• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Help

sasasale

Novi član
Tu od
23 Lis 2010
Zdravo svima, nov sam u internet zaradi tako da nemam nekog velikog iskustva... ;)
Zanima me kako se zovu sajtovi koji nude opciju da kada neko posalje sms sa kljucnom rijecju ja mogu da zaradim ;) Odnosno nesh slicno kao sto radi DMsat npr... ono ljudi salju poruke iz svih zemalja a cijena poruke oko 1€....Imam veoma mocnu ideju, ali ne mogu da nadjem sajtove koji nude to... Hvala unaprijed :waving

Da, i ja mislim da ti je fortumo najbolji izbor za mobilne naplate. Radio sam jedno vrijeme s njima i prezadovoljan sam. Malo dugo treba čekati na isplatu ali to je do mobilnih operatera. Ako ti bude trebala pomoć sa fortumom slobodno mi se obrati. ;)

Da to je upravo ono sto sam i trazio ;) Hvala puno, Gogo7 cim mi nesh zapne javljam ti seee ... HVALA JOSH JEDNOM

zasto na fortumu nema vise ona opcija za hrv bosnu srb itd ono da npr neko posalje poruku tj kljucnu jrijec i dobije povratnu informaciju...

Back
Na vrh