• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Google ads vaucher

kule

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2009
Da li google salje adwords vaucer na kucnu adresu ?
Adsense i Adwords su mi prijavljeni kod starog u DE .
I rekao sam mu da ce sitici isplata u vidu ceka .
Medjutim zove me i kaze da je stigla kartica na kojoj pise 75 eura .Covek nije znao o cemu se radi jer pojma nema ni sta je komp a ne google :D
I ladno je otisao u banku da proveri .Rekli su mu da je za reklamiranje i ja pomislim da je adwords vaucher. Da li je ?
A sledece pitanje ako sam dostigao minimum za isplatu u ovom mesecu na adsensu kada da se nadam da ce cek stici ?

Za Adwords vaucer nemam pojma, prvi puta cujem za tako nesto.

Adsense ček mozes ocekivati nekih mjesec i pol nakon kraja mjeseca u kojem si presao minimum za isplatu.

Znaci, 31. 1. dodes do recimo 100$. Oko 20. 2. ce ti pisat "payment in progress", oko 25. 2. "payment issued", sto znaci da je cek poslan. Onda ce ti stici oko 10-15. 3.

Onda jos ovisi da li banka mora slat ček na inkaso ili ce ti odmah isplatiti... Ako ode na inkaso to je jos dodatnih 3-4 tjedna cekanja.

m4ster kaže:
Za Adwords vaucer nemam pojma, prvi puta cujem za tako nesto.

Adsense ček mozes ocekivati nekih mjesec i pol nakon kraja mjeseca u kojem si presao minimum za isplatu.

Znaci, 31. 1. dodes do recimo 100$. Oko 20. 2. ce ti pisat "payment in progress", oko 25. 2. "payment issued", sto znaci da je cek poslan. Onda ce ti stici oko 10-15. 3.

Onda jos ovisi da li banka mora slat ček na inkaso ili ce ti odmah isplatiti... Ako ode na inkaso to je jos dodatnih 3-4 tjedna cekanja.
Stvarno Google pravi sranje sa takvim procedurama .Ubijem se 5 meseci da dostignem isplatu pa sada jos ovo .
Postoji li neki brzi nacin .Video sam da moze preko racuna u banci kako to ide ??
Da li je instant ili se ponovo nesto ceka ?

Postoje 4 nacina isplate. Koliko ja znam, mi mozemo primiti isplatu samo putem čeka.

Ovdje mozes saznati vise:

Link

P.S. na brzinu sam pogledao zemlje, i stvarno ispada da nam je sve osim čeka nedostupno. Pise da planiraju prosiriti i ostale nacine isplate, ali ne znaju kada...

Meni je na ovaj nemacki nalog dozvoljeno putem ceka , nekakav sigurnosni transfer putem kurira a naplacuju 18 eura .I direktan transfer na bankovni racun.Sada sam to video .Medjutim da bi verifikovali racun moraju da uplate neku sicu a ja posle da napisem koliko su uplatili kao na pay pal.Medjutim kasno mi sad za to jer sve promene moraju biti izvrsene pre 15 og u mesecu .

E da evo da potvrdim stigao mi je adw waucher samo stari nije znao procitati.
75 eura .Ali na njemu pise da istice do 28 feb.
E sta sada ovo znaci da moram ga uneti na racun do tog vremena ili da ako ga ne potrosim izbrisati sa racuna tacno tog datuma .
Koliko mogu da trazim za njega jer trenutno nemam nekakvih ideja gde da ga utrosim .

