• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Baš sam htio postat LKSRTL99X, ali vidim da je već tu :)

Uglavnom, radi i dalje. Prije par minuta registrirao 3 .com domene + 3 .info za ukupno $4.05 (sa ICANN fee).
6 domena za $4, vrijeme darivanja :D

Evo jos jedan neverovatan kupon od Godaddy-a. Izgleda su bas resili da nas posteno časte pred novu godinu :)

Registrujte tri domena po ceni od 99 centi +.info dobijete besplatno. Sa svim taksama za oko 4$ moze se dobiti 6 domena. Kupon vazi i za transfer.

Kupon: cjceb99x

Jokja kaže:
Evo jos jedan neverovatan kupon od Godaddy-a. Izgleda su bas resili da nas posteno časte pred novu godinu :)

Registrujte tri domena po ceni od 99 centi +.info dobijete besplatno. Sa svim taksama za oko 4$ moze se dobiti 6 domena. Kupon vazi i za transfer.

Kupon: cjceb99x

RADI, upravo kupio 3 domene + 1 .info free za 2.80€

hoce li mi neko reci dje ovi kuponi iskacu i kako se koriste, kako da znam da li ima kupona koji su važaći ili ne, dj se gledaju te ponude, na sajtu nema ništa?

mvasic kaže:
hoce li mi neko reci dje ovi kuponi iskacu i kako se koriste, kako da znam da li ima kupona koji su važaći ili ne, dj se gledaju te ponude, na sajtu nema ništa?

U ovoj temi ti iskacu non stop :hysterical

mvasic kaže:
ozbiljno dje to vidis

Objavljuju na svojoj facebook stranici, na svom twitter profilu, na forumima,
salju na email ljudima koji preduzmu odredjenu akciju na GoDaddy-u, salju kad odustanes od odredjene akcije na GoDaddy, salju na mail ljudima koji redovno kupuju domene, salju na mail ljudima koji imaju mnogo domena, objavljuju ekskluzivne kupone na odredjenim kupon sajtovima...

Znaci ima mnogo mjesta gdje oni podijele kupon sa vremena na vrijeme.

Ukucavaš ga u prilikom kupovine na godaddy.com, čim dodaš nešto u košaricu, ma ne možeš faliti..

Hellas kaže:
mvasic kaže:
ozbiljno dje to vidis

Objavljuju na svojoj facebook stranici, na svom twitter profilu, na forumima,
salju na email ljudima koji preduzmu odredjenu akciju na GoDaddy-u, salju kad odustanes od odredjene akcije na GoDaddy, salju na mail ljudima koji redovno kupuju domene, salju na mail ljudima koji imaju mnogo domena, objavljuju ekskluzivne kupone na odredjenim kupon sajtovima...

Znaci ima mnogo mjesta gdje oni podijele kupon sa vremena na vrijeme.

pretpostavio sam, hvala;)

Hitno mi treba neki kupon kojim sada mze da se kupi za 1$ i kada ukucam kupom,ne pojavljuje mi se nigde?

Uneo sam kod smcom199 i pise promo cod applied ali pise da ce cena biti i dalje 8 eura,a meni treba za euro,sta da radim?

Stefkoss kaže:
Hitno mi treba neki kupon kojim sada mze da se kupi za 1$ i kada ukucam kupom,ne pojavljuje mi se nigde?

Probaj ovaj kod: unlocked
Nisam siguran da li jos radi, jer juce je izbacen. Takvi kuponi obicno vaze jedan dan.

Kada hocu da kupim domenu, nema mi opcije da platim preko paypal-a.. Da li ne podrzavaju PP ili nesto treba srediti, poz!

gringo kaže:
Kada hocu da kupim domenu, nema mi opcije da platim preko paypal-a.. Da li ne podrzavaju PP ili nesto treba srediti, poz!

Podrzavaju paypal, imas u opcijama da izaberes koji nacin placanja zelis.
Kuponi se mogu koristiti samo za placanje kreditnim karticama.

Skyglider kaže:
Kupon: 98CENTS

.com domena za $1.16

Dal ikad ima neki kupon ovot tipa za 1-2 $ za net org ili uvek sugavi com :(

Back
Na vrh