• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

I am confused...

Tu od
21 Ruj 2009
Pozdrav svima.Novi sam ovdje...i odmah u početku zanimalo bi me par stvari.Vaš forum je prepun raznoraznih informacija kako zaradit...od čega čovjeka zaboli glava...išao sam redom i provjeravao sve internet zarade...i nakon par desetaka sati reko dosta.Od svega toga ja nisam našao nijedan pouzdani izvor zarade.Bux3 i slične stranice se raspadaju a i teško je nać refferale...stranice gdje se upload-a određeni sadržaj a zatim čeka da drugi to vide sam također eliminirao jer je teško skupit views-e...pa da ja neduljim pitao bih vas,koji znate nešto više od mene, da mi kažete koji je po vama najpouzdaniji(da mi novac sigurno može stići-hrvatska)najlakši, i najbolji način internet zarade.Koji vi koristite.Znam da ima već desetke sličnih upita al nisam našao nijedan konkretan odgovor.Dnevno bih mogao odvojit do 5 sati rada na netu...dali ima nešto tipa rad na aukciji i kako funkcionira.Hvala.

Dobermann1991 kaže:
Pozdrav svima.Novi sam ovdje...i odmah u početku zanimalo bi me par stvari.Vaš forum je prepun raznoraznih informacija kako zaradit...od čega čovjeka zaboli glava...išao sam redom i provjeravao sve internet zarade...i nakon par desetaka sati reko dosta.Od svega toga ja nisam našao nijedan pouzdani izvor zarade.Bux3 i slične stranice se raspadaju a i teško je nać refferale...stranice gdje se upload-a određeni sadržaj a zatim čeka da drugi to vide sam također eliminirao jer je teško skupit views-e...pa da ja neduljim pitao bih vas,koji znate nešto više od mene, da mi kažete koji je po vama najpouzdaniji(da mi novac sigurno može stići-hrvatska)najlakši, i najbolji način internet zarade.Koji vi koristite.Znam da ima već desetke sličnih upita al nisam našao nijedan konkretan odgovor.Dnevno bih mogao odvojit do 5 sati rada na netu...dali ima nešto tipa rad na aukciji i kako funkcionira.Hvala.

iako se nerazumem mnogo u IM....moj ti je savet da prvo malo ucis da pravis neki sajt naucis za pocetak html,css i naravno SEO....otvoris za pocetak neki blog ili narucis domen i hosting pa otvoris sopstvennu stranicu...nadjes dobru nisu i samo guras....i sve sto te zanima guglas po netu pa ako neadjes postavis thread ovde.....pozzzz i dobrodosao....

I NARAVNO UCI ENGLESKI KO LUD....SVE VISE SHVATAM DA JE ENGLESKI MNOGO BITAN.........;)

Znam da to nije ono sto zelis cut ali... it's not that simple. Internet ili ne ovo je opet posao i uspjeh ne dolazi preko noci. Naravno ima metoda gdje ces brze zaradit ima metoda gdje ces sporije itd. Treniras jiu jitsu. Ja kad sam krenuo JKD u pocetku nisam znao ni gard drzat ma nis, smjeh zivi. Nakon 2 mjeseca sam vec puno toga znao. Jednostavno za sve treba vremena. Vecinu brzih metoda za zaradu su ili BlackHat(sto nije dozvoljeno raspravljat na ovom forumu) ili neke koje zahtjevaju da ti radis za druge kao npr. pises im textove, obavis neke stvari. Za osjetit ono best of IM morat ces ici korak po korak. Ovdje nekako smo najvise pricali o adsense i affiliate zaradama sto nikako nije jedina moguca zarada. Zadnjih par dana je bilo par napomena o CPA mrezama pa moguce da cemo uskoro pocet vidjati rasprave o tome, koristenje Facebooka i Twittera. Osim toga ima i dosta nacina gdje moras ulozit nes da bis zaradio nes. Putem adwordsa itd. Uglavnom tesko da postoji "najlaksa" metoda. Craiglist/CPA kombinacija moze biti brza i korisna kako je spomenuo jedan novi clan ali opet ima masu stvari prije toga za skuzit tj. kako upast na CPA mreze, mjenjanje IP-a, automatizacija itd.
Kao i svugdje znanje je najvise na cijeni zato sjest i ucit pa ces onda skuzit sta ti lezi. A pod ucenje ne mislim samo na ovaj forum jer ovo je samo mali djelic interneta.

