• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito isplata čeka 2600e

BRUTALNI

Član
Tu od
30 Ruj 2012
Pozdrav ljudi,

predali smo ček od 2587€ 06.12.2013 i još uvijek nema cleared statusa? Dal' je to normalno :/

Samo piše plaćanje izvršeno, a nema datuma da je plaćeno ono kao što bude kad puste pare banci.

Unicredit bank

I meni je ista stvar. S' tim što je iznos oko 100e... CG je u pitanju.

El Mero kaže:
I meni je ista stvar. S' tim što je iznos oko 100e... CG je u pitanju.

Bez problema BIH cek cleared 21 a predan 4tog.

Ja ne znam šta je ovo... Predao sam početkom januara, i evo još kuburim.

aleksej kaže:
U ponedeljak bi trebao da možeš da ih podigneš.

Hvala prijatelju, volim vidjeti tvoj odgovor na mom upitu, jer je uvijek pametno konstruisan i ispravan.

Ja sam podizao dva dana posle cleared, obično to urade u četvrtak a ja u subotu podignem, ali par puta se dešavalo da odem i u petak nekim poslom do grada pa onda svratim i u banku i prođu pare. Danas je subota, ne verujem da će raditi sve službe, znači ponedeljak i to probaj oko podne negde.

Koju banku koristite odnosno koja je najbolja i najpovoljnija za slanje cekova na provjeru?

began kaže:
Koju banku koristite odnosno koja je najbolja i najpovoljnija za slanje cekova na provjeru?

Kad bi nam napisao odakle pišeš, možda bi ti neko i rekao. Ima nas sa svih strana i iz svih država.

Od Triglava do Vardara.

El Mero kaže:
began kaže:

Kad bi nam napisao odakle pišeš, možda bi ti neko i rekao. Ima nas sa svih strana i iz svih država.

Od Triglava do Vardara.

Konkretno BiH me interesuje :)

Evo da se i ja uključim. I ja sam iz BiH, iz Banja Luke.
Na AddSence imam zaradjeno 600 Eura.
Koji je najbolji, najbrži i najpovoljniji način isplate? Da li da isplatim sve u komadu ili iz više puta? Nemam otvoren devizni račun.

Anri1 kaže:
Koji je najbolji, najbrži i najpovoljniji način isplate? Da li da isplatim sve u komadu ili iz više puta? Nemam otvoren devizni račun.

Otvori račun...

Anri1 kaže:
Otvori ga i resi to (za manje od 10 minuta ali nagovesti da hoces i karticu - ja nisam pa je nemam a svaki put zaboravim da je zatrazim pa podizem an salteru) , moj racun je u raiffaissen banci i zadovoljan sam :)

Recite mi još da li se plaća i koliko održavanje deviznog racuna? Mislim na mjesecnom ili godisnjem nivou. Pitam ovo zato što je pitanje kako će se zarada od youtube-a odvijati. Ovo sam zaradio od jednog videa za mjesec i po, zarada je sada pala na nekih 3 Eura dnevno a siguran sam da ce jos pasti.

Znači ako se odlučim za otvaranje računa da to bude u Raiffaissen banci?

U Raiffaissen banci imam otvoren devizni racun nema nikakve naknade. Takođe u istoj banci imam debitni racun, naknada se naplaćuje 3.99 KM mjesecno.

HAllo ljudi...ja nisam postavio vrstu placanja...sad mi je stiglo da imam 260e sto me je kao prvo zacudilo do pre neki dan je bilo 40e ?!? uglavnom sad se pitam ako ne postavim i dalje vrstu placanja sta se desava sa tim parama? a razlog sto sad ne mogu da postavim vrstu placanja je zato sto sam van Srbije pa vas molim za savet...sta da radim?Tj mogu da postavim ali ne znam kad cu moci da uzmem te pare...

Back
Na vrh