• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ima para na Facebooku

Lako imam 5 racuna na facu i dosta frendova.Ukinli su mi 2 racuna jedan sa 5000 prijatelja zbog moje gluposti postavio sam rapidshare account javno i skinulo 3000 ljudi a sutradan disable.Znaci preko grupa ili fan stranice ili privat

ima li ovde neko 10 000+ grupu, pa bi da proda jedan link? imam da promovisem chat-dating sajt :)

Lord kaže:
ima li ovde neko 10 000+ grupu, pa bi da proda jedan link? imam da promovisem chat-dating sajt :)

imam ja jednu od 20.000 i jednu od 10.000

hara91 kaže:
Lord kaže:

imam ja jednu od 20.000 i jednu od 10.000,samo ne kontam sta tacno zelis

Back
Na vrh