• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hosting & domena - jeftina opcija za pocetnika

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

AzurO

Moderator
Osoblje foruma
Tu od
29 Ruj 2011
Trazio sam malo po ovom podforumu i primijetio da ima dosta razlicitih hosting firmi kao i sajtova gdje se mogu uzeti domene. Meni treba savjet i linkovi gdje mogu proci sto jeftinije a da je hosting provjeren i da se podrzava placanje paypalom. Interesuje me .com domena i planiram raditi manji niche sajt za pocetak.

Unaprijed hvala !

Što se tiče domene, toplo ti preporučujem NameSilo - jeftine domene. WebHost - Hostmonster. Takođe ukoliko se ne varam, ukoliko kod hostmonster zakupiš web host dobijaš uz njega domen sve dok plaćaš njihove usluge, tako da ako je tako, ne moraš dodatno plaćati domen :)

f0rg0TT3N kaže:
Što se tiče domene, toplo ti preporučujem NameSilo - jeftine domene. WebHost - Hostmonster. Takođe ukoliko se ne varam, ukoliko kod hostmonster zakupiš web host dobijaš uz njega domen sve dok plaćaš njihove usluge, tako da ako je tako, ne moraš dodatno plaćati domen :)

Zahvaljujem za brzi odgovor. Pogledao sam Hostmonster i dosta dobro izgleda, ti kazes da su provjereni i da pise da ukljucuje i domen. Mozda je to i bolja opcija da od jedne firme dobijem oboje.

Dobiješ oboje, s obzirom da si početnik, jeftino je ali i sigurno. Bio sam njihov korisnik duže vreme i sve mi je fino radilo :)

Mi smo spustili cene hosting paketa za 30 %. Domeni kostaju isto kao i kod drugih. Razlikujemo se po tome od vecine jer se nasi serveri nalaze u Srbiji.
NiNet Company je u pitanju.

AzurO kaže:
Trazio sam malo po ovom podforumu i primijetio da ima dosta razlicitih hosting firmi kao i sajtova gdje se mogu uzeti domene. Meni treba savjet i linkovi gdje mogu proci sto jeftinije a da je hosting provjeren i da se podrzava placanje paypalom. Interesuje me .com domena i planiram raditi manji niche sajt za pocetak.

Unaprijed hvala !

justhost.com ja imam oko godinu i po hosting kod njih i sve radi u najboljem redu. Pre nekako odlucio sam se da kupim jos jedan host kod njih koji sam rezervisao na cetiri godine. Za cetiri godine sam platio 80 evra ili 20 evra godisnje u tu cenu dobio sam besplatno i domen. Eto racunajte koliko bi samo taj domen kostao da ga obnajvljete 4 godine.

ivanm kaže:
Mi smo spustili cene hosting paketa za 30 %. Domeni kostaju isto kao i kod drugih. Razlikujemo se po tome od vecine jer se nasi serveri nalaze u Srbiji.

Gledam nesto pakete i eto npr 1, dosta velika cena opet bez cpanel i cime sam zadivljen cak bez mysql baza.

Uclanis se kod hostmonter na affiliate program i kupis preko sebe domen i hosting. Provjereno mozes da kupis jedan paket, zarada od njega ti je 65$.

@konte29
A minimalna isplata je $100, što znači da treba da nađeš još nekoga ko će preko tvog referal linka da uzme hosting kod njih.

Sceko kaže:
ivanm kaže:

Gledam nesto pakete i eto npr 1, dosta velika cena opet bez cpanel i cime sam zadivljen cak bez mysql baza.

Pa dobro, vi ste se pre pokazali koliko ste dobri...
Nama raste broj korisnika iz dana u dan..

Gde smo se mi pre pokazali? Ako mislis na stari Oklop to nema veze sa nama tacno je da smo kupili cg.oklop.com i tacno je da i dalje imamo server kod njih koji i ne koristimo, tacnije sluzi za testiranje. A stari Oklop i dalje postoji samo na web011.com adresi. Sto se nas tice opredelili smo se da radimo prodaju samo za Crnu Goru tako da i nemos da znas nesto vise o nama osim da procitas po nesto http://www.stefanjocic.com/2011/08/20/oklop-me-vrlo-jeftine-i-profesionalne-usluge-hostinga/ http://ivanblago.info/2011/12/03/priprema-za-novu-lokaciju/

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh