• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

InMotion Hosting

milosbap

Novi član
Tu od
23 Pro 2011
Odabrao sam ovaj hosting za novi sajt pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima.

Uzeo bih business class - Power paket.

milosbap kaže:
Odabrao sam ovaj hosting za novi sajt pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima.

Uzeo bih business class - Power paket.

Pa gde nadje samo ove :)
Ako imas manji broj sajtova ja ti mogu hostati puno jeftinije. Koliko vidim kod njih je ovaj paket sto dozvoljava hostovanje 6 sajtova 6$ mesecno za rezervaciju na 24 meseca, na 12 meseci 7$, a ja ti mogu hostati za 10 evra 5 sajtova godinu dana. Ako ti treba hosting koji dozvoljava hostovanje veceg broja sajtova sa prihvatljivom cenom uzmi Hostgator ili Justhost. Mada nemoj da te zavaravaju te Unlimite ponude. Svaki taj unlimite hosting ima ogranicenje od 50000 fajlova sto i nije bas nesto previse. Taj limit se kao od sale prekoracuje sa samo jedim sajtom ako je malo veci. Ako imas mikro sajtove onda moze i do 20-30 i to je neki maksimum. Ako ides na tu "unlimite varijantu" kod ovi sto si naveo taj luksuz bi te kostao 14$ mesecno, a recimo kod Hostgatora 5,56$ mesecno(na godisnjem nivou) ili kod Justhosta 3,75$ mesecno na godisnjem nivou plus ako hoces dnevni backup taj luksuz dodatno placas 20$. Uglavnom ovo su ti puno jeftinije varijante i sigurnije.

milosbap kaže:
Evo gde nađoh:

Best Website Hosts 2012

Web Hosting Reviews for 2012

Hvala za savet. Sajt koji planiram da postavim bi vremenom trebao ( naravno uz mnogo sreće i truda) da preraste u nešto ozbiljnije, no videćemo. U svakom slučaju hvala... pogledaću ovo što si savetovao.
Ako si tu nasao onda bi ovo trebalo da ti dalja najbolji odgovor o kakvom se hostu radi :)
http://webhostinggeeks.com/user-reviews/inmotion-hosting/
Sta ces vise od 742 ocene od njihovih klijenata :)

Što se komentara tiče ne postoji hosting kompanija koja ima sve pozitivne komentare. Ne bih da ulazim u analizu pozitivnih i negativnih jer se kod nekih domačih izbora ispostavilo da su komentari bili režirani što od samih kompanija, što od konkurencije. Zato sam se i obratio vama za pomoć pri izboru.

milosbap kaže:
Što se komentara tiče ne postoji hosting kompanija koja ima sve pozitivne komentare. Ne bih da ulazim u analizu pozitivnih i negativnih jer se kod nekih domačih izbora ispostavilo da su komentari bili režirani što od samih kompanija, što od konkurencije. Zato sam se i obratio vama za pomoć pri izboru.

Pa verovatno da je ok host dok se nalazi na TOP listama. Ne verujem da je neko na ovom forumu koristio taj host.
Mozes videti ovde http://www.webhostingtalk.com
Ja ti mogu reci za Justhost, jer kod njih vec duze vremena imam host, a u poslednje vreme imam i reseller kod njih. Da nisam bio zadovoljan za svo ovo vreme ne bi kupio reseller, jer to je ipak mnogo ozbiljnija stvar, a i ne volim da radim sa fuserima. E sad fora je sto ima to ogranicenje od 50000 fajlova, sto je za mene jako malo, meni bi trebalo najmanje 5 takvih hostinga da sve moje sajtove smestim. Sa resellerom je druga prica, nema ogranicenje u broju fajlova i imam samo taj limit u GB sto mi daje dosta vise prostora za rad. Hosting je dobar, iako su ranije bili jos bolji. Tacno taj period kada dolazi do blagog pogorsanja usluge vidi se i na tom sajtu gde im klijenti daju ocene. Bezobzira to je i dalje jedan od boljih provajdera. Mislim da bilo koji host da uzmes sa te top liste da neces pogresiti razlike izmedju njih su zaista minimalne.

Ja trenutno kod Jokje imam hostan jedan mini affiliate sajtić oko mjesec dana i nema nikakvih problema. Ekspresno je sve postavio i izašao mi u susret jer mu nisam mogao platiti MBom, a on nema PP, pa sam mu na jednom sajtu platio nešto preko PPa. Za sad sve pohvale! :waving

Back
Na vrh