena.

Najveca mana u 1.5 odnosno user-i su sad temeljito ispravljeni i portalima kojima je to bitno je ovo odlicna stvar.

Izradom templatea za 1.6 se jos nisam poceo bavit pa neznam kako je napravljena struktura al vidim da je po defaultu dodan velik broj novh pozicija

Jedna od stavki koja je promenjena, jeste da kad želite da vidite pozicije modula u templatu, morate da u admin panelu omogućite tu opciju.

Po meni za sad je dosta bolja od 1.5 a tek se pojavila dakle mozemo ocekivati dosta novih stvari. Ima dosta toga sto je sad uradjeno daleko bolje nego kod 1.5. Jedino je problem sto templete, moduli i komponente od 1.5 ne rade na 1.6. Za template se moze dosta lako resiti dok ima komponeti kojih nema za 1.6 pa ako je nekom jedna od tih potreba i ne moze bez nje tu moze da bude mali problem.

Back
Na vrh