• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

GDI- Global domains international

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Neven.

Novi član
Tu od
23 Ožu 2010
Dvadeset i prvo stoljeće je stoljeće mrežnog marketinga,
Bill Clinton je rekao :"Vaša industrije promovira glavne vrijednosti u cijelom svijetu i daje ljudima šansu da naprave najviše od svojih života".
Uz sve to 55 milijuna ljudi u cijelom svijetu već su dio pokreta 21 stoljeća. Zove se mrežni marketing, pristupni marketing ili multi level marketing. Nije važno kako ga nazivamo jer trenutno u poslovnom svijetu ovaj poslovni model cvijeta.
Volio bih čuti što vi mislite o gdi- mrežnom marketingu sadašnjosti? :idea:tongue_roll

Neven. kaže:
Bill Clinton je rekao :"Vaša industrije promovira glavne vrijednosti u cijelom svijetu i daje ljudima šansu da naprave najviše od svojih života".
Uz sve to 55 milijuna ljudi u cijelom svijetu već su dio pokreta 21 stoljeća. Zove se mrežni marketing, pristupni marketing ili multi level marketing. Nije važno kako ga nazivamo jer trenutno u poslovnom svijetu ovaj poslovni model cvijeta.
Volio bih čuti što vi mislite o gdi- mrežnom marketingu sadašnjosti? :idea:tongue_roll
imas vec temu o tome
https://internetzarada.org/gdi-global-domains-international-t-162.html

Joza95 kaže:
Neven. kaže:
imas vec temu o tome
https://internetzarada.org/gdi-global-domains-international-t-162.html
Da vidio sam, samo ne znam zašto je zatvorena?! :bo

Vidio sam, samo ne znam zašto je zatvorena. :bo

Zato sto je bilo samo spamanja i svadjanja na toj temi ostalo sam objasnio prije nego sam zatvorio temu.

Neven. kaže:
A znam, teško je ljude povezat u razmišljanjima..

Radio, prestao.. Jako je odvratan pristup ljudima preko GDI-a.. U prevodu fora je shto ti morash da nagovarash nekog da kupi domen i hosting preko tebe i isto to radi.. Plus josh to shto je 10$ mnooogooo za domen i hosting na samo mesec dana.. Onome ko to mozhe da radi ( da navlachi ljude na tako te stvari i slichno) svaka chast, Ja ne mogu.

Toliko ;D

A da li isplacuju, isplacuju i to redovno.
Pozdrav.

wizard kaže:
Neven. kaže:

Radio, prestao.. Jako je odvratan pristup ljudima preko GDI-a.. U prevodu fora je shto ti morash da nagovarash nekog da kupi domen i hosting preko tebe i isto to radi.. Plus josh to shto je 10$ mnooogooo za domen i hosting na samo mesec dana.. Onome ko to mozhe da radi ( da navlachi ljude na tako te stvari i slichno) svaka chast, Ja ne mogu.

Toliko ;D

Pozdrav.
Nema nagovaranja u ničemu, doduše svako ima svoj pristup prema radu, i jednostavno u svakom poslu da biš nešto postigao trebaš imat borben napadački stav (pristup).

Kažeš 10$ puno (još nisam skužio kako se quota tekst na forumu) :sigh :)
Što se tiče same domene i hostinga da, ali ja ne prodajem domene i hosting već nudim poslovno mogućnost, - posao. Možeš sa tim ulogom dobro zaradit, dok sa nekom jeftinijom domenom i hostingom ne možeš. Zar ne? :) .

Neven. kaže:
wizard kaže:
Neven. kaže:

Toliko ;D

Pozdrav.
Nema nagovaranja u ničemu, doduše svako ima svoj pristup prema radu, i jednostavno u svakom poslu da biš nešto postigao trebaš imat borben napadački stav (pristup).

Kažeš 10$ puno (još nisam skužio kako se quota tekst na forumu) :sigh :)
Što se tiče same domene i hostinga da, ali ja ne prodajem domene i hosting već nudim poslovno mogućnost, - posao. Možeš sa tim ulogom dobro zaradit, dok sa nekom jeftinijom domenom i hostingom ne možeš. Zar ne? :) .

Naravano da ne.. -_-

Dobar dan dragi moji, imam jednu super vijest!
GDI je uveo novi plugin tj. WORDPRESS - najpoznatija svijetska platforma za objavljivanje web stranica i blogova.
bluewp.png

Od sada na .ws domeni možete imati hosting do 5 WordPress stranica,
sa 10 GB prostora za pohranu (100GB za Premium članove).
Možete hostati stranicu direktno na svoju domenu ili kreirati subdomene.
Možete instalirati teme i ekstenzije za WordPress te preusmjeriti svoje postojeće blogove koje imate na nekom drugom hostu na svoju domenu.

Tako da ipak daju pozornosti i samome proizvodu.

Ljudi ulaze u Gdi company zbog mogucnosti zarade koje nudi ,a ne da bi kupili domen i hosting ,kompanija je sigurna i korektna redovno isplacuje svoje korisnike zasta postoje mnogobrojni dokazi koji se mogu pogledati na mom sajtu .Gdi company se ogradila od bankrotstva tako što 50% zarade zadrzava za sebe ,a drugih 50% zarade deli onima koji je reklamiraju,tako da je posao u Gdi compay siguran i dugorocan.

Gdigoldteam kaže:
Gdi company se ogradila od bankrotstva tako što 50% zarade zadrzava za sebe...

Genijalno! Onda se bolje uključi u moju kompaniju jer moja kompanija 100% zarade zadržava za sebe pa je stoga duplo sigurnija od gdi-a! Čista matematika! :crazy_grin

Neven. kaže:

Konkretno GDI. Ako nemas problema sa sobom sto ces varati ljude da kupe nesto sto nema nikakvu vrednost, tj. prodajes nekome maglu da bi on prodavao maglu da bi on prodavao maglu onda ok. Zelim vam puno uspeha u prodavanju magle. Ti ne prodajes nikakav domen i hosting. Svako ko je ozbiljan u nameri da kupi domen i hosting, prostom pretragom na googlu ce videti koliko sta kosta i kolika je vrednost necega.
Ti prodajes neupucenim ljudima pricu dobre zarade tako sto ce neko da kupi domen kod njih i da radi isto sto i ti, da promovise isto sto i ti i tako u beskonacnost. Dok ne pocnu ljudi da masovno otkazuju svoj GDI nalog kada uvide da svi rade jedno te isto, da se ne moze zaraditi bas kao sto se prica .A onda da bi opstao moras non stop da regrutujes nove clanove.
Koliki je procenat ljudi koji na svom GDI .ws domenu hostuju normalan sajt? Veoma mali, ako ih ima uopste. Svi stavljaju sajtove zaradite putem GDI, kako bi regrutovali nove clanove.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh