Trubaci Nemacka i Swiss
Novi član
- Tu od
- 26 Tra 2026
Jel netko ima iskustva s organizacijom svadbi, krštenja i većih proslava u Njemačkoj ili Švicarskoj, posebno kad je u pitanju naša glazba i trubači?
Čujem da je dosta naših ljudi vani počelo ponovno vraćati balkanski štih na veselja, pa me zanima kako danas to ide u praksi. Je li teško pronaći dobar bend ili orkestar koji zna napraviti pravu atmosferu, a da je ozbiljan i profesionalan?
Nedavno sam naišao na ove dečke: Trubaci nemacka svadbe, rodjendani ORKESTAR VRANJANCI pa vidim da nastupaju po Njemačkoj i Švicarskoj, a navodno rade vrhunske svadbe i privatne proslave. Vidim da ima bend Minhen zanima me je li ih netko slušao uživo ili angažirao?
Također me zanima i poslovna strana svega toga. Je li danas dobar posao imati vlastiti bend, orkestar ili agenciju za organizaciju naših proslava u inozemstvu? Čini mi se da je potražnja sve veća, posebno među našim ljudima koji žele tradiciju, dobru glazbu i pravo veselje.
Par pitanja za ekipu koja ima iskustva:
Čujem da je dosta naših ljudi vani počelo ponovno vraćati balkanski štih na veselja, pa me zanima kako danas to ide u praksi. Je li teško pronaći dobar bend ili orkestar koji zna napraviti pravu atmosferu, a da je ozbiljan i profesionalan?
Nedavno sam naišao na ove dečke: Trubaci nemacka svadbe, rodjendani ORKESTAR VRANJANCI pa vidim da nastupaju po Njemačkoj i Švicarskoj, a navodno rade vrhunske svadbe i privatne proslave. Vidim da ima bend Minhen zanima me je li ih netko slušao uživo ili angažirao?
Također me zanima i poslovna strana svega toga. Je li danas dobar posao imati vlastiti bend, orkestar ili agenciju za organizaciju naših proslava u inozemstvu? Čini mi se da je potražnja sve veća, posebno među našim ljudima koji žele tradiciju, dobru glazbu i pravo veselje.
Par pitanja za ekipu koja ima iskustva:
- Koliko se unaprijed mora rezervirati bend za svadbu u Njemačkoj ili Švicarskoj?
- Traže li naši ljudi više trubače, bend ili kombinaciju oboje?
- Kakve su cijene i što sve obično ulazi u dogovor?
- Jesu li bolji naši bendovi koji dolaze s Balkana ili oni koji već rade po inozemstvu?
- Kako stranci reagiraju kad krene naše veselje i truba?
- Isplati li se danas otvoriti vlastiti posao vezan uz glazbu i organizaciju proslava?
- Koliko je teško pronaći kvalitetne glazbenike i ozbiljan tim?
- Ima li netko preporuku za bend koji stvarno digne atmosferu?
Posljednje uređivanje od moderatora: