• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Indexiranje + backlinkovi

BlueBerry

Član
Tu od
24 Ruj 2010
Vidim da ste postavili ranije slicnu temu i da se neki zale da neradi

Evo jedan sto koristim uvek kada trebam indexirati novu stranu

link

Postoji 8 starnica pa krenite redom. :to_clue

Zanimljiva stvar nema sta, samo sam uvek skeptican po pitanju "prirodniosti" tih backlinkova i kako ce ih google videti?

I da li takvi backlinkovi sa raznoraznih stranih sajtova imaju neki pozitivan uticaj na submitovanje domacih sajtova?

Radi kako mislis da je najbolje ;)
Ja nisam imao problema. Pa ukoliko imas strah od sandboxa idi jednu stranu dnevno,

Stranice su jake sa jakim pr-om "vecina" Ali neznam kako ih vidi google. Ja korisitim samo za indexiranje. Uvek upali od 2 do 5 dana svaka stranica je u wp indexirana.

BlueBerry kaže:
Radi kako mislis da je najbolje ;)
Ja nisam imao problema. Pa ukoliko imas strah od sandboxa idi jednu stranu dnevno,

Stranice su jake sa jakim pr-om "vecina" Ali neznam kako ih vidi google. Ja korisitim samo za indexiranje. Uvek upali od 2 do 5 dana svaka stranica je u wp indexirana.

Evo ja sam danas prvu stranicu ispucao, pa ćemo vidjeti rezultate
Da li je netko radio sa Internet Business Promoter (IBP)?

Ovaj sajt samo submituje tvoj url ,mislim da ni nekoliko procenata sajtova na koje si submitovao neće prihvatiti tvoj link. Na nekim stranama su isključivo sajtovi na kineskom
ali na prvoj strani ima jako dobrih sajtova sa visokim P.r.Ako pomaže u indeksiranju??? onda je ovo jako dobra stvar ,netreba se plasiti penala od Google-a jer ponavljam tesko da ce neki od navedenih sajtova stvarno postaviti submited link,ako otvorite neke od ovih sajtova videcete da oni uopste nemaju opciju da prihvataju bilo kakve linkove tj. nisu pout nekih direktorijuma i slično.

Update:
na gore navedenom sajtu u pocetku koristite samo prvu stranicu .
I postavite vas blog ili sajt ovde : registrujte se i dodajte vas url
Best Blogs
Kada zavrsite sajt ce biti postavljen na prvoj strani u Most Recent Nominations
4 nove domene sam indexirao za nepunih nekoliko casova.
Znaci 100% radi! Pr sajta Best Blogs je 5

BlueBerry kaže:
Update:
na gore navedenom sajtu u pocetku koristite samo prvu stranicu .
I postavite vas blog ili sajt ovde : registrujte se i dodajte vas url
Best Blogs
Kada zavrsite sajt ce biti postavljen na prvoj strani u Most Recent Nominations
4 nove domene sam indexirao za nepunih nekoliko casova.
Znaci 100% radi! Pr sajta Best Blogs je 5
Ovo je zaista fantastično i funkcioniše hvala ti!

ja sam juce uspeo za page 1 odraditi, a danas mi izbacuje da moram odraditi neke survay ...

maloni1991 kaže:
ja sam juce uspeo za page 1 odraditi, a danas mi izbacuje da moram odraditi neke survay ...

Ja uvek radim samo page 1 za novi sajt da poguram brze indexiranje.
Ostale stranice ti i nisu neophodne...dalje ti je pametnije da rucno gradis kvalitetne backlinkove ;)

Kako da znamo da li nas je direktorijum linkovao? Istrazivanjem backlinkova nisam pronasao ni jedan direktorijum da se vidi medju njima.

dadoen kaže:
Kako da znamo da li nas je direktorijum linkovao? Istrazivanjem backlinkova nisam pronasao ni jedan direktorijum da se vidi medju njima.

Neki direktorijumi te obaveste mailom kada te odobre a neki ne.

One koji te odobre, možeš pronaći ručnom proverom svakog od njih, ili jednostavno sačekati tj dati dovoljno vremena backlink checkerima da taj link skapiraju.

Back
Na vrh