• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Google Adsense - Acc Disabled

Almiraga

Član
Tu od
28 Kol 2011
Poceo sam se baviti ovim Google marketingom i sve je bilo poprilicno dobro i desi mi se gaf da sam kliknuo na svoju reklamu i odmah sutradan mi je racun obustavljen.

Interesuje me da li se moze skinuti blokada sa Acc-a.
Poceo sam prije nekih mjesec ipo da se bavim time i skupio sam gotov 30€ i dobio sam i onaj PIN medjutim sad mi acc blokiran i nemogu ga unijet. Da li cu dobiti ikakakve novce ako se nemoze skinut blokada, ako moze kako ?

Evo sta sam dobio u e mailu:

Hello,

After reviewing our records, we've determined that your AdSense account
poses a risk of generating invalid activity. Because we have a
responsibility to protect our AdWords advertisers from inflated costs due
to invalid activity, we've found it necessary to disable your AdSense
account. Your outstanding balance and Google's share of the revenue will
both be fully refunded back to the affected advertisers.

Please understand that we need to take such steps to maintain the
effectiveness of Google's advertising system, particularly the
advertiser-publisher relationship. We understand the inconvenience that
this may cause you, and we thank you in advance for your understanding and
cooperation.

If you have any questions or concerns about the actions we've taken, how
you can appeal this decision, or invalid activity in general, you can find
more information by visiting
http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153.

Sincerely,

The Google AdSense Team

To ti krenuo spamovati sve teme da bi presao 10 postova, da bi poceo da saljes poruke.:hysterical

srboljub1989 kaže:
To ti krenuo spamovati sve teme da bi presao 10 postova, da bi poceo da saljes poruke.:hysterical

nije sve spam :)
trebam pomoc imaj razumjevanja :)

Kad su svi krenuli u off topic ajde i ja malo :D
Postuje pravopis, i ja sam tako pisao u pocetku ;)

Ja sam isto puno puta slučajno (ali stvarno slučajno) kliknuo na adsense oglas i nisu me izbacili, nisu mi niti platili za taj oglas ali me nisu izbacili iz sustava. Tako da ne vjerujem baš da su te odmah izbacili, ali ako se ovo zaista dogodilo žali se pošalji im e-mail i opiši šta ti se stvarno dogodilo i mislim da će imat razumjevanja, nisu valjda ludi da zbog jednog pogrešnog klika izbacuju ljude.

Opet napominjem ako si "slučajno" klikao po oglasima nemoj niti pokušavat se žaliti, jer nemilosrdni su prema takvima. :waving

erik kaže:
Ja sam isto puno puta slučajno (ali stvarno slučajno) kliknuo na adsense oglas i nisu me izbacili, nisu mi niti platili za taj oglas ali me nisu izbacili iz sustava. Tako da ne vjerujem baš da su te odmah izbacili, ali ako se ovo zaista dogodilo žali se pošalji im e-mail i opiši šta ti se stvarno dogodilo i mislim da će imat razumjevanja, nisu valjda ludi da zbog jednog pogrešnog klika izbacuju ljude.

Opet napominjem ako si "slučajno" klikao po oglasima nemoj niti pokušavat se žaliti, jer nemilosrdni su prema takvima. :waving

Samo sam ja 1 kliknuo, a neznam gdje da se obratim jer ovaj e mail ne prima nazad odg.(mislim na google) i koliko se ceka odg otprilike

Almiraga kaže:
erik kaže:

Samo sam ja 1 kliknuo, a neznam gdje da se obratim jer ovaj e mail ne prima nazad odg.(mislim na google) i koliko se ceka odg otprilike

Imas adsense forum, tu otvori temu i ispricaj im sta se desilo ;)

AleksaS kaže:
Almiraga kaže:
erik kaže:

Imas adsense forum, tu otvori temu i ispricaj im sta se desilo ;)

Sumnjam da ce mu se tamo netko sluzbeno ocitovati.

