• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Google Adsense - novo isplacivanje

KOBBRSBG je SWIFT koji treba da koristiš, tu ti je odmah i IBAN.

Doctorr kaže:
Hmm, imacu ali nisam znao da yt uzima 20%
Za bilo koju cifru skida 20%?

Mislim da bi bio red da potvrdis da ti je isplaceno 80% sa youtuba na google adsense tj.manje 20% si zaradio nego sto pise na google adsense.

Pitao sam jednog clana , i potvrdio je da YouTube ne uzima 20%(Adsense zarada) ... ali dobro
ne znam kome da verujem , ko laze ko prica istinu hahahah xD

Mrxula kaže:
Pitao sam jednog clana , i potvrdio je da YouTube ne uzima 20%(Adsense zarada) ... ali dobro
ne znam kome da verujem , ko laze ko prica istinu hahahah xD

Interesuje me samo onaj ko koristi youtube monetizaciju i adsense i ko sme javno da napise i ko nema duple naloge na ovom forumu.

Dupli nalog , reci username tog naloga .
Onda je bolje biti partner . To je to .

Mrxula kaže:
Dupli nalog , reci username tog naloga .
Onda je bolje biti partner . To je to .

Mrxula, uveravao si članove da youtube ne uzima 20% pri monetizaciji klipova preko adsense. Rasprava nije bila o tome da li je bolje preko adsensa ili neke mreže monetizovati klipove. To što ti nešto deluje neverovatno ne znači da je neistina, tako da bih te molio da ne uveravaš članove u stvari u koje ni sam nisi siguran.

Molim vas da se više ne prepucavate uopšte, a pogotovo ne oko ovoga. Dajte neki relevantan link ili drugu formu dokaza.

Ima ovde dosta clanova koji bi mogli da potvrde ovo sto ja pisem ali nece clanovi da ucestvuju u raspravi iz ne znam ni ja kog razloga a to mrxula nije znao a i sam je dao on dokaze u ovom postu https://internetzarada.org/showthread.php?tid=11342&pid=98441#pid98441 ,http://pcpress.rs/kako-zaraditi-na-youtube-u/ ja sam to napisao clanu Doctorr da zna koliku ce isplatu dobiti ali ne moze se od mrxule ziveti "zna sve zivo" i svaku me poklapa a uopste ne koristi ni adsense ni youtube monetizaciju tek sad vidim sa kim sam ulazio u rasprave plus nagovarao je clanove kako da izbegavaju autorska prava i izmisljao je da ima razne licence od fife i uefe https://internetzarada.org/showthread.php?tid=10737&pid=92726#pid92726 i nagovarao ih da snimaju svetsko prvenstvo maltene je ljude terao u propast https://internetzarada.org/showthread.php?tid=10737&pid=92805#pid92805 ,ma on je jednostavno neverovatan i nemoguc i dosadan jer ne mogu uci na forum a da ne bude njegovih 10 postova bezveznih na dan,ne mogu nista korisni citati jer 10 njegovih postova"to brate" "svaka cast"znao sam" "partnerstvo je zakon" ma ne doprinosi nicemu em nagovara ljude da ce ih mreza stititi sto znaci da dovodi ljude u zabludu i ljudi mogu imati velikih problema jer pomisle da mogu svasta raditi jer tamo neka mreza ce ih zastititi,sto isto nije tacno.

Izvinjavam se na ovom postu ali dosadio mi je,jer svaku mi poklapa i pise kontra i iako se opomene od strane moderatora i admina on i dalje tera po svome.

Evo i ja potvrdjujem da se oduzima jos 15-20% u odnosu na ukupnu zaradu na Adsensu, i to, ko sto sam rekao vec u jednoj drugoj temi, najverovatnije zbog nevazecih klikova (ovo se odnosi na Youtube, pretpostavljam da situacija nije ista sa sajtovima).

sback19 kaže:
Evo i ja potvrdjujem da se oduzima jos 15-20% u odnosu na ukupnu zaradu na Adsensu, i to, ko sto sam rekao vec u jednoj drugoj temi, najverovatnije zbog nevazecih klikova (ovo se odnosi na Youtube, pretpostavljam da situacija nije ista sa sajtovima).

E too , tako mi je rekao taj clan . Hvala ti puno carino jedna dosta si mi pomogao :D

Cao svima . ovaj forum mi je dosadio jbt izgubio sam dosta vremena na njemu , previse . Svakome sam pomogao sto se tice mreza i svakome sam odgovorio na pm . Ako Vas interesuje dodajte me na skype : mrxulayt
Zelim da dobijem BAN na forumu ,
hvala moderatori anarchox ,Jokja, rovad, Skipper, Srdjan87 , Vatra Wolf InFlames20 i sunaddict .
Ako vas interesuje nesto za yt pitajte sledece clanove : Gilez96 , badramirez , dado4 , joker123 , MilanRE i midho14 i to je to .
Peace , cujemo se na skype :)

sunbeach kaže:
Mislim da bi bio red da potvrdis da ti je isplaceno 80% sa youtuba na google adsense tj.manje 20% si zaradio nego sto pise na google adsense.
Ukoliko si mislio na razliku za zaradu od Oktobra koja se moze videti u "Products" i onu koja se ubacuje u "Finalized earnings", tacno je da skida ~20%

E sad da li se jos nesto skida od ovih "Finalized earnings", osim sto banka uzima neki procenat pri transakciji?

Doctorr kaže:
sunbeach kaže:
Ukoliko si mislio na razliku za zaradu od Oktobra koja se moze videti u "Products" i onu koja se ubacuje u "Finalized earnings", tacno je da skida ~20%

E sad da li se jos nesto skida od ovih "Finalized earnings", osim sto banka uzima neki procenat pri transakciji?

Da ! to je to skida 20% drugo ti nista nece skidati,jedino ce banka da ti uzme procenat ali to sve zavisi od banke do banke a neke banke i ne uzimaju proviziju a o tome su pisali na ovoj temi https://internetzarada.org/showthread.php?tid=10392&page=16 i meni je pre par godina bio gadan osecaj kada sam saznao da youtube skida 20% ali sam se posle navikao.

Ok, hvala na odgovorima.

Jos jedno pitanjce, sad za isplatu ~21. da li trebam nesto da prihvatam, kako bi povukao novac ili sve to radi adsense automatski?

Automatski. Pošto isplatu hvata vikend, ovaj mesec će pare stići malo kasnije, verujem 25-6 u mesecu.

Bravo! Ja cekam vec 39 dana na pin, posle koliko je tebi stiglo?

slnet kaže:

Prijatelju je stigao pin u roku od 2 nedelje jer je brzo dostigao 10e da bi poslali pin.

sunbeach kaže:
slnet kaže:

Prijatelju je stigao pin u roku od 2 nedelje jer je brzo dostigao 10e da bi poslali pin.

Sve zavisi, nista se nikad ne zna :D Evo bas sad sabirao sve racune sto imam i mogu da se pohvalim da sam do sada zaradio 23.500 din za nekih 5 meseci rada, nije mnogo niti stajem ali sam ponosan na sebe jer sa ovoliko godina to radim za razliku od mojih bliskih drugova koji sljakaju na ilegalno da bi zaradili priblizno toliko para.. Ko kaze da ne moze? Idemo po jos love pa novi komp!

Back
Na vrh