• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Imam stranicu sa 280 000 lajkova

Perkan

Član
Tu od
10 Tra 2014
Za 5meseci sam dosao do ovog broja lajkova . Da li imate takvih iskustava sa brzim rastom lajkova?

Perkan kaže:
Za 5meseci sam dosao do ovog broja lajkova . Da li imate takvih iskustava sa brzim rastom lajkova?

Zavisi. Koja je tematika? Pretpostavljam neka zabavna, neozbiljna i da objavljuješ nešto što postaje lako viralno među Facebook generacijom. Vjerojatno imaš još par stranica sa isto povećim brojem fanova?

Možeš li postati screenshot od Insightsa, koja dobna skupina su ti fanovi, odakle su i ne znam, mogao si staviti i link ka stranici, vjerujem da nije protivno pravilima foruma.

Gogo7 kaže:
Perkan kaže:

Zavisi. Koja je tematika? Pretpostavljam neka zabavna, neozbiljna i da objavljuješ nešto što postaje lako viralno među Facebook generacijom. Vjerojatno imaš još par stranica sa isto povećim brojem fanova?

Možeš li postati screenshot od Insightsa, koja dobna skupina su ti fanovi, odakle su i ne znam, mogao si staviti i link ka stranici, vjerujem da nije protivno pravilima foruma.

evo linka https://www.facebook.com/pages/Six-Pack/189038094619400

Perkan kaže:

Vidiš, ovo je dosta iskoristiva stranica. Gledam aktivnost, nije mi jasno zašto ovi klinci Indijci i Turci ovoliko sheraju tvoj sadržaj. :wtff

A brzi rast fanova ne mogu objasniti, vidim i da dosta vlasnika slika komentira, sigurno i to puno pomaže. Aktivnost i nije neka, od 500-1000 likeova po objavi na gotovo 280K fanova, ali Facebook je smanjio organic reach na manje od 10%, što nije ni 30K, tako da imaš ok engagement. Sve u svemu, fina stranica i dobra baza korisnika.

P.S. Jel bilo nekih naglih porasta fanova ili je cijelo vrijeme stabilan rast?

Ova stranica se itekako može iskoristiti . Pronađi na Clickbanku neke knjige da ih prodaješ kao affiliate, ili proizvode kao što su proteini ,steroidi kreatini ...vjerovatno postoje neke stranice koje i za to nude affiliate program tako da dobijaš postotak od prodaje .Moja preporuka kupi domenu i hosting i odmah kreni samo nemoj ih puno bombardovati objavama ,ne navi ovakav tempo i jednom na dan ili 2 puta im stavi postvoje ponude. Usput mozes i sajt prijaviti za adsense program i imas + zaradu . Svaka čast na stranici .

Gogo7 kaže:
Perkan kaže:

Vidiš, ovo je dosta iskoristiva stranica. Gledam aktivnost, nije mi jasno zašto ovi klinci Indijci i Turci ovoliko sheraju tvoj sadržaj. :wtff

A brzi rast fanova ne mogu objasniti, vidim i da dosta vlasnika slika komentira, sigurno i to puno pomaže. Aktivnost i nije neka, od 500-1000 likeova po objavi na gotovo 280K fanova, ali Facebook je smanjio organic reach na manje od 10%, što nije ni 30K, tako da imaš ok engagement. Sve u svemu, fina stranica i dobra baza korisnika.

P.S. Jel bilo nekih naglih porasta fanova ili je cijelo vrijeme stabilan rast?
nije stalan rast
uglavnom je do 1000l dnevno
mada desava se da dodje dnevno i vise hiljada

Ja osobno bi samo pičio samo sa suplementima. Whey, kreatin, fatburneri, bcaa, glutamin, vitamini, minerali, testosteroni.. Ovo je popis najkorištenijih stvari kod rekreativaca, kod profesionalaca je popis daleko veći.. Obje skupine ih poprilično kupuju. Nađi neki affiliate program tipa myprotein i kreni. Predstavi svaki proizvod, stavi video review i uspjeh je garantiran.

