Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrxula kaže:Pitao sam jednog clana , i potvrdio je da YouTube ne uzima 20%(Adsense zarada) ... ali dobro
ne znam kome da verujem , ko laze ko prica istinu hahahah xD
Mrxula kaže:Dupli nalog , reci username tog naloga .
Onda je bolje biti partner . To je to .
sback19 kaže:Evo i ja potvrdjujem da se oduzima jos 15-20% u odnosu na ukupnu zaradu na Adsensu, i to, ko sto sam rekao vec u jednoj drugoj temi, najverovatnije zbog nevazecih klikova (ovo se odnosi na Youtube, pretpostavljam da situacija nije ista sa sajtovima).
Ukoliko si mislio na razliku za zaradu od Oktobra koja se moze videti u "Products" i onu koja se ubacuje u "Finalized earnings", tacno je da skida ~20%sunbeach kaže:Mislim da bi bio red da potvrdis da ti je isplaceno 80% sa youtuba na google adsense tj.manje 20% si zaradio nego sto pise na google adsense.
Doctorr kaže:Ukoliko si mislio na razliku za zaradu od Oktobra koja se moze videti u "Products" i onu koja se ubacuje u "Finalized earnings", tacno je da skida ~20%sunbeach kaže:Mislim da bi bio red da potvrdis da ti je isplaceno 80% sa youtuba na google adsense tj.manje 20% si zaradio nego sto pise na google adsense.
E sad da li se jos nesto skida od ovih "Finalized earnings", osim sto banka uzima neki procenat pri transakciji?
sunbeach kaže:
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke