• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Internetzarada.org na Facebooku!

Znaci krenuli smo u ozbiljan marketing:D. Jedini ljudi koje poznajem a nemaju Facebook profil su moja 2 brata i ja, tacnije moja porodica.:D Mene to jako smara i mislim da bi mi uzelo mnogo vremena koje se moze pametnije iskoristiti. Cesto razmisljam da ako vec toliko vremena provodim na internetu da ga provedem radeci na onome sto mi donosi novac ili znanje a sto vise slobodnog vremena da budem napolju, u stvarnom svetu. Steta pa necu moci da doprinesem forumu u tom pogledu. Nemojte se ljutiti.:D

Nema problema, srećom pa su svi ostali na Facebooku :p Zato i je dobar marketinški alat jer se može lako doprijet do ljudi.

Ja sam na faceu samo zbog marketinga a ne zbog druzenja posto za to imam stvaran svet.
Probacu da pomognem i da imamo sto vise clanova.

pozzzzdrav

evo učlanio se, i pozvao one koje smartram da ovo zanima...

predlog, mogao bi da ubaciš (one koje želiš) u onu listu članova sa strane i da napišeš nick sa foruma...

evo ja sam na FB Boris Desic...;)

Vidiš, dobra ideja, ali za to ćemo otvoriti temu u grupi. Ono sa strane će biti samo forumsko osoblje ;)

jokara25 kaže:
Znaci krenuli smo u ozbiljan marketing:D. Jedini ljudi koje poznajem a nemaju Facebook profil su moja 2 brata i ja, tacnije moja porodica.:D Mene to jako smara i mislim da bi mi uzelo mnogo vremena koje se moze pametnije iskoristiti. Cesto razmisljam da ako vec toliko vremena provodim na internetu da ga provedem radeci na onome sto mi donosi novac ili znanje a sto vise slobodnog vremena da budem napolju, u stvarnom svetu. Steta pa necu moci da doprinesem forumu u tom pogledu. Nemojte se ljutiti.:D

e pa stari nisam niti ja na facebooku, ne vishe bio sam prije ali uvidio da je to gubljenje vremena i dovelo mu u poziciju :stars pa sam ga ljepo deaktivirao

:)

Pa cinjenica je da ako se zelis ozbiljno baviti internet zaradom, moras izbaciti takve stvari koje ti odvlace dodatno vreme. Ne moras ih izbaciti ali ces onda biti ceo dan zakucan za komp i neces izlaziti iz kuce.

Back
Na vrh