• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Indexiranje Tagova! WP: Da ili NE?

rappin

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Zadnjih godinu-dve dana uvek u All in One SEO packu, Robots meta ili platinum SEO pluginovima zabranjujem indeskiranje tagova.

Nedavno na jednom wallpaper sajtu sam dozvolio indexiranje tagova, i evo posle mesec dana od pravljenja sajta, sajt mi je na drugoj strani za jedan veoma jak keyword, i to vodi na tag stranicu

Kakvo je vase iskustvo sa indeksiranjem tagova?

Hvala :D

Ima uticaj, nije da nema kao sto se prica.
Nije sad bas neka jaka stavka, ali u kombinaciji sa drugim itekako se isplati.

Nemoze smetati. Moze samo pomoci. Bez obzira sta se govori da nema nikakvog utjecaja, neki moji sajtovi mi dokazivaju drugacije... Sad je to zbog drugih faktora ili ne, al jednostavno u periodu u kojem na news sajt dodajem tagove poveca mi se posjeta sa googlea

Back
Na vrh