• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

isplata sa moneybookersa na visa karticu

Povukao sam ogromnu sumu €€€€ na Visa Classic karticu koja mi je vezana za tekuci racun u Unicredit Bank.

E sad... svakog 20-tog u mjesecu mi se "obradjuje" stanje na VISA kartici.
Nazovem gospodju u banci i kaze mi da ne mogu primati novce na VISA Classic karticu!
Kad smo provjerili stanje na kartici, kaze mi da je nekim cudom transakcija izvrsena od strane Moneybookersa i da je novac na kartici, te kao moramo cekati 20-ti u mjesecu pa cemo vidjeti sta ce se dalje desavati.

Da li se nekome ovo desilo vec, jeli sve proslo ok? :busted

Evo malo i show off za one koji misle da se ne moze zaraditi preko interneta ;)
23kt0gm.jpg

Ja redovno povlacim na Visa Electron od Reiffeisen banke, BIH i nikad nije bilo problema. Legne za 5 dana.

Mislim da ce ti i tu leci bez problema pogotovu ako moze placanje sa njom online.

Vjerovatno to prelazi mjesečni limit, raspitaj se u banci koliki je mjesečni limit koji imaš na toj VISA Classic kartici.

bojanposao kaže:
Povukao sam ogromnu sumu €€€€ na Visa Classic karticu koja mi je vezana za tekuci racun u Unicredit Bank.

E sad... svakog 20-tog u mjesecu mi se "obradjuje" stanje na VISA kartici.
Nazovem gospodju u banci i kaze mi da ne mogu primati novce na VISA Classic karticu!
Kad smo provjerili stanje na kartici, kaze mi da je nekim cudom transakcija izvrsena od strane Moneybookersa i da je novac na kartici, te kao moramo cekati 20-ti u mjesecu pa cemo vidjeti sta ce se dalje desavati.

Da li se nekome ovo desilo vec, jeli sve proslo ok? :busted

Evo malo i show off za one koji misle da se ne moze zaraditi preko interneta ;)
23kt0gm.jpg

ma pusti te debile u banci, veze oni nemaju... meni su 100x rekli da ne mogu primat lovu na debitnu kojaj e vezana za tekući a ja već 3 godine primam lovu bez problema... njima u banci čim spomeneš da trebaš primit lovu iz vana oni se pogube :lol:lol:lol

nego čime si se bavio pa si uspio nagurati tu finu sumu? ja sam prošle godine sa kladionice podigao 1500€... znam kako je lijep osjećaj :poke

Ima svacega... affiliate hosting, odnedavno vlastiti hosting, razne usluge vezane za web design, preprodaja skripti i sl... Samo mi krivo sto se od pocetka nisam poceo baviti affiliate marketingom jer cini se tako jednostavan, na pocetku se malo ulozi truda, a poslije se sve isplati kada su stranice rangirane i posjecene. Sve se ovo skupljalo nekih 6-7 mjeseci, a prvu web stranicu sam napravio 2002 ... ejh da sam tada znao sto danas znam :tease

Da li je netko povlačio lovu sa moneybookersa na Visa Electron u PBZ-u?

Tnx

drazenbr kaže:

Tnx

Ja sam povlacio na Visa Virtuon karticu Raiffeisen banke.
Nije ista kartica ali kapiram da naravno to nema veze jer i na Visu Electron isto tako jos regularnije mozes svlaciti novac. Pare ti legnu za 3 radna dana obicno i to je to.
U banci me nikad nisu pitali odakle novac i slicno tako da se ne brini ;)

:waving

Evo prošlo je 7 radnih dana od kada sam napravio withdraw na visu od Raiffeisen banke.
Lova još nije stigla.
Do sada je lova uredno sjedala peti radni dan.
Helas jel se tebi ovo ikad desilo?

drazenbr kaže:

Tnx

Ja sam to radio. Samo traži u banci podatke o ibanu
Lova sjedne za 4 dana na račun kad povučeš.

jedno pitanje:
vidim da ovdje ima raznih devijacija, sto se tice vremenskih podataka...
OK, mogu da shvatim da to moze da zavisi od ovog ili onog faktora, svejedno..
mene zanima da li ide brze povlacenje na karticu ili na bankovni racun?
konkretno u mom slucaju, kartica (visa iz raiffaisena) mi nije jos ni verifikovana
kod MB, pa bi mi i za to trebalo barem 1-2 dana dok sredim, + onda nekih 5-7 dana
dok lova legne na karticu...

ono sto mene zanima je sljedece:
neki kazu da im lova na bankovni racun legne u istom danu???
da li ko zna koliki su porezi za povlacenje tog tipa, znam da se na AlertPayu povlacenje
na bankovni racun placa 40$ (za ove nase zemlje, inace ne) :S
i naravno, koliko vremena treba, da pare legnu...
(pogotovo ako ima ko da je iz Bosne, a da ima iskustva s ovim, neka se javi)
cilj mi je da dignem lovu sa MB prije nove godine, dakle, do petka najdalje xD.
- da li je to uopste moguce ili da ne racunam na te pare, a??
hvala i pozz

Ja skidam na Visa karticu redovno... 6. dan nakon zahtjeva legne lova. Na račun sam skidao prije, i mislim da treba 5 dana... Ali je lakše na karticu, jer novac mogu dići na bankomatu, dok za ovo drugo moram ići u banku.

adsenseamater kaže:
@Ancharox nema ti nista od love do poslije nove :)

uhuuu...:stars
danas sam vec pola skršio :drinking
lova mi je legla u roku 48 sati (a mozda i ranije)...

u svakom slucaju, da se za, transakcija za BiH,
MB-->Bankovni racun (Raiffaisen) u roku 2 dana
;)
pozz

Pozdrav svima.

Da li se pare sa MB mogu prebaciti na tekuci racun ili moram imati devizni? Posto u banci kazu da je tekuci racun samo u okviru svoje drzave.

Aha...vazi hvala. Otvorio sam i devizni za Internet karticu, nadam se da ce funkcijonisati preko toga. I jel zna neko kako mogu da dizem pare sa internet kartice, posto sa nje ne mogu dizati pare sa bankomata.

Mustang92 kaže:
Aha...vazi hvala. Otvorio sam i devizni za Internet karticu, nadam se da ce funkcijonisati preko toga. I jel zna neko kako mogu da dizem pare sa internet kartice, posto sa nje ne mogu dizati pare sa bankomata.

Kako ne mozes dizati novac na bankomatu?

srboljub1989 kaže:
Mustang92 kaže:

Kako ne mozes dizati novac na bankomatu?

Sa VISA Virtuon kartice od Raiffeisen banke se ne moze dizati na bankomatu, sad ne znam za ovu electron...u svakom slucaju i da ne moze, u svakoj banci postoje salteri i lepo:
Dobar dan, dobar dan, da podignem novac, das im licnu kartu i karticu racuna i sve gotovo u rekordnom roku... :)

DavidVictor kaže:
Sa VISA Virtuon kartice od Raiffeisen banke se ne moze dizati na bankomatu, sad ne znam za ovu electron...u svakom slucaju i da ne moze, u svakoj banci postoje salteri i lepo:
Dobar dan, dobar dan, da podignem novac, das im licnu kartu i karticu racuna i sve gotovo u rekordnom roku... :)

Ja koristim Visa Electron karticu (Raiffeisen), i bez problema dizem lovu na bankomatu..
A u svakom slucaju onda, vazi i ta opcija, na salteru da se podigne...

Back
Na vrh