• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imam problem u vezi SERP-a

rovad

Legenda
Tu od
23 Srp 2009
Kad se upiše u Google.com "adriatic airsoft", prvi rezultat koji izbaci je
www.lastovo-mrcara.com/adriaticairsoft-alfa.com/ i kad se klikne na to, kaže page not found - vjerojatno zato što sam stavio da mi naslovna strana bude statična (rađeno je u wordpress-u).
E sad, ja želim maknut taj rezultat i želim da mi prvi rezultat bude www.adriaticairsoft-alfa.com koji je za traženi pojam na drugoj poziciji.

Gledao sam malo ove redirektove i robo form-ove i webmaster tools, ali poprilično me zbunjuje sve to i iskreno bojim se malo eksperimentirat da ne zaje***em nešto krupno i navalim sebi duplo posla.

Ima netko neki surefire, risk-free način da se ovo podesi?!

U webmasterstoolsu imaš opciju brisanja određene stranice iz rezultata traženja, ne možeš ništa zajebati :)

ili ako ti stranica prikazuje 404, jednosavno ju ostavi i Google će ju sam maknuti iz rezultata.

rovad kaže:
Kad se upiše u Google.com "adriatic airsoft", prvi rezultat koji izbaci je
www.lastovo-mrcara.com/adriaticairsoft-alfa.com/ i kad se klikne na to, kaže page not found - vjerojatno zato što sam stavio da mi naslovna strana bude statična (rađeno je u wordpress-u).
E sad, ja želim maknut taj rezultat i želim da mi prvi rezultat bude www.adriaticairsoft-alfa.com koji je za traženi pojam na drugoj poziciji.

Gledao sam malo ove redirektove i robo form-ove i webmaster tools, ali poprilično me zbunjuje sve to i iskreno bojim se malo eksperimentirat da ne zaje***em nešto krupno i navalim sebi duplo posla.

Ima netko neki surefire, risk-free način da se ovo podesi?!

Back
Na vrh