EDIT: Tu bi još dodao rukavice za teretanu, gripove, base layere, boce za vodu, shakere i drugu opremu :)

djetlic kaže:
Ja osobno bi samo pičio samo sa suplementima. Whey, kreatin, fatburneri, bcaa, glutamin, vitamini, minerali, testosteroni.. Ovo je popis najkorištenijih stvari kod rekreativaca, kod profesionalaca je popis daleko veći.. Obje skupine ih poprilično kupuju. Nađi neki affiliate program tipa myprotein i kreni. Predstavi svaki proizvod, stavi video review i uspjeh je garantiran.

Odličan prijedlog!Suplementi bi na toj stranici mogli ići,nekoliko puta dnevno objaviti i to bi moglo odlično funkcionisati.Možda čak napraviti i web sajt sa detaljnim opisima i youtube snimcima i slično.

Šta god odlučiš, samo kreni brzo sa tom realizacijom, jer šta duže ćekaš to će ti stranica "propadat" a FB će smanjivati doseg. Možeš ekipi prodavati svakakve proizvode za mršavljenje, vježbanje, itd (sve šta je u okviru zakona)... Napravi jedan blog sa puno sadržaja, a među sadržaj pomalo ubacivaj prodaju. I nemoj na stranicu samo linkove postat nego većinom slike i recimo jednom na dan (ili jednom u dva dana) i poneki link na svoj blog. Isto tako imaj i lijepe slike i na svom blogu da privučeš ljude.

Hvala na savetima...Ne zelim da se bavim nikakvom suplementacijom to jest da je prodajem preko stranice za to su potrebna velika ulaganja...Ali hvala vam u svakom pogledu..:D

Perkan kaže:
Hvala na savetima...Ne zelim da se bavim nikakvom suplementacijom to jest da je prodajem preko stranice za to su potrebna velika ulaganja...Ali hvala vam u svakom pogledu..:D

Osim vremena za registrirat se na affiliate program koje je ulaganje potrebno?
Na tebi je samo da uzmeš linkove, sklepaš neki kratak opis i postaviš to u opis slike.
Neznan kakva je kvaliteta(lokacija i godine) tvojih fanova ali viruj mi to dosta dobro prolazi.

Po meni je najlogicnije da napravis Email kurs: How to Get Six Pack Fast, pokupi im email adrese i napravi sekvencu email-ova gde ces im davati neke savete o klopi, treningu, ali gledaj da bude kvalitetno, najidealnije bi bilo ako imas licnog iskustva (prouci email marketing, dobar je kurs autoresponder madness) i na kraju prodas im neki clickbank proizvod kojih ima na tone. Nadji stranicu Lazar(a) Angelov(a), ima preko milion fanova, on je sad skoro napravio neki kurs pa kopiraj njega, a mozda ima i svoj aff program.

Sto se tice prodaje suplemenata, ako je vecina fanova van USA, to je po meni potpuni promasaj jer je totalno neisplativo narucivati suplemente iz USA, prvo preksupa postarina a drugo u svakoj drzavi postoje specijalizovane prodavnice za prodaju istih, da ne pricam da u svakoj teretani mozes da kupis bilo koji suplement. Mada uvek ima neinformaisanih i napaljenih likova tako da bi mozda i proslo, ali u svakom slucaju % bio mnogo manji od prodaje nekog digitalnog proizvoda.

mindhunterov savjet je najbolji, ali ako želiš affiliate, probaj kontaktirati Sandija Imerovića (potraži na faceu Sandi Imerovic Fitness Coach, mrsko mi se logirati sada). On je inače prvak RH u bodybuildingu i jedan od naših najpoznatijih bodybuildera. Sandi ima trgovinu fitness suplementima u ZG, pa probaj dogovoriti nešto sa njima. :)

Thrix kaže:
mindhunterov savjet je najbolji, ali ako želiš affiliate, probaj kontaktirati Sandija Imerovića (potraži na faceu Sandi Imerovic Fitness Coach, mrsko mi se logirati sada). On je inače prvak RH u bodybuildingu i jedan od naših najpoznatijih bodybuildera. Sandi ima trgovinu fitness suplementima u ZG, pa probaj dogovoriti nešto sa njima. :)
Ljudi koji su lajkovali su iz celog sveta
tesko da ce narucivati suplemente sa nasih prostora...

