• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Isplata na nov nacin

Tu od
1 Ruj 2011
Posto se kako javljaju konacno paypal pojavljuje na prostoru srbije postoji laksi i brzi nacin adsense isplate od isplate cekom, a to je:
-isplata na paypal, a sa njega na visa ili neku drugu karticu...
Ukoliko sam dobro ukapirao da se paypal moze povezati sa karticom, i novac sa paypal-a prebacivati na karticu???

webcommercial kaže:
Posto se kako javljaju konacno paypal pojavljuje na prostoru srbije postoji laksi i brzi nacin adsense isplate od isplate cekom, a to je:
-isplata na paypal, a sa njega na visa ili neku drugu karticu...
Ukoliko sam dobro ukapirao da se paypal moze povezati sa karticom, i novac sa paypal-a prebacivati na karticu???

Sve je to uredu, ali otkud da novac sa AdSensa mozes isplatiti na Pay Pal?

anarchox kaže:
Sve je to uredu, ali otkud da novac sa AdSensa mozes isplatiti na Pay Pal?

Verovatno da je predpostavio da moze na PP :)

E jesam noob:) al dobro, niko se nije naucen rodio;-)
na koji nacin sve moze da se isplati? Jel moze na MB?

webcommercial kaže:

Kad ne moze na PP kako ce moci na MB majke ti ? :crazy_grin

Moze cek i western union mislim.

sax kaže:
webcommercial kaže:

Cek.
WU radi mislim samo za Hrvatsku (i pretpostavljam Sloveniju, ali koga to zanima), od ovih balkanskih zemalja.

anarchox kaže:
sax kaže:
webcommercial kaže:

Cek.
WU radi mislim samo za Hrvatsku (i pretpostavljam Sloveniju, ali koga to zanima), od ovih balkanskih zemalja.

E to ne znam gde radi...
Ali znam samo da mi je danas poslao jedan covek iz slovenije 55 e preko WU i da je provizija 10 e, karamba :stars :fever Da se covek slogira, al zato imas odma pare na racunu istog momenta....

Ne znam cek kada stigne koliko li treba jos da stoji u banci da se naplati ? :stars

sax kaže:
anarchox kaže:
sax kaže:
webcommercial kaže:

Cek.

E to ne znam gde radi...
Ali znam samo da mi je danas poslao jedan covek iz slovenije 55 e preko WU i da je provizija 10 e, karamba :stars :fever Da se covek slogira, al zato imas odma pare na racunu istog momenta....

Ne znam cek kada stigne koliko li treba jos da stoji u banci da se naplati ? :stars

Ne znam otkud provizija, kod WU proviziju placa onaj koji salje, ako se ne varam.
Inace u slucaju Adsense, Google snosi troskove za WU transakciju novca - kultura :)

anarchox kaže:
Ne znam otkud provizija, kod WU proviziju placa onaj koji salje, ako se ne varam.
Inace u slucaju Adsense, Google snosi troskove za WU transakciju novca - kultura :)

Pa ja imao sam 65 e mojih sto je trebalo da mi se posalje, medjutim stiglo mi je samo 55 e jer je lopovska haracina 10 e za 10 e ja cu biciklom do dovezem pare na 200 km udaljenosti, a ne elektronski transfer novca, lopovi jedni :die

E ako je tako to je dobro, a reci mi zasto kod nas ne moze WU, sto google ne salje kada npr u ovom slucaju Srbija podrzava WU transakcije ?

sax kaže:
anarchox kaže:

Pa ja imao sam 65 e mojih sto je trebalo da mi se posalje, medjutim stiglo mi je samo 55 e jer je lopovska haracina 10 e za 10 e ja cu biciklom do dovezem pare na 200 km udaljenosti, a ne elektronski transfer novca, lopovi jedni :die

E ako je tako to je dobro, a reci mi zasto kod nas ne moze WU, sto google ne salje kada npr u ovom slucaju Srbija podrzava WU transakcije ?

Zato sto google ne zna ni da postojimo, dzaba im i google maps i google earth i sve...
Salim se, stvarno ne znam zasto nisu jos uveli tu opciju za zemlje balkana, cast izuzecima.

Google isplaćuje i direktno na tvoj račun pare ali samo ako živiš u nekoj razvijenojoj zemlji (npr. Švedska).

Redovno svakog mjeseca dobijam cek od googla,posalju ga recimo 26 u mjesecu vec za 10-tak dana pojavi se postar na vrata sa cekom :drinking zatim nosis u banku na incaso (provera) placam 5 eura odmah (moj slucaj) i cekam od 20 do 26 dana na isplatu maksimum
na ceku na primer ako je 300 eura banka mi uzima ponovo 5 eura za transakciju + 16 eura valjda google usluga kad salju redovno mi skida sa ceka... znaci sve u svemu ne racunajte istu cifru koja je na ceku i kad vam isplate, jos jedna stvar google je rigorozan kada uvide da vam posjeta naglo pocne rasti nadju neki razlog da vam suspenduju oglase (tipa autorska prava)sa tog domena,ne pomaze nista tipa da se zalite jednostavno je tako
za male sajtove sa malom posetom je dobar za neke minimalne troskove ali je to sve slabo.
Sto se tice PP samo na visu mogu se pare povuci ako je kartica iz nekih zemalja gde je PP(Master Card ne prihvata za povlacenje novca opet moj slucaj iako je izdata u americi)

Back
Na vrh