• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn HTML

Decko27god

Novi član
Tu od
18 Velj 2011
Kako najlakse savladati html?

Decko27god kaže:
Sve sugestije su dobrodosle...

Pod broj jedan volio bih da mi preporucite dobru literaturu?

Decko27god kaže:

Decko27god kaže:
Sve sugestije su dobrodosle...

Pod broj jedan volio bih da mi preporucite dobru literaturu?

Sednes i ucis, ucis, i ucis. :D

ne bih se bas slozio :D

kursevi su najbolja stvar, ili uzeti neku dobru knjigu :D

Hvala vam !!! Nov sam u HTML ali bas zelim da ga naucim... Kakva su vasa iskustva u Dreamweaveru?

Isto tako uradi i sa Dreamweaver,uzmi neku knjigu našu pročitaj i onda samo praksa.

Ja sam daleko najbolje tutorijale pronalazio na you tube-u i za dreamweaver i za html & css,flash.. sad sam trenutno u fazi da trazim tutorijale za javascript.

Osobno sam neki dan kupio jednu knjigu sličnu onih od Večernjeg lista pod nazivom Web Desing izdanje Egmonta. Objašnjene si osnove HTML-a, CSS-a i slično. Najviše rade kroz program Notetab Light.
Meni je super došlo kao jedna od offline verzija za učenje jer mi je dojadilo stalno zuriti u komp.

Back
Na vrh