• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hakovan Google.rs

Jokja

Legenda
Tu od
21 Srp 2010
Jutros rano je bila ova slika na google.rs. Sada je slika uklonjena, ali sajt jos uvek nije dostupan.

Kod:
Poznati pakistanski haker 1337 koji je nedavno hakovao izraelski Microsoftov server je hakovao Nacionalni informacioni centar Srbije i forwardovao nazive domena na server sa IP adresom 74.63.250.50. Napadač je sada oborio DNS server, tako da je veliki broj .rs domena nedostupan. Google, Microsoft, Nokia, Windows, MSN, PayPal, RedBull i ostali veliki domeni u Srbiji su oboreni.

http://piratska.org/srpski-server-za-nazive-domena-hakovan/

Igor Tomić kaže:
Kod:
Poznati pakistanski haker 1337 koji je nedavno hakovao izraelski Microsoftov server je hakovao Nacionalni informacioni centar Srbije i forwardovao nazive domena na server sa IP adresom 74.63.250.50. Napadač je sada oborio DNS server, tako da je veliki broj .rs domena nedostupan. Google, Microsoft, Nokia, Windows, MSN, PayPal, RedBull i ostali veliki domeni u Srbiji su oboreni.

http://piratska.org/srpski-server-za-nazive-domena-hakovan/

Posebno veliku stetu cemo imati sto PayPal nije dostupan :hysterical
Ako su vec hteli da nam naude trebali su se raspitati gde Srbi najvise idu. Da su roknuli Facebook, sajtove o igricama i porgnografiji, e tada bi nam vec naneli zestok udarac ;)

Ajoj nije neka frka, ni ja ne koristim google.ba nego google.com, ako obore ta dva, ima jos stotinu drugih google.it, google.ca itd...

lunapic_135454917644846_11.png

Ja i dalje imam problema da vidim google.rs na mobilnom telefonu (android). Firefox na telefonu otvara google.rs, ali običan browser ne otvara ni google.com ni google.rs

Može li biti nešto do telefona? o_O

Evo i screenshota:
33907370569-orig.png

Pozdrav!

kod mene na androidu normalno izbacuje google.rs na ff i dolphinu.

Back
Na vrh