• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

isplata sa moneybookersa na visa karticu

srboljub1989 kaže:
Mustang92 kaže:
Aha...vazi hvala. Otvorio sam i devizni za Internet karticu, nadam se da ce funkcijonisati preko toga. I jel zna neko kako mogu da dizem pare sa internet kartice, posto sa nje ne mogu dizati pare sa bankomata.

Kako ne mozes dizati novac na bankomatu?

Pa ne moze jer nije kao standardna VISA Electron kartica. "Banca Intesa Internet je debitna platna kartica iz Visa programa platnih kartica, namenjena za plaćanje roba i usluga putem interneta. Ovu karticu nije moguće koristiti na POS teminalima i bankomatima i iz tog razloga se izdaje bez PIN koda."

DavidVictor kaže:
srboljub1989 kaže:
Mustang92 kaže:
Aha...vazi hvala. Otvorio sam i devizni za Internet karticu, nadam se da ce funkcijonisati preko toga. I jel zna neko kako mogu da dizem pare sa internet kartice, posto sa nje ne mogu dizati pare sa bankomata.

Kako ne mozes dizati novac na bankomatu?

Sa VISA Virtuon kartice od Raiffeisen banke se ne moze dizati na bankomatu, sad ne znam za ovu electron...u svakom slucaju i da ne moze, u svakoj banci postoje salteri i lepo:
Dobar dan, dobar dan, da podignem novac, das im licnu kartu i karticu racuna i sve gotovo u rekordnom roku... :)

Pa sigurno da je onda tako. :)

Hellas kaže:
Dodas visu i verficiras.

Odes na withdraw.

Izaberes credit card.

Izaberes karticu ako ih imas vise.

Napises iznos koji hoces da povuces, iznad imas maximalan iznos koji mozes povuci.

Next.

Datum rodjenja.

Ok.

Provizija 1.8 eura za BiH.
dobar dan imam dve kartice registrovane na moneybookersu imam visa electron banke intese i visa virton raiffausen banke pitanje ako uplatim sa visa electron karticom banke intese na moneybookers mogu li widhdraw isplatiti na visa virton raiffausen karticu pod credit card hvala

masic1 kaže:
Hellas kaže:
Dodas visu i verficiras.

Odes na withdraw.

Izaberes credit card.

Izaberes karticu ako ih imas vise.

Napises iznos koji hoces da povuces, iznad imas maximalan iznos koji mozes povuci.

Next.

Datum rodjenja.

Ok.

Provizija 1.8 eura za BiH.
dobar dan imam dve kartice registrovane na moneybookersu imam visa electron banke intese i visa virton raiffausen banke pitanje ako uplatim sa visa electron karticom banke intese na moneybookers mogu li widhdraw isplatiti na visa virton raiffausen karticu pod credit card hvala

Na Visu Electron Reiffeisen banke u Bosni i Hercegovini mozes povuci i primiti pare sa Moneybookersa. Ovdje nema Visa Virtuon niti sam cuo za banku Intesu tako predpostavljam da si iz Srbije, pa cemo morati cekati nekog sa tamosnjim iskustvom za odgovor.

masic1 kaže:

Naravno da možeš, meni baš uskoro ističe ova Visa Virtuon tako da ću morati da izvadim novu odnosno da samim tim posle dodam novu na MB i sve će biti okej naravno...

Ti imaš lovu na računu, ne bitno odakle se ona stvorila i biraš način na koji ti sam želiš da je isplatiš...a to možeš na bilo koji dostupan način...znači ako imaš lepo dodate obe kartice verifikovane, onda možeš birati na koju želiš isplatu...:waving

DavidVictor kaže:
masic1 kaže:

Naravno da možeš, meni baš uskoro ističe ova Visa Virtuon tako da ću morati da izvadim novu odnosno da samim tim posle dodam novu na MB i sve će biti okej naravno...

Ti imaš lovu na računu, ne bitno odakle se ona stvorila i biraš način na koji ti sam želiš da je isplatiš...a to možeš na bilo koji dostupan način...znači ako imaš lepo dodate obe kartice verifikovane, onda možeš birati na koju želiš isplatu...:waving

hvala uvek cu traziti isplatu na virton jer kada trazim na credit card nisu mi trazili nikada poreklo novca a na bank transfer kod intese vec drugu isplatu su trazili poreklo novca a cekam i entropay mastercard da nemam nikakvog kontakta sa nasim bankama;)

masic1 kaže:
hvala uvek cu traziti isplatu na virton jer kada trazim na credit card nisu mi trazili nikada poreklo novca a na bank transfer kod intese vec drugu isplatu su trazili poreklo novca a cekam i entropay mastercard da nemam nikakvog kontakta sa nasim bankama;)

Naravno, samo beži od naših banki ;)

A ako moraš sa nekom poslovati onda je Raiffeisen pravi izbor, čak i za ove naše filijale :)
Znači sa Visa Virtuon karticom njihovom nikad problema, sve pohvale :drinking

DavidVictor kaže:
masic1 kaže:

Naravno, samo beži od naših banki ;)

A ako moraš sa nekom poslovati onda je Raiffeisen pravi izbor, čak i za ove naše filijale :)
Znači sa Visa Virtuon karticom njihovom nikad problema, sve pohvale :drinking

koliko traje dana isplata na credit card jel oko 5 dana sta mislis

masic1 kaže:
koliko traje dana isplata na credit card jel oko 5 dana sta mislis

Isplata u većini slučajeva traje između 3 do 5 radnih dana.

prijatno me iznenadila jedna kladionica iz australije stgli mi novci za 24 sata super:crazy_grin

Da li je netko probao isplatu s Moneybookersa na visa electron karticu deviznog tekućeg Erste banke u Hrvatskoj?

