• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Howdy folks!

NinaTheFreelancer

Novi član
Tu od
17 Svi 2016
Pozdrav svima! :waving
Newbie na forumu i u svijetu internet zarade.
Ime Nikolina, nadimak Nina (preferiram nadimak :tease ).
Mjesto stanovanja Banja Luka.
Godina 20.
Bavim se umjetnošću. Pjevanjem, plesom, glumom, pisanjem, video montažom.
Davno nekad uživala u web i grafičkom designu i forumima, sada, sve pozaboravljala. :smack Dobro bi mi došlo to znanje-interesovanje, vidim sad.
Registrovana na Freelancer i svaki dan apliciram na poslove koje mogu da radim sa svojim znanjem, ma da, ne dobijam poslove. (Pročitah ovdje na forumu da ne treba odustajati)
Registrovala se da bih nešto naučila od vas, a i podsjetila se starog zanata.
Baj, baj!

Moram i ovaj smajli staviti! --> :poke <--

Nisam! Trebala bih?
By the way, dobih neki posao na Freelance-u, prekucavam knjigu. Za početak mi je dobro, makar da dobijem koji poen reputacije, da vide ljudi da radim nešto. :)

Slicnih smo interesovanja, samo sam ja malo mladja, i ja sam pocela na Freelanceru pa da vidim kako je...Za sada nema posla, ali kao sto si rekla, ne odustajati :taunt

NinaTheFreelancer kaže:
Nisam! Trebala bih?

Da, naravno Upwork je kao da imas tezgu na pijaci u Milanu, a Freelancer je pijaca u centru Mumbaija.

Svi Elance poslodavci su presli na Upwork, a Elance je bio pojam za top poslodavce i visokoplatezne projekte.

Back
Na vrh