Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Perkan kaže:Za 5meseci sam dosao do ovog broja lajkova . Da li imate takvih iskustava sa brzim rastom lajkova?
Gogo7 kaže:Perkan kaže:Za 5meseci sam dosao do ovog broja lajkova . Da li imate takvih iskustava sa brzim rastom lajkova?
Zavisi. Koja je tematika? Pretpostavljam neka zabavna, neozbiljna i da objavljuješ nešto što postaje lako viralno među Facebook generacijom. Vjerojatno imaš još par stranica sa isto povećim brojem fanova?
Možeš li postati screenshot od Insightsa, koja dobna skupina su ti fanovi, odakle su i ne znam, mogao si staviti i link ka stranici, vjerujem da nije protivno pravilima foruma.
Perkan kaže:
nije stalan rastGogo7 kaže:Perkan kaže:
Vidiš, ovo je dosta iskoristiva stranica. Gledam aktivnost, nije mi jasno zašto ovi klinci Indijci i Turci ovoliko sheraju tvoj sadržaj. :wtff
A brzi rast fanova ne mogu objasniti, vidim i da dosta vlasnika slika komentira, sigurno i to puno pomaže. Aktivnost i nije neka, od 500-1000 likeova po objavi na gotovo 280K fanova, ali Facebook je smanjio organic reach na manje od 10%, što nije ni 30K, tako da imaš ok engagement. Sve u svemu, fina stranica i dobra baza korisnika.
P.S. Jel bilo nekih naglih porasta fanova ili je cijelo vrijeme stabilan rast?
djetlic kaže:Ja osobno bi samo pičio samo sa suplementima. Whey, kreatin, fatburneri, bcaa, glutamin, vitamini, minerali, testosteroni.. Ovo je popis najkorištenijih stvari kod rekreativaca, kod profesionalaca je popis daleko veći.. Obje skupine ih poprilično kupuju. Nađi neki affiliate program tipa myprotein i kreni. Predstavi svaki proizvod, stavi video review i uspjeh je garantiran.
Perkan kaže:Hvala na savetima...Ne zelim da se bavim nikakvom suplementacijom to jest da je prodajem preko stranice za to su potrebna velika ulaganja...Ali hvala vam u svakom pogledu..![]()
Ljudi koji su lajkovali su iz celog svetaThrix kaže:mindhunterov savjet je najbolji, ali ako želiš affiliate, probaj kontaktirati Sandija Imerovića (potraži na faceu Sandi Imerovic Fitness Coach, mrsko mi se logirati sada). On je inače prvak RH u bodybuildingu i jedan od naših najpoznatijih bodybuildera. Sandi ima trgovinu fitness suplementima u ZG, pa probaj dogovoriti nešto sa njima.![]()
Perkan kaže:Za 5meseci sam dosao do ovog broja lajkova . Da li imate takvih iskustava sa brzim rastom lajkova?
mindhunter kaže:Sto se tice prodaje suplemenata, ako je vecina fanova van USA, to je po meni potpuni promasaj jer je totalno neisplativo narucivati suplemente iz USA, prvo preksupa postarina a drugo u svakoj drzavi postoje specijalizovane prodavnice za prodaju istih, da ne pricam da u svakoj teretani mozes da kupis bilo koji suplement. Mada uvek ima neinformaisanih i napaljenih likova tako da bi mozda i proslo, ali u svakom slucaju % bio mnogo manji od prodaje nekog digitalnog proizvoda.
Thrix kaže:...On je inače prvak RH u bodybuildingu i jedan od naših najpoznatijih bodybuildera. Sandi ima trgovinu fitness suplementima u ZG...
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke