• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jedno pitanje adsense

vukadin91

Član
Tu od
9 Ruj 2010
Evo upravo sam poceo raditi sa adsensom i zarada mi je fantasticna, ne zelim otkriti koja je moja stranica, vrlo poznata na balkanu ali eto, krenuo sam danas i ubacio na novu stranicu adsense koji sam skoro pa i zaboravio i evo rezultati u prva 4 sata
picture19v.png

Sad me zanima, posto cu po danu imati koliko vidim 400-700 eura zaradu, dali cu imati ikakvih problema sa google isplatom !? Jer imam osjecaj da ce mi zablokirati račun jer ce misliti da je neka prevara ili sl.,kakva su vasa iskustva,dali su vam kod vece svote novaca ikada zablokirali ili izbrisali račun ? Hvala unaprijed

vukadin91 kaže:
Evo upravo sam poceo raditi sa adsensom i zarada mi je fantasticna, ne zelim otkriti koja je moja stranica, vrlo poznata na balkanu ali eto, krenuo sam danas i ubacio na novu stranicu adsense............

KLIKNITE NA REKLAMU ISPOD KAKO BI VIDJELI SLIKE !?????????? ako je ovo sa tvog sajta onda je pitanje samo kad ćeš bananu dobit..a o isplati nemoj ni pomišljat..

baja8888 kaže:
vukadin91 kaže:
Evo upravo sam poceo raditi sa adsensom i zarada mi je fantasticna, ne zelim otkriti koja je moja stranica, vrlo poznata na balkanu ali eto, krenuo sam danas i ubacio na novu stranicu adsense............

KLIKNITE NA REKLAMU ISPOD KAKO BI VIDJELI SLIKE ! samo je pitanje kad ćeš bananu dobit..a o isplati nemoj ni pomišljat..

?? Kakvu reklamu da kliknem ?

vukadin91 kaže:
baja8888 kaže:
vukadin91 kaže:

KLIKNITE NA REKLAMU ISPOD KAKO BI VIDJELI SLIKE ! samo je pitanje kad ćeš bananu dobit..a o isplati nemoj ni pomišljat..

On misli da na tvom sajtu pise "KLIKNITE NA REKLAMU ISPOD KAKO BI VIDJELI SLIKE !"
ako je tako onda ti sledi ban. Ako nije onda se nemoj plasiti ako si radio po pravilima ;)

AleksaS kaže:
vukadin91 kaže:
baja8888 kaže:
vukadin91 kaže:

On misli da na tvom sajtu pise "KLIKNITE NA REKLAMU ISPOD KAKO BI VIDJELI SLIKE !"
ako je tako onda ti sledi ban. Ako nije onda se nemoj plasiti ako si radio po pravilima ;)

Najbolje da toliko zaradujem i da pisem da klikaju na reklame, ne pada mi na pamet da to radim !

Koliko sam shvatio to je domaća stranica, a da bi domaća stranica imala toliku zaradu trebao bih imati preko 40000 posjeta dnevno.
Reci mi samo koliki ti je CTR te stranice, pa ću ti odmah reći trebaš li se bojati ili ne :)

octavia77 kaže:
Koliko sam shvatio to je domaća stranica, a da bi domaća stranica imala toliku zaradu trebao bih imati preko 40000 posjeta dnevno.
Reci mi samo koliki ti je CTR te stranice, pa ću ti odmah reći trebaš li se bojati ili ne :)

60%, ma domaca je =)
Kako i sta ? Ima li ikakve greske koju mogu napraviti da me blokiraju ili slicno ?

Vec si dobio BAN.
Ctr veci od 10% je jako jako sumljiv i sve stranice prolaze temeljnu provjeru koje imaju takav ctr, a tvoj je 6 puta veci i uz to tek si krenuo sa adsensom, tako da ces sigurno dobiti ban.

octavia77 kaže:
Vec si dobio BAN.
Ctr veci od 10% je jako jako sumljiv i sve stranice prolaze temeljnu provjeru koje imaju takav ctr, a tvoj je 6 puta veci i uz to tek si krenuo sa adsensom, tako da ces sigurno dobiti ban.
Hvala na brzom odgovoru, al eo u tome je stvar sad sam na 240 eura, i stavio sam oglase od adsense-a skroz na dnu stranice kako ih nitko ne bi klikao, ctr mi se spustio vec za par posto, znaci ako uspijem do veceras da bude ispod 10% ne bi trebao dobiti ban ? Ne znam kako cu to onda svaki dan raditi skupiti pare i onda spustati ctr ispod 10%