Cisto sumnjam da su te izbacili radi jednog klika. I meni se znalo desiti da slucajno kliknem, pa evo vec godinu dana nemam nikakvih problema. Niti su me izbacili radi toga. Jednostavno taj klik ne uzmu u obzir. Prije ce biti da si vise puta kliknuo, ili si nekoga nagovarao da ti klikce, frendove, rodjake itd... Google se ne moze zaje...

mrgood kaže:
Cisto sumnjam da su te izbacili radi jednog klika. I meni se znalo desiti da slucajno kliknem, pa evo vec godinu dana nemam nikakvih problema. Niti su me izbacili radi toga. Jednostavno taj klik ne uzmu u obzir. Prije ce biti da si vise puta kliknuo, ili si nekoga nagovarao da ti klikce, frendove, rodjake itd... Google se ne moze zaje...

Da, i meni se desilo ovog meseca (a i pre vise puta) da sam dva puta kliknuo slucajno kad sam skrolovao stranicu, jednostavno ti klikovi mi se nisu uracunali i to je to.

ja kad sam kliknuo 1,dobio sam upozorenje..:tease
no,adsense radi,a za po neki klik,nece te ubiti..
jbg..ii suport,trazi da ti vrate,akoo ne jbg,uzmi htppol, ili tako nesto

Moze se vratiti.
Mene su banovali iz meni nepoznatog razloga, poslao sam im zalbu i ponovo su mi reaktivirali nalog, lova koja je bila na nalogu je ostala.

Botovi proveravaju sajtove, ne pravi ljudi, tako da uvek ima mesta za gresku :) ;)

Pisao sam zalbu ali mi kazu da je odbijena i ako imam dodatnih pitanja da se opet javim preko poznatih obrazaca za zalbe.Sta da radim ??

Almiraga kaže:
Pisao sam zalbu ali mi kazu da je odbijena i ako imam dodatnih pitanja da se opet javim preko poznatih obrazaca za zalbe.Sta da radim ??

Da žališ št si krši pravila.

nisu zbog jednog klika, pa pise ti u mailu, tvoj account je bannan zbog rizika od invalidnih klikova, da je zbog klika onda bi pisalo zbog invalidnih klikova ili tako nesto, daj link od sitea i reci di su bili oglasi pa cu ti reci zasto si izbacen.
pozdrav

blogex kaže:
nisu zbog jednog klika, pa pise ti u mailu, tvoj account je bannan zbog rizika od invalidnih klikova, da je zbog klika onda bi pisalo zbog invalidnih klikova ili tako nesto, daj link od sitea i reci di su bili oglasi pa cu ti reci zasto si izbacen.
pozdrav

ma nema povratka ja osobno neznam nikog ko se uspjesno vratio nako sta je mu je account suspendiran, ako i vrate paze na njega kao sokol samo 1 klik i dozivotni ban je garantiran a svi pokleknu kad tad ... ajde na http://www.google.com/support/forum/p/AdSense/label?lid=215fb2e4b67e2667&hl=en ili potrazi Adsense alternativu.

A te fore "samo jednom" i "slucajno" nece nikad proci kod Google-a vjeruj mi ... klikao si na oglase misleci da ce tii proci ko puno njih prije tebe

blogex kaže:
pozdrav

neznam jel zabranjeno stavljat linkove da ne ispadne neka reklama
reklame su bile na 2 bloga http://samirzna.blogger.ba
i na http://samirzna.blogspot.com[hr]
jfkcro kaže:
blogex kaže:
pozdrav

ma nema povratka ja osobno neznam nikog ko se uspjesno vratio nako sta je mu je account suspendiran, ako i vrate paze na njega kao sokol samo 1 klik i dozivotni ban je garantiran a svi pokleknu kad tad ... ajde na http://www.google.com/support/forum/p/AdSense/label?lid=215fb2e4b67e2667&hl=en ili potrazi Adsense alternativu.

A te fore "samo jednom" i "slucajno" nece nikad proci kod Google-a vjeruj mi ... klikao si na oglase misleci da ce tii proci ko puno njih prije tebe

Ja jesam jednom kliknuo na svoju reklamu a jesam preksio pravila nagovarajuci druge da kliknu raju sa kojom se druzim pa je garant zbog toga :)

Back
Na vrh