Hehehe...hvala ti na malo pobliže objašnjenom odgovoru.Idem surfat nebi li našao nešt novog...ej a od čega ti zarađuješ na netu?Na kojim stranicama/stranici?

Trenutacno bas i ne zaradujem nesto, do sad sam se bavio affiliate marketingom tj. "prodavao" sam proizvode s amazona. Koristio sam social site-ove kao sto su squidoo, wetpaint, zimbio, gather i sl. gdje sam objavio svoje tekstove pa sam ih onda SEO optimizirao tj. odradio sam link building prema njima kako bi bolje rangirali na trazilicama. Preko njih sam dobijao promet preko kojeg sam prodavao amazonovo proizvode i zaradjivao proviziju. Trenutacno posto je ova metoda oslabila a i posto trazim neke stabilnije nacine zarade sad radim na nekom dugorocnom projektu, nesto tipa web portal.

Prvo moras shvatiti da ne postoji lagan nacin zarade i da to nece doc preko noci. E kad to shvatis, onda ces vidjet da se princip "online" i "offline" zarade zapravo podudara.

Posto si pocetnik, savjetujem ti da se fokusiras na ucenje i da si zadas neke konkretne ciljeve tipa danas cu ovo savladat, sutra ono itd.

Ako krenes razmisljati o zaradi, mislim da ces prebrzo "izgoriti" i odustati jer zarada nece doci odmah.

Ajd sretno, ako te nesto zanima, samo pitaj!

ti buxovi suxovi i uploadi i nisu neka zarada, vise zajebancija...

uci html css cms-ove

uci o istrazivanju i potrazi kljucnih rijeci

pravi sajtove

uci kako monetizovati sajt

Ewhoring; dating site affiliate programi; facebook/twitter/CL spamanje :D

Najbrže, najlakše najjednostavnije, najbolje pare...jbg, ovdje se o tome ne priča pa proguglaj ove pojmove ako želiš naučiti više.

m4ster kaže:
Ako krenes razmisljati o zaradi, mislim da ces prebrzo "izgoriti" i odustati jer zarada nece doci odmah.

Djelomicno se slazem..ipak mislim da je bitno razmisljati o zaradi, jer te to gura naprijed i znas da neradis sve ovo za zvake i bombone..samo moras biti svjestan da zarada nece doci brzo, ali ako budes uporan i neodustanes, zarada ce doci zagarantirano.. eh sad, na koji nacin? Moras da probas dosta toga, jer samo tako ces se uvijeriti sta je za tebe najbolje i sta ti najbolje ide..moj savjet ti je da ne gubis vrijeme na ove PTC programe za klikanje, ima puno bitnijih stvari za naucit, nemoj da ti bude tesko, kao sto si i sam rekao ovdje si vidio puno stvari pa si malo zbunjen kako poceti. uci jednu po jednu stvar sto su ti nabrijali u postovima iznad ovoga, i vec za mjesec dva ces imati solidno znanje i otprilike ces znati na sta da se usmjeris..kazes da imas 5 sati dnevno, to ti je i vise nego dovoljno da za mjesec dana vec budes solidno iskusan, ako ne odustanes naravno:waving

A dali mi netko može objasniti to s sajtovima...blogovima...i sličnim načinima zarade.U kojem se programu to radi..što da skinem..nekužim...znam samo da ako imam blog/web stranicu da mogu postavljat reklame na nju s google adsensom i sličnim..itd al zanima ne kako napravit blog/web stranicu.Imajte na umu da sam početnik..ne baš totalni al početnik sam...puno hvala: )

Kupis hosting i domenu. Di ces to ucinit tvoj izbor, na forumu je vec bilo rasprava o tome. Odes na wordpress.org, skines wordpress procitas upute kako instalirat i postavis ga na stranicu. Pod Apperance imas Add new theme, nadjes temu koja ti se svidja i izgled stranice/bloga onakav kakvu temu napravis. Nakon toga pocnes pisati ili narucivat tekstove i objavljujes ih na sajtu/blogu. Nakon toga odes na SEO dio foruma i procitas sve tamo 5 puta. Tako pocnes i za 2-3 mjeseca ce sve biti jasnije pa ces znat kako dalje.

