• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hosting

The Code

Član
Tu od
28 Lip 2010
Pozdrav zanima me par informacija o vezi prodaje web i game hosting usluga....

Pa evo za pocetak sto se tice Game Hostinga uzeo bih reseller hosting od kgb-hosting.com jer mi se to najbolje isplati a sto se tice web hostinga uzeo bih VPS server :D

E sada mene zabrinjava to sto nemam firmu tj. samo bih uzeo game reseller i VPS server izvadio ziroracun naprqavio stranicu i prodavao e sada da li postoji mogucnost da me kazne nekako i koliko kazne ako se kaznjava za to.....ai koliko vidim na nasim prostorima ima 100+ hosting-a a vecina je reseller i nije prijavljena kao firma.....

Moje mesljenje je da me za ovaj game hosting ne mogu kazniti posto uzimam resellerm,ali me brine VPS pa sta imate neki savjet ili nesti.....posto ne bih uzimao i web hosting reseller jer mi se to ne isplati nikako :D

Inace ja sam iz BiH ako to ista moze pomoci posto su u svim drzavama zakoni drugaciji :D

Ovako,
da odes sada u poreznu upravu i pitas da registrujes prodaju web hosting, vps ili tako nesto... prvo ce te pitati:Sta je to? a drugo ce reci neznamo mi to kako da oporezivamo...

a sto se tice zakon gledaj tu ima jedna mala caka... mozes registrovati firmu a uz to da i neplaces porez. Sve legalno. Javi se na private za vise informacija.

Back
Na vrh