• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

$0.98 .com domain registration (up to 3 domains per account) + ICANN $.18 = $1.17

Kod:
GOFA1001AA
GOFA2001AB

$3.99 .com domain + PRIVACY (up to 3 domains per account) + ICANN $.18 = $4.17

Kod:
CJCFW399
IAPWD399

lxGuru kaže:
$0.98 .com domain registration (up to 3 domains per account) + ICANN $.18 = $1.17

Kod:
GOFA1001AA
GOFA2001AB

Kod:
CJCFW399
IAPWD399

Probao prva 2 i ne radi mi. Možda sam ih već i iskoristio, tko zna

lxGuru kaže:

Kod:
GOFA1001AA
GOFA2001AB

Kod:
CJCFW399
IAPWD399

ja sam treci probao i radi! hvala

tryengraved kaže:
47% off new purchases, no minimum. Neprovjereno.

Kod:
gd3212db

Radi, kupio novu domenu s dobrim popustom :)

Skipper kaže:
Uzeo sad 2 domena tako da potvrđujem da je kupon ispravan :)

Takodje i ja potvrdjujem danas sam uzeo jedan domen sve je OK!

GDBBA547

Renew .org za 7.5$

9$ popusta

Get a .COM for just $0.99

Coupon Code: VDAY99

Samo cc

Kupon radi, ali na kraju kada sve popunim izbaci mi ovo: Unfortunately, we are unable to process your purchase using this form of payment. Please utilize another form of payment, or contact (480) 505-8855 for further assistance.

Zna neko u čemu je problem ?

student_zarada kaže:
Kupon radi, ali na kraju kada sve popunim izbaci mi ovo: Unfortunately, we are unable to process your purchase using this form of payment. Please utilize another form of payment, or contact (480) 505-8855 for further assistance.

Zna neko u čemu je problem ?

Kupon verovatno vredi samo ako placas kreditnom kraticom.

Ime i prezime je sve što se mora slagati ? Ili i adrese moraju ? Očita mi karticu lijepo, sve uredu, ali na kraju kada hoću zadnji korak da platim to mi napiše.

Ja imam isto problem sa ovim, i to vec mesec dana. Preko ove moje kartice sam kupio jedno 10 domena, i zadnjih mesec dana nece nema sanse, a imam love na njoj. Moracu kad ih kontaktiram da vidim u cemu je fora. Istu gresku mi izbacuje kao i student zaradi.

Back
Na vrh