• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

google adsense oduzima zaradu

dombo

Novi član
Tu od
30 Pro 2012
[attachment=476]Zna li netko što je ovo (zaokruženo crvenim na slici) ? Naime svaki klik na jednom URL google mi uredno oduzme taj klik odnosno tu zaradu. U poruka nemam ništa i upozorenja su na 0 tako da ne bi trebao biti problem u sadržaju stranice na kojoj se oglasi prikazuju (stranica je sa sportskim rezultatima) . Ponekad samo oduzme, a nekada napiši i "-x,xx ???".

Prilozi

• ga.png
    ga.png
    1,012 bytes · Pregleda: 832
[attachment=477]evo što je danas napisano

Prilozi

• ga.png
    ga.png
    973 bytes · Pregleda: 776
Ama, to ti je odnos zarade jucer/danas, ako si jucer zaradiio 1€, a danas 0,50€. Crvenim ce ti slovima pisat -0,50€ jer si toliko u minusu u odnosu na jucer..

optimista kaže:
da jeste to je odnos zarade juce/danas..kakvo oduzimanje zarade.

Ma onako na prvu ucinulo mi se kao da su neku novu opciju uveli tj. oduzimanje za duple klikove ili ness tako. Kad sam usao na svoj adsense odmah sam shvatio o cemu je rijec :drinking:drinking:drinking

Već odavno koriguju zaradu, pogledajte iznose na čekovima koje ste dobili i zaradu za taj mesec. Kod mene se razlikuje uvek u 4-5€ a kod nekih ide i do 20€.

Da li ste dobili ček za novembar kod mene pise da je 19 decembra poslan al jos ga nisam dobio?

alman kaže:
Da li ste dobili ček za novembar kod mene pise da je 19 decembra poslan al jos ga nisam dobio?

Meni je jučer stigao, iako otkako su uveli ove nove čekove koji se šalju iz Frankfurta duže čekam (oko 20 dana) dok su oni stari redovno stizali svaki put za točno 14 dana

A koliko dugo vam treba da vas isplate kad odnesete cek u banku? I u kojoj banci treba koliko vremena? Hvala.

wizard kaže:
A koliko dugo vam treba da vas isplate kad odnesete cek u banku? I u kojoj banci treba koliko vremena? Hvala.

UniCredit banka isplacuje odmah ako je iznos manji od $250, ak je veci ceka se mjesec dana..
Raiffeisen moras cekati mjesec dana kako god okrenes.
ostale ne znam.

meni unicredit uvijek odmah sve isplati, a uglavnom je cek od 200-500€
Samo ti svaki put kažu ukoliko bude nekih problema zvat cemo te i to je to

Što se tiče Hypo, Raiffeisen i Intesa san paolo malo im je kadar neobrazovan (u mom slučaju) pa se čude čeku i šalju ga od šaltera do šaltera s ciljem da ga unovčiš kod nekog drugog...

wizard kaže:

Evo ja sam svoja 2 ceka ( jedan 180e a drugi 360e ) unovcio u Komercijalnoj banci ( u centru kod modene :D ). Otvorio sam devizni racun za nesto sitno, mada su mi oba ceka slali na proveru koja je trajala oko 3 nedelje.

dombo kaže:
Zna li netko što je ovo (zaokruženo crvenim na slici) ? Naime svaki klik na jednom URL google mi uredno oduzme taj klik odnosno tu zaradu. U poruka nemam ništa i upozorenja su na 0 tako da ne bi trebao biti problem u sadržaju stranice na kojoj se oglasi prikazuju (stranica je sa sportskim rezultatima) . Ponekad samo oduzme, a nekada napiši i "-x,xx ???".

google uzima procenat od tvoje ukupne zarade a dupli klikovi sa iste IP adrese se neracunaju
TheTrueHooha

Bravo Djuka ubo si ga samo godinu dana kasnije. A i nije to nego razlika zarada od juce i danas k'o sto dobri ljudi napisase.

Back
Na vrh