• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Google Adsense - novo isplacivanje

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:
Hahhahaha Cuj uzima 20% od zarade lol
Znaci ako sam sa nekom mrezom koja uzima 40%+20% koje yt uzima meni ostaje 40% koja logika o_O http://pcpress.rs/kako-zaraditi-na-youtube-u/ malo se informisi

Prijavicu ti post ne pisi sto ne znas,radim vise od 2 godine sa youtubom preko adsense!!!

Ja od 2011 ali nisam zaradjivao ,.mozda i ranije
Znaci Ako sa Adsense zaradim 70e preko yt ne moze da me isplati ako ne sakupim 90e o_O
lol
nemoj da spamujes ovu temu ;)

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:
Prijavicu ti post ne pisi sto ne znas,radim vise od 2 godine sa youtubom preko adsense!!!

Znaci Ako sa Adsense zaradim 70e preko yt ne moze da me isplati ako ne sakupim 90e o_O
lol

Da !Jer youtube kad salje novac na adsense sa youtube naloga umanji za 20% inace prava statistika zarade je u youtube statistici ali u dolarima.
Ti spamujes temu jer pises sto ne znas.

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:
lol

Da !Jer youtube kad salje novac na adsense sa youtube naloga umanji za 20% inace prava statistika zarade je u youtube statistici ali u dolarima.

Staaa ?! Ovo prvi put cujem . Onda je bolje biti yt partner sa Creative Nation , oni uzimaju 10% bolje nego adsense .

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:

Staaa ?! Ovo prvi put cujem . Onda je bolje biti yt partner sa Creative Nation , oni uzimaju 10% bolje nego adsense .

Preseli se na neku drugu lokaciju gde se spominje youtube ovde je covek pitao o isplati sa adsense i video sam da radi sa youtubom i zaradjuje preko monetizacije pa sam mu objasnio koji je sistem.A to je da ce da dobije manje 20% nego sto pise na adsense nalogu!

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:

Preseli se na neku drugu lokaciju gde se spominje youtube ovde je covek pitao o isplati sa adsense i video sam da radi sa youtubom i zaradjuje preko monetizacije pa sam mu objasnio koji je sistem.A to je da ce da dobije manje 20% nego sto pise na adsense nalogu!

Dobio je on odavno odgovor ;) Nemoj da spamujes !! Sta ti je danas ? dobio je odgovor i to je to nema problema
pozz

Nije problem, forum je za raspravu samo cepajte :D Inace kad keva napravi to i sve prodje dobro ako bog da javicu se da kazem kako je proslo, idemo po prvu isplatu! OGROMNA CAST ZA MENE REALNO!

SpawneR kaže:
Nije problem, forum je za raspravu samo cepajte :D Inace kad keva napravi to i sve prodje dobro ako bog da javicu se da kazem kako je proslo, idemo po prvu isplatu! OGROMNA CAST ZA MENE REALNO!

Ako budem krenuo sa svadjom dobicu ban , malo sam psovao ranije(bas malo mozda dve cenzurisane reci ikada) pa sam dobio ban tako da ne zelim da se raspravljam :)

sunbeach kaže:
Jeste forum za rapravu ali ne i za ismevanje jer ako kazem da youtube uzima 20% sebi od zarade sa adsense naloga onda je to tako,jer to radim vise od 2 godine i onda se pojavi mrxula i ismeva to i ispadne da pisem bezveze i onda se ispamuju postovi,nije sramota pitati i priznati nesto sto se ne zna!!

Hoces da te ucim kako zaraditi preko yt nije sramota pitati i priznati nesto sto se ne zna!! ;)

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:
Jeste forum za rapravu ali ne i za ismevanje jer ako kazem da youtube uzima 20% sebi od zarade sa adsense naloga onda je to tako,jer to radim vise od 2 godine i onda se pojavi mrxula i ismeva to i ispadne da pisem bezveze i onda se ispamuju postovi,nije sramota pitati i priznati nesto sto se ne zna!!

Hoces da te ucim kako zaraditi preko yt nije sramota pitati i priznati nesto sto se ne zna!! ;)

Nemoj samo ti da me ucis o zaradi jer kad bi ti pisao moju zaradu...inace ti vec imas kanal koji je ugasen www.youtube.com/user/martovskyibodya
Oko mreza znas uslove kako sta i to je to OK ali nemoj se petljati u nesto sto ne znas i nemoj da ismevas.

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:

Nemoj samo ti da me ucis o zaradi jer kad bi ti pisao moju zaradu...inace ti vec imas kanal koji je ugasen www.youtube.com/user/martovskyibodya
Oko mreza znas uslove kako sta i to je to OK ali nemoj se petljati u nesto sto ne znas i nemoj da ismevas.

