• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

google pr update 5.8.2011

oknedar

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
na vise sajtova sam procitao da je izvrsen novi pr update 5.8. 2011. Sad me zanima da li je neko primetio neke promene ili je ovo buva, mada sam procitao na vise mesta...meni je rang isti, s tim da mi je juce par puta pisalo da mi je pr 1, a danas je onaj stari pr 2...??

Jeste bio PR update. Ja sam juce primetio da mi je nesto cudno na jednom sajtu, jer ucinio mi se rast na nekim podstranicama, ali evo danas vidim da sam dobro primetio jer dobio sam PR2 za sajt star 15 dana.

Da bio je PR update baš su počeli često da ga updejtaju.
Neznam više kako ga shvatiti, sajt koji ima 10 puta više linkova i domena koje linkaju na njega su skinuli sa PR4 na 3 a novi sajt slične tematike koji nema skoro nikakve posete i ne rangira dobro, sa 10 puta manje linkova PR4! (uglavnom linkova sa istih sajtova kao ovaj što je sada PR3) .
Deset puta gledam i nemogu da verujem!
Sa pr4 bi trebalo i da rangira na prvim stranicama a njega nigde nema!?
Zbog templatea mislim nemogu da vidim PR za ovaj http://www.mudre-izreke.org/ ?(nemojte misliti da ga reklamiram davno sam prestao da brinem o njemu PAge CTR mu je ispod 30%

1kvota1 kaže:
Zbog templatea mislim nemogu da vidim PR za ovaj http://www.mudre-izreke.org/ ?(nemojte misliti da ga reklamiram davno sam prestao da brinem o njemu PAge CTR mu je ispod 30%
Kakve veze ima template sa PR? Inače za tu stranicu on iznosi 2.

Skipper kaže:
1kvota1 kaže:
Seo quake bar se nevidi kod mene neznam zašto? samo za ovaj sajt

1kvota1 kaže:
Skipper kaže:
1kvota1 kaže:
Seo quake bar se nevidi kod mene neznam zašto? samo za ovaj sajt

Koristi search status

Google PR je definitivno počeo s updatovima i to još prije 05.08.
Ovo mu je treči update u zadnja mislim 2 mjeseca.

Po novom PR će se češće updatovati, ali će biti nešto rigorozniji nego prije.

Sve moje stranice otišle gore...
Jedna sa PR 0 na PR 3 :drinking

Ma ja mislim da taj PR vise i nije toliko bitan, vidio sam masu puta primjere da su siteovi sa PR 1 ispred onih sa PR 3 ili 4 u Googleu...
Bitniji je broj kvalitetnih linkova i sadrzaj stranice nego PR

Evo i kod mene je sajt jako skočio što se tiče PageRank-a. Počeo je sa radom prije 4 mjeseca i sad mu je PR 4 :to_clue

Mislim da pr vise nije tako bitan, jer u mom slucaju na prvoj stranici je sajt pr0.

Dobar PR uvijek dobrodosao ^^ ako nitsa drago mi kada vidim.
Primjetio sam ja bas da mi je dosta stranica koje su poprilicno nove dobile pr2/pr1.

Ja 2 meseca nisam nesto puno radio na backlinkovima i eto PR 5 koji sam dobio pretposlednjim updateom sada mi skresase na PR 4...znaci moracu opet da zapnem da naguram to lepo na PR 6 i da odrzavam to... :)

Što reći nego hvala pandi:crazy_grin. Site star 10 dana PR3, par drugih isto PR3, a jedan je PR4.

posle koliko vremena treba googlu da mi odredi PR???? Proslo je vec mesec dana i nista jos

rade0000 kaže:
posle koliko vremena treba googlu da mi odredi PR???? Proslo je vec mesec dana i nista jos

Trebas da sacekas prvi sledeci PageRank update. To moze biti za nekoliko nedelja, a moze biti i za nekoliko meseci, niko ne moze znati.

Ako radis dobar linkbuilding pri tom update-u mozes vrlo lako dobiti PR 4, u nekim slucajevima i PR 5.
Zato baci se na posao, pa kad bude update, uzivaj ;)

:waving

Back
Na vrh