• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

iPhone aplikacija

jfkcro

Član
Tu od
20 Lip 2009
Evo jedan mali savjet za dodatnu promociju vaše stranice ili bloga. Radi se naime o besplatnom servisu za izradu iPhone aplikacija koji automatski submita na Apple market a omogućuje i dodavanje google adsense mobile oglasa te dodatnu zaradu. Ne vjerujem da bi blogovi s naših prostora mogli pretjerano profitirati ali nekakve stranice s video klipovima i zabavnim sadržajima bi mogli imati koristi od toga . U svakom slučaju vrijedi posjetiti link ...ubaciti RSS feed ili napraviti prilagođenu applikaciju i pokusati dodatno zaraditi, jer naravno sve je FREE i uz par klikova brzo gotovo a to mi najvise cijenimo ;)

Kod:
http://www.bloapp.com/

Ima li neko malo više iskustva sa aplikacijama za smartphone da nam podjeli koji savjet i malo više nas uputi u ovu oblast? Hvala

jfkcro kaže:
Evo jedan mali savjet za dodatnu promociju vaše stranice ili bloga. Radi se naime o besplatnom servisu za izradu iPhone aplikacija koji automatski submita na Apple market a omogućuje i dodavanje google adsense mobile oglasa te dodatnu zaradu. Ne vjerujem da bi blogovi s naših prostora mogli pretjerano profitirati ali nekakve stranice s video klipovima i zabavnim sadržajima bi mogli imati koristi od toga . U svakom slučaju vrijedi posjetiti link ...ubaciti RSS feed ili napraviti prilagođenu applikaciju i pokusati dodatno zaraditi, jer naravno sve je FREE i uz par klikova brzo gotovo a to mi najvise cijenimo ;)

Kod:
http://www.bloapp.com/

adsense mobile oglasi se mogu ubacivati u iPhone aplikacije?
nisam znao, budem provjerio

jesi li isprobao taj servis?
sta je sa linkovima koji su tekstovima, posebno recimo affiliate linkovima, jesu li izbaceni iz teksta ili?
koliko sam upucen apple ne dozvoljava affiliate linkove u aplikacijama... ili ?

evo ja sam se bas sada poceo baviti za iphone aplikacijama. Godisnja clanarina iznosi 99$ i kada to uplatite Apple ce vam odobriti vas racun s kojim cete dobiti sve potrebno za razvoj iphone aplikacija. Nakon sta napravite aplikaciju, treba je prijaviti na iStore sta je malo kompliciranije ali nakon sta to obavite svoj dio ste zavrsili, morate jos sacekati 10-15 dana da vam se aplikacija odobri i onda pocinje promocija i borba za trziste:)

Back
Na vrh