• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

reflex kaže:
Opet akcija za $1

Ključna riječ: JILLIAN1

O izes ga, pa ja jos nisam ni na onaj prosli nisam nabacio sajt a vec nova akcija :)
Hvala!

Jokja kaže:
To izgleda samo za nove korsinike. Evo meni ne radi...

Da nažalost samo za nove:king

SPECIAL OFFER! $1.00* DOMAIN NAME! Register any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $1.00!*

Applies to the first year only of new registrations. This offer may not be used for renewals, bulk registrations, premium domains or Sunrise/Landrush domain registrations. Limited to one order per customer, expiring after 10,000 redemptions or at 11:59 PM on July 15, 2011 (whichever comes first). Discount will be reflected in your shopping cart; cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPal® or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart. * Plus ICANN fee of $0.18 per domain year when applicable.

Ja sam stari korisnik, mogu ubaciti kod i uračuna mi popust, ali nema paypal ko opciju plačanja, a kartica mi je istekla :stars

EDIT: htio sam dodat drugu karticu, ali sad piše da je kupon nevažeći.

Ja sam korisnik od 2006 godine, uzeo sam domen sa ovim kuponom ali mora kartica, ne može PP...

aleksej kaže:
Ja sam korisnik od 2006 godine, uzeo sam domen sa ovim kuponom ali mora kartica, ne može PP...

Hm, zanimljivo, a meni ne radi...
Da, ja sam i koristio karcicu, a paypal i nemam tako da sve taman da i hocu da ga koristim ne mogu :)

Radi i za nove i za postojeće korisnike....

cmss kaže:

Radi i za nove i za postojeće korisnike....

Pa je ne znam zasto meni ne radi...E izes ga taman smislim domen koji cu da kupim i ovako se ispalim :)

još jedan kupon za sve domene za $1
Kod: patriot1

ps. nisam prije kupovao kod GD-a pa sad vidim da ove $1 domene zajedno sa whois privacy koštaju preko $8 :nerd što ne platiš na mostu platiš na ćupriji..

Provereno radi:
WALLET412 - 35% off .com renewals/new registration
POSTER412 - 35% Off .COM Domains

evo nađoh na jedom stranom forumu:

Active GoDaddy Coupon for September!

cjc749chp 7.49$ .Com domain registration
cjcchp10 Save 10% off your order
cjcchp20 Save 20% off hosting
cjcchp30 Save 5$ off your order 30$ or more
cjcchp50 Save 10$ off your order 50$ or more
cjcchp75 Save 15% off your order 75$ or more

Evo nekoliko dobrih promo kodova za godaddy domene.
cjc599V - $5.99 New .COM
NC5PD17A - $7.99 .COM with Free Private Registration
cjcPRIVATE - Free Private Registration with Any Domain Register or Transfer
CJC795DOM - $7.50 .com Renewals

Renew a .com domain 35% "PODFD412" 7.5$

Renew .net za 7.5$ - Code: gdbb776

Back
Na vrh