I da, zaboravio sam pitati jel se ctr dnevno gleda ili tokom cijelog mjeseca ? ako je tokom cijelog mjeseca onda cu pustiti reklame 5 dana skupiti 3-4 hiljade eura i ostale dane maknuti sve osim jednog oglasa na dnu i neka pada ctr =)

vukadin91 kaže:
octavia77 kaže:
Vec si dobio BAN.
Hvala na brzom odgovoru, al eo u tome je stvar sad sam na 240 eura, i stavio sam oglase od adsense-a skroz na dnu stranice kako ih nitko ne bi klikao, ctr mi se spustio vec za par posto, znaci ako uspijem do veceras da bude ispod 10% ne bi trebao dobiti ban ? Ne znam kako cu to onda svaki dan raditi skupiti pare i onda spustati ctr ispod 10%

I da, zaboravio sam pitati jel se ctr dnevno gleda ili tokom cijelog mjeseca ? ako je tokom cijelog mjeseca onda cu pustiti reklame 5 dana skupiti 3-4 hiljade eura i ostale dane maknuti sve osim jednog oglasa na dnu i neka pada ctr =)

To ti nije resenje. Moras dobro procitati pravila pa onda neces imati toliki CTR. Prosecan CTR je 2-5 %, a ti imas 60% pa ti vidi koliko je moguce to ako radis po pravilima ;)

A znam da, pa meni ce za 2 sata ctr biti na 1-10% vec opada na pola sata po 10,15% =) tako da ce do kraja dana biti opet u normali,a oni mi onda ne mogu nista jer ce ctr biti cak nizi od prosjeka ostalih, jesam li dobro shvatio ?

Radim sa Adsense skoro od samog početka. Ovo što si pokazao nije normalno. Ili lažeš ili varaš. Pogotovo ako je u pitanju domaća stranica, neko je napisao 40.000 posete. Ovo nije moguće ni sa 400.000 posete dnevno. Pogotovo što ti je zadnji ček poslat u novembru i to 73-4€. Znači oprosti se od svog acc, banovaće te samo tako.

Zasto ce me banovat ? ako dode sve u normalu !? Tako mi je sa onih 73 eura bilo, ista stvar, u jednom danu i par sati mi je oslo na 70 eura i ctr prekipio, maknuo oglase mislio da je gotovo isto tako svi su govorili da cu dobiti ban, i kad ono na kraju mjeseca pare na westernu =) kakvo je objasnjenje za to !?

vukadin91 kaže:
Zasto ce me banovat ? ako dode sve u normalu !? Tako mi je sa onih 73 eura bilo, ista stvar, u jednom danu i par sati mi je oslo na 70 eura i ctr prekipio, maknuo oglase mislio da je gotovo isto tako svi su govorili da cu dobiti ban, i kad ono na kraju mjeseca pare na westernu =) kakvo je objasnjenje za to !?

Imao si sreće ;)

ekreme =)
mislis ? ali ako je sve po pravilu, niti na stranici ne pise nigdje da klikaju niti su 100 oglasa zaredom ni nista, zasto bi dobio ban ako su oglasi normalno postavljeni !?

Čoveče, kažeš da imaš CTR od 60% i misliš da je to normalno? Ne znam šta radiš, kako ih teraš da klikću niti me zanima, nastavi da se igraš tako i oprosti se od adsense naloga.

aleksej kaže:
Čoveče, kažeš da imaš CTR od 60% i misliš da je to normalno? Ne znam šta radiš, kako ih teraš da klikću niti me zanima, nastavi da se igraš tako i oprosti se od adsense naloga.
Pa to ti govorim bio je na 60% sad je pao na 34% , i sta kad padne na 2,3% brojat ce se kao da je na 60% il sta ?

Ako je sve u redu normalno da neces dobiti ban, ali sam ctr govori da nesto nije u redu. Bez da vidim stranicu nemogu previse komentirati. Aj pogledaj koliko si imao jucer posjeta, pa pogledaj koliko si imao klikova na adsensu. Omjer ce vjerojatno biti 1:1, a to je nemoguce, sta znaci da ili sam klikas na oglase ili ti netko namjerno klika na oglase.

Back
Na vrh