• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Igra li extenzija domena ulogu u rangiranju na Googlu?

clash

Član
Tu od
11 Stu 2010
Mislio sam zapoceti novi site, pa moram uzet domen. Negdje sam citao da je bolje da bude .com i da tako bolje rangira na Googlu, a neko kaze da se ta domena lakse pamti i da je nevazna za SEO.

Mozda je bolji izbor uzeti 10 .info domena nego 1 .com- ta je razlika u cjeni.

Sta mislite?

Pa ako tu jednu ili vise tema mozes pratiti preko jedne domene, bolje ti je imati jednu kvalitetnu .com domenu i posvetiti se njoj, nego 10 .info domena koje ce posjetiti samo facebook fanovi :)

Ali htio sam raditi micro niche siteove, kao sto su ovi u mom signatureu. Ako uspijem napraviti da imaju oko 100 UV dnevno. Ovi do sada imaju 15. Kad vec pravim veliki broj siteova, dobro bi bilo da uzmem jeftin domen. Ako ne igra ulogu u rangiranju na Googlu...

clash kaže:
Ali htio sam raditi micro niche siteove, kao sto su ovi u mom signatureu. Ako uspijem napraviti da imaju oko 100 UV dnevno. Ovi do sada imaju 15. Kad vec pravim veliki broj siteova, dobro bi bilo da uzmem jeftin domen. Ako ne igra ulogu u rangiranju na Googlu...

Igraju ulogu, pa cijena sve govori.
.com .net .org su ti najjace.

info domene koristim samo za BH traffic.Ako želiš raditi kvalitetan SEO koristi .com .net i .org domene.Iskoristi jedan od godaddy kupona koje imaš na ovom forumu i dobit ćeš 30% poopusta

Back
Na vrh