• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hosting I Domain

stevic012

Član
Tu od
24 Pro 2010
Da li mi neko moze reci gde mogu da nabavim povoljno domain +host ili samo domain,i da platim pay palom.Molim vas hitno???

Ako ti je samo da se učiš (jer očito nemša još ni sajt ni hosting) mogu ti ja dati host jer uvijek imam mjesta na serveru. A i domenu ti dam ak ti nije bad .info

Zahvaljujem puno clanu koji mi je pozajmio domain i host na neko vreme,do sad koga god sam ovde nesto pitao,uvek ste mi pomogli :D jedan od retkih foruma gde dobijam dobar odgovor :)

Bolje bi ti bilo da skupis para za .com .net ili .org domenu, jer njih google bolje rangira i jace su od .info domene...

probao sam uzet domenu preko godaddy ali treba se placat kreditnom ili chekom.
ne mogu ni jedno ni drugo,ako je moguce da mi netko uzme domenu .com za 1.6 i nešto $..
platim mu dolar vise preko alertpaya..
xD
ako je netko zainteresiran neka javi, netko naravno tko je poudztadn i da mi ne bude da ima mora imat alerpay.aaa
ali da podarci naravno bude skrotumHAH HAHHAHAHAHAHA
SCROTUM GOOOGLE
OFFTOPIC!
scrotum
nego ovak da budu mnoji podaci i da nema pristup mojim podacima ,ako ko hoce neka javim ima ma ma na alerpayaa imam za domenu pa javite sutra idem kcui pa da bude brzo brzo hr

Back
Na vrh