• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ispunjavanje anketa 500$-1000$/mj

ne razumijem se u prevare nego sam citao na jednom bh forumu, kako lik dize 100$ za 3 dana, jednostavnom polu-bh metodom za koju mu je trebalo pola sata rada...

Ovako malo sam to pogledao danas i zamijetio sljdece
SURVEY SAVVY - ok mi se cini jedini od ovih, imaju i softver s kojim pratis i to
CASH CRATE - odmah pise pod offer da ulozis 10$ da bi mogao zarađivati dalje, bullshit
OPINION OUTPOST - nakon sto sam popunio za registraciju pisalo je da cekam ili tak nesto, nisam dobio ni mail ni nista za sada
LIGHTSPEED PANEL - kolko sam shvatio samo za Amere, ispravite me ako grijesim!!!
VALUED OPINIONS - nigdje nisam vidio da se pare isplacuju, samo pise dase moze zamijeniti za darove nakon kad skupis 20$
PALM RESEARCH - gore nisam vidio Hrvatsku, na vrhu stranice
CLEAR VOICE SURVEYS - Acces Denied
QUICK REWARDS - puno ponuda od reklama i svega, nisam se regao
TREASURE TROPER - slicno
INBOX DOLLARS - isto slicno, sutra regam

Krenuo sam proucavat stranice i tak survey savvy mi se cini najbolja na prvu, regao sam se bez problema pa cemo vidjet kaj bude, kak ce to ici. Na nekima su i problemi s reganjem poput opinion outpost, tak da od ovih 10, dvije ili tri ak su opce ok. Dajte vi koji ste probali recite nesto.

DomacSb kaže:
dali neko zna neku stranicu na kojoj se zaradjuje skidanjem ??

Kako mislis zaradjuje se skidanjem?Mislis kao postavljanjem nekog file-a i ljudi kad downloaduju ti zaradis,ili mislis na neki striptiz...? :D

DomacSb kaže:
dali neko zna neku stranicu na kojoj se zaradjuje skidanjem ??

hahaha skidanjem :D to neki muski striptiz :crazy_grin

Poz! Imam 2 pitanja koje se ticu Survey Sawy i njihovog programa koji se tice pracenja anketa.

1. Da li je neophodno instalirati program da bi se doslo do anketa? Jel moze bez programa?

2. U FAQ lepo pise "Does this software record passwords or personally identifiable information?

While it is possible that the software will record passwords and/or personally identifiable information, this data is kept secure." Mislim, nasta to lici? Meni na pljacku privatnih podataka. Ima li iko iskustva sa ovim?

Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

ja se regao na
SURVEY SAVVY
TREASURE TROPER
INBOX DOLLARS -
I to ima vec vise od 9 dana za to vreme zaradio sam 0.05 $ na inbox dollars i to je to ostalo nista nisam zaradio niti dobijao ponude a svaki dan proveravam,a koliko sam skontao tu mogu zaraditi ljudi iz USA,UK,Canada i sl zemalja mi sa balkana 0 bambija

Regao sam se na A.W.Surveys prije nekih cca 10 dana odradio sam onaj dio posla koji je bio ponuđen, imam zarađeno $17 treba mi minimum $50 a još nitijedna ponuda mi nije došla. Netko zna koliko se čeka za nove ponude ?

Također, netko ima neka iskustva u ovome ako može opisat ukratko koliko je zadovoljan i koliko je to pouzdano, tako da ne pokušavam bezveze ukoliko nema koristi :)

Ovo je po meni najveća zabluda. AW Survey je totalno loš, a isto tako imam iskustva s american consumerom koji slovi kao dobar. Međutim kad se približite pragu isplate jednostavno Vam ne šalju ankete (bar meni i jos dvojici prijatelja jer smo isti dan počeli s tim).

Nedostaje mi još 10$ i već preko godinu dana kod AC čekam tu anketu...

Nema skoro ništa anketa za naše područje, tu možete fine pare zaradit ukoliko imate VPS ili VPN iz US, jer za njih bude najviše anketa.

Back
Na vrh