Vec nekoliko dana pokusavam da povucem novac na visa karticu bez uspeha. Kad odem na withdrawl trazi mi da verifikujem svoj identitet preko kartice tako sto ce mi skinuti sa kartice 2 eura. Nije mi jasno zasto ovo trazi kad sam vec verifikovao nalog. I odem na to da mi verifikuje, i uvek mi izbaci Your Visa credit/debit card verification deposit attempt for EUR 2.00 has failed. I daje mi opcije sta da proverim: da li ima dovoljno novca na kartici, da proverim sa bankom zasto su odbili transakciju. Sve sam to proverio i sve je ok. Mogu da stavljam novac na monybookers ali ne mogu da povucem na karticu nikako. Da li se nekom desavalo ovako nesto?

jesi verifikovao i karticu pre..?

mozda nemas dovoljno $ na kartici da ti povuku, mozda nisi dobro uneo podatke za karticu proveri sve, ja sam bas neki dan povukao sa ma MB na Visa Electron bez problema za par min reseno samo sam cekao 2-4 dana da mogu da dignem ( 3 dan sam vec mogao )...

Da, verifikovao sam karticu pre 10tak dana, i mogu stavljam novac, proverio sam bankom da li imam dovoljno novca na racunu i da li je do njih neki problem, kazu da je sve ok sa njihove strane.

Pitao sam ih u cemu je problem, kazu da moram da imam bar jedan depozit koji je u svrhu kockanja(gaming). Medjutim banka koja mi je izdala karticu kaze da njihova kartica ne moze da se koristi u svrhu kockanja i zato odbijaju transkaciju, tako da je to bio problem.
U svakom slucaju idem bank withdraw za sada.

Davore u kojoj banci si ti izvadio visu i da li su tebi trazili ovo sto i meni pre povlacenja?

mindhunter kaže:
Davore u kojoj banci si ti izvadio visu i da li su tebi trazili ovo sto i meni pre povlacenja?

Vadio sam u Intesi i morao sam nakon prve uplate da idem da potpisem ko mi salje novac ( tu izaberes ono pomoc prijatelja, rodbine itd, nema poreza )...

Posle toga sam koristio par puta i bez problema, sad nisam te razumeo ovo za kockanje al ja to nisam nikada selektovao i nije mi trazilo...

@susjed hvala na odgovoru, vidim da si iz Hrvatske, mene interesuju podaci za Srbiju.

@Davore To ni meni nije jasno zasto mi to traze, nikada se nisam kockao niti sam birao tu opciju za kockanje, kad god sam stavljao novac uvek sam stiklirao opciju za "non-gaming purposes". U svakom slucaju isao sam na bank withdraw.

Banca Intesa u Srbiji i PBZ u Hrvatskoj dio su iste grupacije, pogledaj logo jednih i drugih i bit će ti jasno.
Stoga vjerujem da je u Intesi u Srbiji slično, ako ne i isto, kao u PBZ-u u Hrvatskoj.

mindhunter kaže:
Vec nekoliko dana pokusavam da povucem novac na visa karticu bez uspeha. Kad odem na withdrawl trazi mi da verifikujem svoj identitet preko kartice tako sto ce mi skinuti sa kartice 2 eura. Nije mi jasno zasto ovo trazi kad sam vec verifikovao nalog. I odem na to da mi verifikuje, i uvek mi izbaci Your Visa credit/debit card verification deposit attempt for EUR 2.00 has failed. I daje mi opcije sta da proverim: da li ima dovoljno novca na kartici, da proverim sa bankom zasto su odbili transakciju. Sve sam to proverio i sve je ok. Mogu da stavljam novac na monybookers ali ne mogu da povucem na karticu nikako. Da li se nekom desavalo ovako nesto?
Ja imam sličan slučaj ovome. Povlačim novac na Visa Electron karticu u Intesi. Prilikom povlačenja tražili mi da verifikujem karticu, iako je već bila verifikovana. Imao sam dovoljno novca na računu, išao na verifikaciju, dobio sms iz banke da mi je MB skinuo 2.59$. Za transfer piše da je uspešno obavljen, međutim od love na računu još uvek nema ništa. Svraćao do banke i rekli mi da imam rezervisana sredstva u iznosu od 2.59$ od strane MB-a a da nekih priliva nema. Od dana povlačenja prošlo je 8 dana (povukao sam lovu u prošli četvrtak, 25.10. a danas je već 2.11).

Back
Na vrh