• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Isplata avgustovskog ceka

BlackSwan

Aktivni član
Tu od
24 Ožu 2012
Obicno mi salju cek oko 21 ili 22 u mesecu. Medjutim, cek za avgust mi - prema statistici Google Adsensa - jos uvek nije poslat. Pre dva dana sam primetila da cek jos nije poslat i malo se zabrinula ali on je jutros stigao :crazy_grin U statistikama moje zarade na Adsensu jos uvek pise da mi je Current balance toliko koliko iznosi cek koji upravo drzim u rukama ... kako da regulisem ove statistike tj. da mi uracunaju i ovaj cek i da mi resetuju current balance?

I meni pise jos uvek da nije poslat, ali cek mi nije stigao. Moracu da proverim u posti. Moguce je da je ovo bug ali moguce je i da ce umanjiti neisplacena sredstva kada se realizuje cek. Tek nisi jedina sa ovim problemom :)

I meni je cek stigao, a tamo na adsense nalogu ne pise da je poslat, iznos koji je na ceku stoji i na Current Balance

:waving

Meni se sad sabrala zarada iz septembra sa iznosom avgustovskog ceka tako da mi u current balance stoji zbir iznosa na poslednjem primljenom ceku i onoga sto sam zaradila u septembru mesecu.

ja sam svoj cek odneo danas na naplatu, pa sta bude ;)

valjda ce biti :drinking

Meni jos nije stigo cek za avgust ...
Jel ima jos neko ovakav slucaj ?

BlackSwan kaže:
Meni se sad sabrala zarada iz septembra sa iznosom avgustovskog ceka tako da mi u current balance stoji zbir iznosa na poslednjem primljenom ceku i onoga sto sam zaradila u septembru mesecu.

Evo i kod mene isto, stigao mi je cek. Jesi ti odnijela svoj u banku? Sta ako se ispotave da su nevazeci, ode 50€ tek tako :king

BlackSwan kaže:

Evo i kod mene isto, stigao mi je cek. Jesi ti odnijela svoj u banku? Sta ako se ispotave da su nevazeci, ode 50€ tek tako :king

Odnela sam na naplatu, ne vidim sto bi cek bio nevazeci kad sam upravo toliki iznos koji stoji na ceku zaradila u avgustu. Mene plasi da sledeci cek ne bude nevazeci ako posalju iznos iz septembra+ponovo iznos iz avgusta.

Da li i dalje imate problem? Meni se jos dodatno zakomplikovalo ...cek za avgust koji su mi poslali 20 i nekog septembra i koji je u banci su mi, prema njihovoj evidenciji, opet poslali 11.10 tj. danas (a dan je tek poceo pre sat vremena) a balans mi je i dalje zbir avgustovske i septembarske zarade! Dokle??????

Ispravka, promenilo se na issued i ukupna zarada se smanjila na septembarsku.

I kod mene isto ... ali ja sam cek vec primila i odnela u banku, nemam pojma sta da radim ako opet dodje.

I ja sam isto učinio, ali rekao bih da nema mesta panici :). Zato što je Payment number u izveštaju u adsense-u isti kao Cheque No koji sam dobio u pismu sa čekom. Možeš da proveriš i ti. Tako da je ovo sve samo ispravka bug-a od strane Google-a koji je sam napravio at the first place :D.

Ljudi u velikim sam problemima, znaci dosao mi je cek za august ,danas pise da je uplaceno na adsenseu, medjutim ne mogu jos postat slike da vam dokazem ali evo mogu ovako
Procijenjena zarada
0,00 €
Prikazi stranice
447.027
Klikovi
9.309
CTR stranice
2,08%
CPC
0,03 €
RPM stranice
0,61 €
Ukupna zarada
274,77 €
to je za septembar ali ovo mi pise danas poslije uplate
Ukupna zaradaPojedinosti »
9,24 €
Trenutačni saldo
211,23 €
Zadnja uplata
11. 10. 2013.
da li neko zna je li ovo bug ili? Hitno molim vas za odgovor

kod mene stvari stoje ovako

lepo su sad dodali zaradu za oktobar, taman koliko treba

ali ovo me buni, valjda nece biti problema

Last successful payment 10/10/13 3:45 PM ((€_?__) Check)

a taj cek sam ja vec dobio i odneo u banku

mislim nemam ideje, nesto mi smrdi ovdje gledo sam i analitiku na YT kaze isto preko 250 eura, i odjednom sad umjesto 274 pise da imam samo 9 nije fer da mi pojedu toliki novac.

Back
Na vrh