• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hosting za skripte

sax

Legenda
Tu od
22 Stu 2010
Treba mi pomoc od nekoga za besplatan hosting...

Na hosting bih samo okacio par skripti tako da mi sa te strane ne treba ni 5 MB.

A to bi se koristilo samo tako, znaci bar 2000 - 3000 ljudi dnevno bi pokrenulo to.

Samo da nije 000webhost jer tu sam drzao pre jedno 2-3 meseca u zatvorili su mi nalog, verovatno da ne dozvoljavaju kacenje skripti...

E to, hvala, samo mozes da mi kazes, koji je po tebi naj bolji, netreba nikakvo vreme da admin odobri nalog, i nece da banuju zbog skripti ako znas ?

zoka.cc ti je odličan free hosting, koristio sam par sa ove liste prije, ali na zoka.cc sam držao i warez i sajtove o klađenju i sve je bilo ok, dok su mi na drugima blokirali acc zbog tih istih sajtova. A koliko vidim imaš i 7 GB prostora i 250 GB bandwidth. Ja mislim da ti je jedini uvjet da imaš više od 10ak posjeta mjesečno.

cmss kaže:
zoka.cc ti je odličan free hosting, koristio sam par sa ove liste prije, ali na zoka.cc sam držao i warez i sajtove o klađenju i sve je bilo ok, dok su mi na drugima blokirali acc zbog tih istih sajtova. A koliko vidim imaš i 7 GB prostora i 250 GB bandwidth. Ja mislim da ti je jedini uvjet da imaš više od 10ak posjeta mjesečno.

Uhhh, probao sam malopre da se registrujem na free hosting ali ono nesto mnogo komplikovano, moze mala pomoc ? Onde koliko vidim treba nekih 3-4 stvari da se odrade nije samo registracija kao sto je bila na 000webhost ?

Evo ponudio se clan adsenseamaster da mi ustupi par MB svog hostinga, tako da ako to uspe za sada ne bih otvarao ja nalog.

Usao sam da probam da se registrujem na par hostinga koje je postavio Bojan, i koliko vidim
(bar na tih 5 sto sam ja ulazio), svi zahtevaju pune podatke, ime, prezime, grad, ulicu, broj telefona, i bez toga se ne moze :( Ima li koji da netrazi to ?

sax kaže:
Usao sam da probam da se registrujem na par hostinga koje je postavio Bojan, i koliko vidim
(bar na tih 5 sto sam ja ulazio), svi zahtevaju pune podatke, ime, prezime, grad, ulicu, broj telefona, i bez toga se ne moze :( Ima li koji da netrazi to ?

Pa samo upises lazne :p Dok sam koristio free hostove meni je najbolji bio: http://byethost.com/

liska kaže:
sax kaže:

Pa samo upises lazne :p Dok sam koristio free hostove meni je najbolji bio: http://byethost.com/

OK, sam te poslusao, samo da kazem, ovde nije trebao nikakav broj telefona, adrese i ostalo...

Back
Na vrh