Da li neko zna gde moze da se nabavi Google ads vaucher ili procedura da ti Google dodeli?
Pozdrav

Mozda malo kasnim ali tek nedavno sam poceo koristiti AdWords i to bas zato jer sam dobio voucher pa da nesto podijelim s onima koji zele nesto znati o ovom pitanju iznad.
Google AdWords voucher ja nacin kako Google privlaci nove korisnike da pristupe ovom sistemu oglasavanja i da malo protrese postojece. Ne moze se samo tako nabaviti nego se dobije (obicno na mail) "code" kojeg ukucas na svom AdWords CP (prije toga moras krerirati AdWords Racun) i to je to. Ja sam morao ubaciti podatke od kreditne kartice (nisam siguran da se moze bez toga).
Voucher sam dobio kao clan jednog article direktorija i poslali mi taj voucher na mail. Kad to potrosis, "peglas karticu" i cekas da se pojavi neki noi voucher i to je to.
Ako netko zeli znati vise neka malo prokopa po AdWords help ili po Google-u.
:waving

Mislio sam prvo da otvorim novu temu da ne bi vadio ovu iz naftalina ali posto je o ovome vec ovde pisano onda....

Jutros mi je na moje veliko iznenadjenje stigao Google Adwords Gift Card od 125.- CHF. Ja se i ne secam kada sam se registrovao ali eto oni se secaju. Ovih 125.-CHF vaze do 1. Aprila, a posle toga vrede 80.-CHF dok se 30. Aprila potpuno ukidaju. Meni ne treba tako da ce verovatno da propadne, ali ako nekome treba neka se javi pa mogu da mu prodam za neku sicu.

PoZzZ

Costolleumus kaže:
Mislio sam prvo da otvorim novu temu da ne bi vadio ovu iz naftalina ali posto je o ovome vec ovde pisano onda....

Jutros mi je na moje veliko iznenadjenje stigao Google Adwords Gift Card od 125.- CHF. Ja se i ne secam kada sam se registrovao ali eto oni se secaju. Ovih 125.-CHF vaze do 1. Aprila, a posle toga vrede 80.-CHF dok se 30. Aprila potpuno ukidaju. Meni ne treba tako da ce verovatno da propadne, ali ako nekome treba neka se javi pa mogu da mu prodam za neku sicu.

PoZzZ

Imas pm.

webopth kaže:
Mozda malo kasnim ali tek nedavno sam poceo koristiti AdWords i to bas zato jer sam dobio voucher pa da nesto podijelim s onima koji zele nesto znati o ovom pitanju iznad.
Google AdWords voucher ja nacin kako Google privlaci nove korisnike da pristupe ovom sistemu oglasavanja i da malo protrese postojece. Ne moze se samo tako nabaviti nego se dobije (obicno na mail) "code" kojeg ukucas na svom AdWords CP (prije toga moras krerirati AdWords Racun) i to je to. Ja sam morao ubaciti podatke od kreditne kartice (nisam siguran da se moze bez toga).
Voucher sam dobio kao clan jednog article direktorija i poslali mi taj voucher na mail. Kad to potrosis, "peglas karticu" i cekas da se pojavi neki noi voucher i to je to.
Ako netko zeli znati vise neka malo prokopa po AdWords help ili po Google-u.
:waving

da, i ja sam dobio istu stvar ko i ti, vjerojatno sa iste stranice. problem je samo što to mogu iskoristiti novi korisnici adwordsa, pa neznam šta ću s tim

Pa stvarno ne znam sta da radim sa ovim jer meni stvarno ne treba, a verovatno nekome treba. Ovo mu dodje oko 140 dolara. Ne znam koje su cene oglasavanja na adwordsu ali ova suma sigurno dobro dodje.

Costolleumus kaže:
Pa stvarno ne znam sta da radim sa ovim jer meni stvarno ne treba, a verovatno nekome treba. Ovo mu dodje oko 140 dolara. Ne znam koje su cene oglasavanja na adwordsu ali ova suma sigurno dobro dodje.

da, kome treba od 70 $ ja imam a ne treba mi, javite se na pm sa nekom jadnom ponudom

Poz kakva su Vam iskustva sa bankama? Znam da ovde jedna banka u BiH da je ne reklamiram uzima 20KM za porvjeru da li vje vaučr validan + što uzme proviziju u %.

Da ne pričam za banke koje nisu ni vidjele nikada vaučere i ne znaju šta je to (mislim prvenstveno na banke u manjim sredinama)...

Back
Na vrh