• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jeftino CPC oglasavanje

cropua

Novi član
Tu od
15 Ožu 2011
Pozz ekipo...

Zadnja 2-3 dana trazim neki dobar PPC network gdje bi ja bio advertiser. Naime zanima me na kojima se vi oglasavate a da ne dobijete junk traffic, a i da je neka razumna cjena klika.

Nasao sam networke gdje cjena klika ide od 0.01$ pa na dalje i svjestan sam i da je kvalitetan traffic, trajalo bi uzasno dugo da dobijem par tisuca visitora sa tako nisko cjenom klika. Ali recimo nesto za 3-5 centi po kliku bi se moglo naci.

Koje networke mi preporucate?

Ja sam pronasao ove sa niskim cjenama klika ili PPV
mybestclick . net - 0.001$ najniži bid za PPV
mediatraffic . com - 0.015$ po kliku tj PPC gdje je najniži klik 1,5 centa
directcpv . com - 0.004$ najniži bid za PPV
bidvertiser . com - 0.01$ PPC
trafficvance . com - treba provjeriti :D

Dali imate iskustva oglašavanja na kojem od ovih? Kakav je traffic? Dali se convertalo sta od prometa sto ste dobili na svoju stranicu? Koliko prometa ste mogli primiti dnevno ako ste imali 3-4 centa po kliku? itd...

Mozete napisati i za neke koje nisu na listi, a koje ste vi koristili tipa AdBrite itd. iako znam da oni vise bas i nemaju tako niske cjene klika.

Svugdje ćeš dobiti "junk" traffic ukoliko nisi upućen.(Bez testiranja,praćenja i optimizacije na bilo kom servisu ćeš biti u debelom minusu)

mediatraffic.com,directcpv i traffic vance nemaju veze sa PPC-om(.
MediaTraffic nije loš za početak sa tim da treba imati u obiziru da sav traffic dobijaju preko skrinsejvera.(Min depozit je 200$)
DirectCPV je najbolji za početak jer im je minimalna uplata 100$ i LP se prikazuje u punoj veličini.
Traffic Vance nije za početnike jer traži minimalnu uplatu od 1000$ te već dugo ne primaju nove oglašavače.

7search.com ima minimalnu cijenu klika od 1cent,a minimalna uplata 25 dolara.Dovoljno nisko da možeš testirati odgovara li ti ili ne.

cropua kaže:
Pozz ekipo...

Zadnja 2-3 dana trazim neki dobar PPC network gdje bi ja bio advertiser. Naime zanima me na kojima se vi oglasavate a da ne dobijete junk traffic, a i da je neka razumna cjena klika.

AdWords si otpisao? Zasto?
Vidim da ima ljudi koji uspjevaju odbiti 0.01 bez prevelikih problema.

Back
Na vrh