• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hosting pomoc...

srkicarinho

Iskusan lik
Tu od
1 Kol 2010
Hosting gde sad drzim sajt rekao mi je...,
sajt koji je zahteanv mora imati ili vps ili dedicated server
misleci na moj sajt i forum...drzi li neko vps..kako idepreko toga..a kako preko dedicated servera..?

Prvo vidi jel ti stvarno treba vps ili te hosting maže da bi ti uzeo više para. Na više primera sam video da tako pokušavaju da uzmu lovu od korisnika.

Mozda ne bi bilo lose da iskusniji napisu, otprilike koje hostinge koriste, ove 'vece' poznatije, koji tip servera, i sta se sve vrti na njima, koliko sajtova, poseta...

Onda ce ostali koji pocinju imati predstavu, sta moze da se stavi na share, sta na VPS..itd.

Ako su ti u interesu blogovi i sajtovi idi na google trazi contrateam.Srbski hosting,vrh,pitanja sam znao postavit u 11 navece a za pola sata dobiti odgovor.Imaju vise paketa od 3-15 eura po godini

rece host da nije do poseta
da nesto nije ok, jer sajt radi do jaja i odjednom ... pafff overload
njegove reci :)
kako sad da popravim to?neki skener?

Može li link do sajta da pogledamo? Imaš li možda neku skriptu koja ti troši mnogo resursa?

srkicarinho kaže:
Skipper kaže:
Može li link do sajta da pogledamo? Imaš li možda neku skriptu koja ti troši mnogo resursa?

ma forum..doduse tu testiram i portal i fun blog
ne znam kako mozes testirati, jedino da prestanes sa tim ostalim stvarima na hostigu pa da vidis hoces li imati problema.
Ako i dalje imas probleme onda je do hosta ili do tog foruma.

srkicarinho kaže:
ma forum..doduse tu testiram i portal i fun blog
Daj spisak instaliranih modova koje imaš na forumu.
Koliki ti je mesečni promet?
Koliko imaš dnevno online ljudi na forumu?
Isključi kalendar na forumu. Uradi optimizaciju tabela.
Kakve su ti performanse servera?

Kakve veze imas sa imgbbb.net ?

Evo sta kaze Chrome:

champions-side.com contains content from imgbbb.net, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.

;)

blackholemix kaže:
Kakve veze imas sa imgbbb.net ?

Evo sta kaze Chrome:

champions-side.com contains content from imgbbb.net, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.

;)
nikakve..meni radi forum,tebi?

Druže još uvek nam nisi dao neke podatke da bi videli jel ti treba veći paket ili ne. Možda te tvoj host ne laže i stvarno si prerastao deljeni host.
Ostavi ovde koliki ti je mesečni bandtwitch, koliko imaš dnevnih poseta foumu, performanse servera na kome hostuješ forum...

Pokreni stranicu u google chromeu i refreshaj.

5n2brb.jpg

Back
Na vrh