• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IZF HVALA VELIKA NAKON 3 GODINE!

Lala kaže:
Evo moj dragi kaže da sudeći prema prikazanom da je to ovako nekako, adsense i frilensing.Polovan kruz košta oko 9000 evra kod njih u Bosni.Ako je zaradio kruza za 2.5 meseca onda je mesečno zarađivao 3600 evra. Na prikazanim slikama se vidi da je mesec završio sa 3542$ od frilensinga,to je oko 2750 evra.Znači oko 900 evra lupa mesečno od adsensa.
Ovo je mnogo motivirajuća tema.

he he, polovan Cruze je od 6000 do 9000, a moj je bio 6800 :)... Nije ti to baš tako lako izračunati...Kod freelancing mi je lakše gledati zaradu na godišnjoj razini ili u 6 mjeseci nego svaki mjesec zasebno, jedan bude $1800 pa onda $3500 pa onda $2000 a ponekad se rekord probije, sa isto se posla se može zaraditi i $1500 a i $5000 (pa i više), ovisi kako ti ide i šta radiš... Adsense je dosta stabilniji pa se može promatrati kroz mjesec dana, mada su i tu oscilacije velike, 11,12 i 1 imaju duplo veću zaradu od 6,7,8,9 (barem kod mene)... I spasilo me ovo što se sada adsense zarada može direktno uplatiti na devizni račun, onako se moro zajebavat sa inkaso, pa nekad imaju obustavu primanja čekova...dok mi nije službenica na šalteru rekla da neki već primaju takve uplate direktno - još je ja pravio za budale par mjeseci misleći kako i dalje BiH može samo sa čekovima...

:waving Jarane ovom objavom si napravio veliku stvar za sve forumaše (to je moje mišljenje). Mislim da svima treba dodatne pozitivne energije :drinking, jer ljudi nisu stalno pozitivni (naiđu i loši dani).
Možda i jedan prijedlog da se na forumu postavi poseban threads - motivacija ili inspiracija.
Nemoj ostati samo na ovom objavljivanju. Sve najbolje ti želim i još mnogo uspjeha u daljem radu.

Svaka čast kralju, oprostite na refreš teme ali nadam se da nije spam.
Pročitao sam cijel tvoj text i stvarno mi je drago što si uspio! Nadam se da ćemo i mi, jer to čini ovaj forum jači :)

Back
Na vrh