• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ideje Kako Zaraditi

pike222

Član
Tu od
22 Pro 2010
Pozdrav svima,

Ima par mjeseci poceo sam sa stranicom koja se bavi download filmova serija a ima i live streaming gdje se mogu pratiti sportski dogadjaji.Za sada posjeta nije losa ( oko 10k mjesecno) i sa stalnim je porastom oko 50%..Sada me zanimaju ideje kako bih mogao monetizirati stranicu jer je ovo ipak ilegala kad pricamo o adsense programu.Ovo sam poceo iz hobija tako da mi neka velika zarada i nije u cilju ali kako posjete rastu tako ce i troskovi poceti pa moram razmisljati o tome da makar pokrivam svoje troskove.
Volio bih da vidim vase ideje pogotovo od nekog ko se bavi ili bavio slicnim stranicama.

Pozdrav

Za početak, CPA, CPM i PPI bi bile opcije koje su najjednostavnije za implementirat i imaju instant povrate.
Kolega mi je radio jedan warez movies sajt koji je dobro uspio monetizirat sa loudmo PPI, pa istraži malo to.

Neosynthesist kaže:
Za početak, CPA, CPM i PPI bi bile opcije koje su najjednostavnije za implementirat i imaju instant povrate.
Kolega mi je radio jedan warez movies sajt koji je dobro uspio monetizirat sa loudmo PPI, pa istraži malo to.

Samo da napomenem da je vecina posjeta iz nasih krajeva pa je i to malo problem.

Možda bi najisplatljivije bilo sa Fortumo SMS Gatewayom.

Postaviš da na pola filma iskoči popup da nastave gledati moraju poslati SMS na taj i taj broj i ukucati kod koji prime ;)

adsenseamater kaže:
Možda bi najisplatljivije bilo sa Fortumo SMS Gatewayom.

Postaviš da na pola filma iskoči popup da nastave gledati moraju poslati SMS na taj i taj broj i ukucati kod koji prime ;)

pa nije iskljucena naplata medjutim volio bih kad bi nasao neko drugo profitabilno rjesenje da nemoram naplacivati korisnicima.kad kazem profitabilno nemislim na veliku lovu nego nesto u skladu sa posjetama da mogu servisirati svoje troskove.

Back
Na vrh