• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Google Adsense-plaćanje

Tu od
21 Ruj 2009
Pročitao sam sve novije postove na ovom forumu...naučio ponešto od svega i shvatio da najveća internet zarada po meni leži u sajtovima, blogovima.Pa sam stoga napravio danas jedan blog.Al ja sam išao korak dalje pa sam regao se na google adsens i dao im sve podatke.Sad me zanima sljedeće.Kako se postavljaju ti oglasi na blog i gdje stiže novac?Može li ići na alertpay?Kolko sam pročitao piše nešto o plaćanju...znači adsens nije besplatan ili?Nerazumijem.Neželim da mi kući stigne ček od par desetaka/stotina/tisuća dolara...izvinite što postavljam tolika pitanja al odg na njih mi neizmjerno puno znaće i vjerujem da bi ih mogao saznati ovdje.Molim za kvalitetan odgovor.HVALA.

RE: Google Adsens-plaćanje

Adsense Isplacuje iskljucivo putem ceka koji stize na tvoju adresu (znaci AlertPay ne moze). Minimalni iznos za isplatu je 100$. Adsenes je besplatan, samo se moras registrirati i to je to.

Sto se tice postavljanja reklama, moras reci koju vrstu bloga koristis? Wordpress, blogger?

Koliko se sjecam, na blogger nemoras radit nista s kodovima.

Probaj ovako: layout -> Page Elements -> onda tamo odi na "Add Gadgets" -> pronađi na listi AdSense i dodaj ga

Otvorit ce ti se prozor u kojem ces moci mijenjati oblik, boju itd. oglasa. Nakon sto to sredis, Adsenes oglase mozes razmjestat po blogu drag and drop tehnikom koliko ti to template dopusta...

Malo eksperimentiraj s tim, nije tesko. Blogger je najjednostavniji i prilagođen je pocetnicima.

Dobermann1991 kaže:
http://dobermann1991.blogspot.com/
to je taj moj blog...sad baš gledam kako da postavim reklame od google adsensa.Čitam nešt od html ocda kako kopirat i gdje zalijepit al me zbunilo posve.Može li mi tko pomoći?

0 bodova

octavia77 kaže:
Dobermann1991 kaže:
http://dobermann1991.blogspot.com/
to je taj moj blog...sad baš gledam kako da postavim reklame od google adsensa.Čitam nešt od html ocda kako kopirat i gdje zalijepit al me zbunilo posve.Može li mi tko pomoći?

0 bodova

Sto pa nije lose za pocetak? Samo malo previse zacrnjeno.

Ne govorim što se tiče dizajna nego govorim što se tiče zarade. Teško ćeš nešto zaraditi sa blogom jer nemoguće je da imaš puno posjetitelja, a uz to još je na hrvatskom.

octavia77 kaže:
Ne govorim što se tiče dizajna nego govorim što se tiče zarade. Teško ćeš nešto zaraditi sa blogom jer nemoguće je da imaš puno posjetitelja, a uz to još je na hrvatskom.

Možeš li mi reći gdje mogu skupit najviše posjetioca..na kakvom sajtu?Dal da napravim web stranicu ili?

Dobermann1991 kaže:
Možeš li mi reći gdje mogu skupit najviše posjetioca..na kakvom sajtu?Dal da napravim web stranicu ili?

Nije bitno dali je blog ili neka web stranica bitno je da je ta riječ tražena.
Što misliš koliko ljudi u Hrvatskoj google upiše riječ "doberman". Jako malo.
A što misliš koliko ljudi upiše npr. novosti, vicevi, vijesti... Jako dosta, ali je i konkurencija puno jača. Zato treba tražiti riječi koje imaju dosta pretraživanja, a uz to imaju i slabu konkurenciju.
Puno više o tome možeš saznati ako pročitaš postove od dbomestara i od još nekih cijenjenih forumaša da ne nabrajam.

edit. Ciljaj na strano tržište. Neka ti blog bude na engleskom, jer me čisto više gadi cijena klika kod google adsensa od 0.01$.
Ja jedinu stranicu koju imam na Hrvatskom je zapravo blog u potpisu. Ne zarađujem gotovo ništa od njega, a jedini razlog zbog čega ga održavam je zbog tog što želim doći na prvo mjesto kod google.hr pretrage za riječ dijeta(trenutačno sam treći).

octavia77 kaže:
Ja jedinu stranicu koju imam na Hrvatskom je zapravo blog u potpisu. Ne zarađujem gotovo ništa od njega, a jedini razlog zbog čega ga održavam je zbog tog što želim doći na prvo mjesto kod google.hr pretrage za riječ dijeta(trenutačno sam treći).

Evo ja sam sa svojim blogom o internet zaradi to i uspio. Za "web zarada" 1. mjesto za "internet zarada 3. mjesto, s time da već godinu dana nisam radio nikakve izmjene.

P.S. Da slažem se, za neku pristojnu zaradu na web-u strano tržište je zakon.

nema nikakve zarade.Ja imam 1 blog a sad radim jos jedan na nasem jeziku,mozes zaraditi samo ukoliko prodajes neki proizvod za nase trziste a od adsensa q....

m4ster kaže:
Jel uopce ima zarade od tih stranica na nasem jeziku?

Zavisi. Uglavnom slabo.

Evo ti jedna moja.
Sanovnik.Org
3500 UV dnevno.
120+ klikova na adsense dnevno.
zarada mizerna oko 3 dolara dnevno.

---

E sad od mog prijatelja jednog ne mogu reci URL.
Auto Oglasi
300-500 UV dnevno
10-15 klikova dnevno
oko 50-80 centi zarada

Ma da inace je slaba zarada od domacih sajtova nego sam ja mislio da master pita bas za ove sajtove o internet zaradi.

Back
Na vrh