• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Ja sam dobio taj kod sa FB stranice ali ne mogu da ga iskoristim, prijavljuje mi da je neaktivan... :poke

Još jedna prilika za jeftinu domenu: 1$

code: BLACKONE

SPECIAL OFFER! $1.00 DOMAIN NAME! Register any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $1.00!*

Applies to the first year only of new registrations. This offer may not be used for renewals, transfers, bulk registrations, premium domains or Sunrise/Landrush domain registrations. Limited to one order per customer, expiring after 10,000 redemptions or at 11:59 PM on December 31, 2011 (whichever comes first). Discount will be reflected in your shopping cart; cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPal® or AliPay to redeem this offer. * Plus ICANN fee of 18 cents per domain year when applicable. Your discount will be applied in your shopping cart

Hvala na informacijama

Hellas kaže:
Posto meni ovo pocesto zatreba pri kupovini domene na godadiju evo teme i nekih koje sam skoro koristio

Special Godaddy Coupons .Info $ 0.49
FIVE or more new .INFO domains — just $ .49* each.
Plus, FREE Private Registration**.
Use source code gdr1213 when you check out.

Goddady -30% on .com domains.
Code: gdr1219pl

SLAM9 New .COM registrations for $ 7.49 + $ 0.18 = $ 7.67

goaorg01a = $ 7.69 .org registrations & renewals

$1 domain code:GETFIT
.COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN

p.s. Kome treba nek pozuri. Upravo sam proverio jos radi :)

Jeli zna neko koliko je transfer domena kod ovog godady-a ?

Sada sam ukucao svoj .com domen, cena transfera na godaddy bi bila 5.43 eur (sa produzenjem registracije domene od 1 god, sto se mora uzeti, tj "free" je) + skoro 5eur za private. To je bez kupona.

nesone kaže:

Radi i dalje, uzeo ja jedan. :waving

aleksej kaže:
nesone kaže:

Radi i dalje, uzeo ja jedan. :waving

i ja sam uzeo putem ovog kupona dok je trajala akcija, hvala nesone!

aleksej kaže:
GIFT1
Domeni za $1.18

Radi, ali se moze platiti samo kreditnom karticom (sto izbjegavam) ... u svakom slucaju hvala :)

pozdrav,

Da li neko zna kako kupiti ".us" domenu? Pri registraciji postoji da odaberes da li si ti iz usa i slicno, ali na kraju, kada sve ispunis standardne podatke kao za svaku novu domenu, pojavi se error gdje kaze kao da mi debitna kartica nije dobra - a naravno jeste.

Tako sam uzeo drugu domenu, koja nije us i odma je prosla, ali ponovo kad sam pokusaovao da kupim ".us" domenu opet isti problem.?

nesim kaže:
pozdrav,

Da li neko zna kako kupiti ".us" domenu? Pri registraciji postoji da odaberes da li si ti iz usa i slicno, ali na kraju, kada sve ispunis standardne podatke kao za svaku novu domenu, pojavi se error gdje kaze kao da mi debitna kartica nije dobra - a naravno jeste.

Tako sam uzeo drugu domenu, koja nije us i odma je prosla, ali ponovo kad sam pokusaovao da kupim ".us" domenu opet isti problem.?

iko? :sigh

Meni je normalno prošlo ali mislim da sam plaćao paypalom. Probaj u nekom drugom registru.

OriginalEXE kaže:
Meni je normalno prošlo ali mislim da sam plaćao paypalom. Probaj u nekom drugom registru.
evo pokusao sam jos jednom putem kartice i proradilo je. Vidim da sada podrzava i paypal :)

Back
Na vrh