Perkan kaže:

Ponudi servis na Fiverru i ubrzo ce stranica da spadne na 28 000 pa onda 2800...i na kraju ostanemo ja, ti i jos 26 ljudi :-D Just kidding...

Ali kad bi, na primer ponudio gig mislim da bi imao posle vrlo kratkog vr.perioda par ordera mozda i vise dnevno. To je jedna strana medalje. Druga strana je ta da bi rizik bio ogroman da upropastis stranicu i to svakodnevnim "spamovanjem". Ne znam kako bi islo kad bi probao da ponudis targeted advertising aka Facebook Post Share samo za Workout, body building ili sta ti ja znam niche. Jedan share dnevno naprimer...

Zakljucak:
S' obzirom da na Fiverr-u sve, a posebno "BOTial" Marketing (Social Marketing Botova) ide ko' alva, zamisli kad bi videli da su tebi pravi lajkovi i da imas contribution svakodnevni i to samo sa slikama... Mislim da bi ti super islo. Ali ne preporucujem, jer ces uprospastiti stranicu.

Smisli nesto pametnije... Inace, svaka cast za Fb page.

mindhunter kaže:
Sto se tice prodaje suplemenata, ako je vecina fanova van USA, to je po meni potpuni promasaj jer je totalno neisplativo narucivati suplemente iz USA, prvo preksupa postarina a drugo u svakoj drzavi postoje specijalizovane prodavnice za prodaju istih, da ne pricam da u svakoj teretani mozes da kupis bilo koji suplement. Mada uvek ima neinformaisanih i napaljenih likova tako da bi mozda i proslo, ali u svakom slucaju % bio mnogo manji od prodaje nekog digitalnog proizvoda.

Nisi u pravu. Imaš europskih affiliatea, imaš američkih, imaš azijskih.. Uzmeš za svako tržište. Prodavaonice suplementima su bar 40% skuplje, a suplementi u teretanama su skuplji 100%. Neinformirani će kupiti u teretanama, a informirani naručuju preko neta.

Imerovića nebi preporučio za bilo kakvu suradnju. Svaka mu čast na tome kaj je postigao, ali s strane ljudi kojima "pomaže" za mene je on ispod prosjeka bilo kojeg "trenera". Ljudima preporučuje tamo neke najgore i najnekvalitetnije suplemente samo zato jer su mu oni sponzor i na njima ima najveću proviziju.

Thrix kaže:
...On je inače prvak RH u bodybuildingu i jedan od naših najpoznatijih bodybuildera. Sandi ima trgovinu fitness suplementima u ZG...

Vidiš ti. :) Poznajem drugog prvaka RH u bodybuildingu iz Splita i moje teretane nekad, i on također ima trgovinu fitness suplementima. He he...
Ovo je bez daljnjega vrlo traženi niche, ma koliko neki to osporavali. :)

Čestitam Perkane, imaš dobru stranicu i dosta potencijala u njoj, kako su ti kolege već objasnili. :)

Priznajem da odavno nisam bio u teretani, ali mislim da je to i teško spojivo s ovim što mi radimo, iz jednostavnog razloga što jedno i drugo iziskuje 120% i uma i tijela ako želiš uspjeh. :fever

Suplementi su vrlo unosan posao. Moj drugar je na pragu da postane milioner samo od toga

Back
Na vrh