• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jednostavno pitanje, WP PostTags

svrmirac

Novi član
Tu od
7 Lip 2011
Tema sa WP-a koju koristim dozvoljava da ne prikazujem Post Tagove, sto ja i ne radim jer ih jos nemam dovoljno povezanih pa im je funkcionalnost bezvezna (izbaci jedan ili dva posta na klik), a i ne svida mi se kako to izgleda. Ja svejedno upisujem tagove za svaki post (tipa: typography, photography i slicno). Pitanje: Jel ih crawleri vide kada pretražuju moj sajt, iako nisu prikazani u excerptovima ili post body, tj. smanjujem li tako vidljivost sajta?

svrmirac kaže:
Tema sa WP-a koju koristim dozvoljava da ne prikazujem Post Tagove, sto ja i ne radim jer ih jos nemam dovoljno povezanih pa im je funkcionalnost bezvezna (izbaci jedan ili dva posta na klik), a i ne svida mi se kako to izgleda. Ja svejedno upisujem tagove za svaki post (tipa: typography, photography i slicno). Pitanje: Jel ih crawleri vide kada pretražuju moj sajt, iako nisu prikazani u excerptovima ili post body, tj. smanjujem li tako vidljivost sajta?

Koliko je meni poznato, a i na vlastitom primjeru sa svog wp sitea, crawleri post tagove uopce ne vide, to sluzi za lakse snalazenje na samom siteu.

Totalna glupost, ali, kapiram. Znaci, sta nije napisano u samom postu ili naslovu, nije crawlovano? WP snima tekstove tamo u onim mysql, ili kako vec, bazama... Da se ne bi mogli tamo negdje ubacit tagovi, pa da ih botovi vide?

svrmirac kaže:
Totalna glupost, ali, kapiram. Znaci, sta nije napisano u samom postu ili naslovu, nije crawlovano? WP snima tekstove tamo u onim mysql, ili kako vec, bazama... Da se ne bi mogli tamo negdje ubacit tagovi, pa da ih botovi vide?

A sto ce ti to? Napravis si kategorije na stranici i rijesis problem. Kategorije se crawlaju i vide se u pretrazivacima.

Da se ispravim: Na ovom blogu: http ://www .mysterywithus. com/tag/putovanje-kroz-vrijeme/ (makni razmake da dobijes link, ne znam da li je dozvoljeno postati linkove) tagovi se vide u Googleu. Ne znam kako je to postignuto, neka netko strucniji odgovori na to. Ja sam bio uvjeren da Google ne vidi WP tagove

Back
Na vrh