• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva sa Life Network

jigsaw

Novi član
Tu od
5 Ožu 2014
Pozdrav!
Pronašao sam rusku mrežu Life Network i razmišljam sa njom da budem partner ako je pogodna za zaradu.

Da li netko ima iskustva sa tom Life network mrežom?
Da li se mogu prebaciti ne mražu iako nisam primio zadnji ček od adsense?

Hvala na odgovorima!

jigsaw kaže:
Pozdrav!
Pronašao sam rusku mrežu Life Network i razmišljam sa njom da budem partner ako je pogodna za zaradu.

Da li netko ima iskustva sa tom Life network mrežom?
Da li se mogu prebaciti ne mražu iako nisam primio zadnji ček od adsense?

Hvala na odgovorima!

Mozes se prebaciti na mrezu , nema veza sto nisi dobio cek :D

Ivan001 kaže:
Ja imam jedan kanal sa njima,placaju mi 80% direktno na racun.

Slicni su kao Zoomin.Tv . Koliko je minimalno potrebno da bi te isplatili?

[/quote]

Slicni su kao Zoomin.Tv . Koliko je minimalno potrebno da bi te isplatili?
[/quote]

Nisam siguran koliko treba za prvu isplatu iz razloga posto je meni kanal bio vec razradjen.Ali korektni su zaista bar prema meni.

Dobri su ,ugovor je prvo godinu dana a posle mozes da ostanes ilu valjda da ostanes 3 godine. Kao Quiz Group su.
Za paypal je minimum $1 ,a za Banku je $1000 . Ima opcija placanja i preko Web Money ali ne znam da li je to dostupno u Srbiji .

Back
Na vrh