Za pocetak napravi blog u blogger.com, po meni on je najbolji za pocetnika, isprobavaj experimentisi a najvise uci i razmisljaj, zarada nece doci tako brzo a bez znanja nece doci nikako, najsigurniji nacin zarade bar po meni je google adsense.
Kad biras temu o kojoj ces pisati u blogu izaberi onu koja tebi najvise odgovara, prosto ono sto tebe interesuje a o tome imas dovoljno znanja i energije za pisanje.
Mislim da ovde na forumu imas knjigu ,,Blog osnove``
od Dragana Varagica, pa je downloaduj i naravno procitaj, tu ti je o blogovima sve samleveno do koske.

Aha...još samo nešto...vi koji znate o blogovima i sajtovima dosta...i koji zarađujete od toga..može te li mi reći otprilike koliko normalno se može od toga zaradit tjedno..mjesečno?Jer čemu trud ako se nezna čemu se teži.

Zarada je od 0 - beskonačno. Zarada ovisi o tvojim sposobnostima, ako si sposoban preko adsensa možeš zaraditi 100+ dolara dnevno. Preko affiliate marketinga možeš zaraditi možda i više, ali da bi to postigao moraš uložiti puno truda, vremena itd.....

Potpisujem. Nema odredjeno koliko mozes zaradit. Sve ovisi o tvojim sposobnostima. To isto ko da pitas koliko neka trgovina moze zaradit? Ako je malena trgovinica iza ugla mozda je u minusu, ako je Konzum od Todorica zaraduje miljarde, sve ti ovisi.

Dali je zoja zaraarada zagarantirana ukoliko dam truda tome?Npr ja napravim blog o npr. psu dobermanu...i ako ga uredim totalno super i stavit oglasa po njemu itd..dal je sve u maštovitosti i stručnosti il ovisi o ostalim posjetiocima tog bloga..o njihvoj učestaloj posjeti i tome.Mogu ja bit pametan kao nitko ovdje al ak nemam prometa i posjetioca..neću se mrdnut s nule...

Gle, nebo je granica ako si sposoban i uporan. Pocni se educirat i mogao bis uspjeti. Ako budes bio ovakvog stava da trazis od drugih opravdanje i poticaj za nesto onda garantirano je jedino da neces zaradit. 95% ljudi ne uspije u ovom poslu, ako budes bio bolji od 95% ljudi onda ces vjerojatno uspijet samo treba puno truda i strpljenja. Mislim pitas stvari koje nemaju veze sa internet zaradom nego vise sa mentalitetom. Tako da ono.. zarada je moguca ali ne lako. Sve ovisi o tebi.
Ako si pametan naucit ces nacine kako skupit promet i posjetioce, a to je upravo to sto ti stalno govorimo, da ovisno koliko budes uspjesan u tom djelu toliko ces uspjet zaradi.

Dobermann1991 kaže:
Mogu ja bit pametan kao nitko ovdje al ak nemam prometa i posjetioca..neću se mrdnut s nule...

U tome i je bit ti trebaš privući ljude da posjetu tvoju stranicu. Da je to stilski odnosno tko će napraviti ljepši onda bi grafički dizajneri bili najbogatiji ljudi na svijetu:crazy_grin
Prvo pročitaj temeljito forum, pa onda ako ti je nešto nejasno pitaj.

Može još sam jedno pitanje.Pročitao sam sve novije postove na ovom forumu...naučio ponešto od svega i shvatio da najveća internet zarada po meni leži u sajtovima, blogovima.Pa sam stoga napravio danas jedan blog.Al ja sam išao korak dalje pa sam regao se na google adsens i dao im sve podatke.Sad me zanima sljedeće.Kako se postavljaju ti oglasi na blog i gdje stiže novac?Može li ići na alertpay?Kolko sam pročitao piše nešto o plaćanju...znači adsens nije besplatan ili?Nerazumijem.Neželim da mi kući stigne ček od par desetaka/stotina/tisuća dolara...izvinite što postavljam tolika pitanja al odg na njih mi neizmjerno puno znaće i vjerujem da bi ih mogao saznati ovdje.Molim za kvalitetan odgovor.HVALA.

Back
Na vrh