Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellas kaže:Posto meni ovo pocesto zatreba pri kupovini domene na godadiju evo teme i nekih koje sam skoro koristio
Special Godaddy Coupons .Info $ 0.49
FIVE or more new .INFO domains — just $ .49* each.
Plus, FREE Private Registration**.
Use source code gdr1213 when you check out.
Goddady -30% on .com domains.
Code: gdr1219pl
SLAM9 New .COM registrations for $ 7.49 + $ 0.18 = $ 7.67
goaorg01a = $ 7.69 .org registrations & renewals
I sad je nova info domena 1,99$, tj. s ICANN fee ukupno 2,17$.nesim kaže:ima li sta za .info domenu? Kupio sam je za par $, ali sad je dosta skuplja :sigh
evo otplatio sam com i info domenu, info mi sad izasla skupljaLeonMak kaže:I sad je nova info domena 1,99$, tj. s ICANN fee ukupno 2,17$.nesim kaže:ima li sta za .info domenu? Kupio sam je za par $, ali sad je dosta skuplja :sigh
Jedino ako si mislio na obnavljanje (renewal) postojeće domene? To je oko 8$ čini mi se, nisam našao kod za to.
Inače, se već dugo sve domene mogu dobiti s 35% popusta (.com za 7.49$), a kod je "IAPdom5"
I još jedan zgodan kupon za onog tko uzima i hosting - bilo koju domena za 1,99$. Kod "IAPdom22".
reflex kaže:$0.99
INDY129
GoDaddy: SPECIAL OFFER! $1.29* DOMAIN NAME! Register any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $1.29!
Yes , It is another crazy offer from GoDaddy.com .
Now you can register any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $1.29 !
Just go and apply INDY129 coupon code in your shopping cart and enjoy this festival .
Applies to the first year only of new registrations. This offer may not be used for renewals, transfers, bulk registrations, premium domains or Sunrise/Landrush domain registrations. Limited to one order per customer, expiring after 20,000 redemptions or at 11:59 PM on June 16, 2011 (whichever comes first). Discount will be reflected in your shopping cart; cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPal® or AliPay to redeem this offer.
* Plus ICANN fee of 18 cents per domain year when applicable.
InFlames20 kaže:30% OFF* regular prices on .COM, .NET, .ORG, .BIZ, and .US domains
This special offer expires 7/8/2011
fb30tld
anarchox kaže:InFlames20 kaže:30% OFF* regular prices on .COM, .NET, .ORG, .BIZ, and .US domains
fb30tld
Hvala, kupio .com za 8$ i kusur.
Zanima me ima li kakvih aktuelnih popusta za hosting na godaddy-ju, ili ukoliko ne,
da mi neko preporuci alternativan jeftin hosting???
anarchox kaže:InFlames20 kaže:30% OFF* regular prices on .COM, .NET, .ORG, .BIZ, and .US domains
fb30tld
Hvala, kupio .com za 8$ i kusur.
Zanima me ima li kakvih aktuelnih popusta za hosting na godaddy-ju, ili ukoliko ne,
da mi neko preporuci alternativan jeftin hosting???
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke