• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Oko Godaddy-a mi nije jasno, zasto ne mogu da uzmem domen ukoliko sam iz Srbije sa Moneybookersom?

A vidim u footeru njihovog sajta da podzavaju Skrill!

Ubija me u pojam, sve sto imam mi je na Skrillu.

Visu Electron evo cekam vec skoro mesec dana, i uvek mi kazu da kartica jos nije gotova "bicete obavesteni".
Imao sam na umu da nesto povucem na visa electron pa da prebacim nesto i na Paypal da i na tom racunu imamo nesto.

Da li ovo moze da se resi na neki drugi nacin, ovo me zanima jer vidim da ima dosta kupona za jeftinu kupovinu domena?

Hvala

Ako si iz Srbije ne možeš da prebaciš ništa na PayPal, mora sve da ti bude na kartici.
A i ovi kodovi za jeftinu kupovinu su u 99% za plaćanje karticom ;)

^^ jasno mi je...hvala

Ubija me u pojam ovo cekanje sa karticom, ne znam iz kog razloga se ovoliko odugovlaci.

Nisam pametan kada ce kartica stici, pa da mogu da narucim, a i dalje mi nije jasno ukoliko vec imaju Skrill kao nacin placanja, zasto neko ko je iz Srbije, ne moze da koristi tu opciju!?

Ne znam da li je pametno nekoga zamoliti za uslugu pa da ja toj osobi prebacim tu sumu sa MB na njegov MB racun.

U svakom slucaju hvala na odgovoru.

Hm... Meni su do sada 3 puta izdali karticu (jednom izdavanje i 2 puta zamena) i nisam čekao duže od 15-tak dana.
U svakom slučaju obavestiće te sms-om kada je urade i gde da je preuzmeš.

Jel ima kakav kupon za .net ili .org kupon? Hitno mi treba 4-5 domena. Može i za namecheap.

Sta mislite jel se isplati uzimati ove info domene? (na popustu su) daju za $2,99

Za .com pokusaj sa ovim kodom, mislim da je jos aktivan... 2$

Promo code: HAPPY

sakiman kaže:
Sta mislite jel se isplati uzimati ove info domene? (na popustu su) daju za $2,99
Neka ti .info bude poslednja opcija. Google ih i ne ceni nešto mnogo.

Skipper kaže:
sakiman kaže:
Neka ti .info bude poslednja opcija. Google ih i ne ceni nešto mnogo.

Plus, ako se ništa nije menjalo, obnova .info domena zna biti i ~20$.

sigler199 - 1,99$ .com domena nova registracija ili transfer - isprobano Hrvatska

Petarcro kaže:
sigler199 - 1,99$ .com domena nova registracija ili transfer - isprobano Hrvatska

Sljaka još uvijek.

hajro2 kaže:
SMB99F

.COM Domena $1,17

Ne radi ovaj za Balkan.

Back
Na vrh