Aha , ok da ne pricam ja svoju zaradu ... To nije moj kanal vec je to od bodya cist primer kako raditi nesto sa slikama , za neki tutorijal koji sam pisao , trebalo je nekoliko clanovima tako da ono
'nemoj se petljati u nesto sto ne znas i nemoj da ismevas' znaci ne razumem se u YouTube lol

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:

Aha , ok da ne pricam ja svoju zaradu ... To nije moj kanal vec je to od bodya cist primer kako raditi nesto sa slikama , za neki tutorijal koji sam pisao , trebalo je nekoliko clanovima tako da ono
'nemoj se petljati u nesto sto ne znas i nemoj da ismevas' znaci ne razumem se u YouTube lol

Ne nego nisi znao da youtube umanji zaradu za 20% kada se ide preko monetizacije i kad na google adsense pise da ima zaradjeno 100e konacna zarada ce mu biti 80e i dobice 80e na racun banke a ako mu na adsense pise 80e yotube ce da posalje 64e ili 20% manje i nece dobiti isplatu na racun jer nema minimalno 70e!
Evo to si danas saznao od mene.I ja sam tebe pitao neke stvari na porukama sto nisam znao i to je to kao sto si i ti mene ali nisam te ismevao ni tebe ni druge sto ne znaju niti ikada to radim.

sunbeach kaže:
Mrxula kaže:

Ne nego nisi znao da youtbe umanji zaradu za 20% kada se ide preko monetizacije i kad na google adsense pise da ima zaradjeno 100e konacna zarada ce mu biti 80e i dobice 80e na racun banke a ako mu na adsense pise 80e yotube ce da posalje 64e ili 20% manje i nece dobiti isplatu na racun jer nema minimalno 70e!

Aha pa tako reci . Jednom sam probao sa adsense i posle dva dana izgubio monet nebitno to . Nisam znao to za adsense , bezveze xD nemoj da se uvredis opusteno

Totalno neprihvatljiva rasprava. Nikad tako necu ni sada ulazit u to tko je u pravu, ali nacin rasprave je neprihvatljiv za ovaj forum. Oba 2 clana ako budete sudjelovali u slicnoj raspravi opet zasigurno cemo sankcionirati.

Mrxula, da ti odgovorim, nitko te ne mrzi, ali cesto postas bezvezne postove, provociras i ne doprinosis kvaliteti foruma sa svojim postovima. Ponasanje ti nije u skladu s onim sto je pozeljno na forumu. Savjetujem da ako planiras ostat clanom foruma, da dobro razmislis o svojem ponasanju i sta postas. Dvaput razmisli prije svakog posta, dali je u skladu s pravilima, dali ce se svidjet ostalim clanovima i dali tipkas nesto sto se nece svidjet moderatorima.

dbomestar kaže:
Totalno neprihvatljiva rasprava. Nikad tako necu ni sada ulazit u to tko je u pravu, ali nacin rasprave je neprihvatljiv za ovaj forum. Oba 2 clana ako budete sudjelovali u slicnoj raspravi opet zasigurno cemo sankcionirati.

Mrxula, da ti odgovorim, nitko te ne mrzi, ali cesto postas bezvezne postove, provociras i ne doprinosis kvaliteti foruma sa svojim postovima. Ponasanje ti nije u skladu s onim sto je pozeljno na forumu. Savjetujem da ako planiras ostat clanom foruma, da dobro razmislis o svojem ponasanju i sta postas. Dvaput razmisli prije svakog posta, dali je u skladu s pravilima, dali ce se svidjet ostalim clanovima i dali tipkas nesto sto se nece svidjet moderatorima.

Ma znam to nego ne zelim da mi neko objasnjava u vezi yt kad znam dosta :p Ali ja sam prosli put dobio ban zbog jedne reci , samo jedne ruzne i odmah ban :( :( :( A koliko clanova na forumu psuje ali nema veze ... Kad sam pisao gluposti ? nema veze nebitno :D :D

Mrxula nikad nemoj da mislis da znas dosta ili sve, svaka kritika i svaka informacija je dragocena :D Ako je netacna iskuliras ako ne znas proveris ako je tacna zahvalis se, niko ovde nije najbolji u necemu, niko :D

SpawneR kaže:
Mrxula nikad nemoj da mislis da znas dosta ili sve, svaka kritika i svaka informacija je dragocena :D Ako je netacna iskuliras ako ne znas proveris ako je tacna zahvalis se, niko ovde nije najbolji u necemu, niko :D

Upravo ovo sto je SpawneR rekao.

Drugari napravila keva devizni racun i dobila papir sa tri polja, u prva dva polja imam razlicit SWIFT i ime banke koji od ta polja koristim za AdSense? U trecem polju je IBAN :D

107996311551427915091051.jpg

Back
Na vrh