• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gde je dobro reklamirati?

stevic012

Član
Tu od
24 Pro 2010
Sigurno je vec bilo ovakvih tema i izvinjavam se ..
Interesuje me gde moze da se reklamira forum da bi imao neku posecenost?

Forum, da bi imao neku posećenost ne treba da se reklamira, ali ako želiš, možeš to da uradiš bilo gde gde će ljudi videti reklamu za tvoj forum, i potom otići na njega.

stevic012 kaže:
Sigurno je vec bilo ovakvih tema i izvinjavam se ..
Interesuje me gde moze da se reklamira forum da bi imao neku posecenost?

Kad vec tako pitas, mozes reklamirati kod mene na sajtu :)

Ja sam prije skoro dvije godine vidio jako dobro odrađenu FB reklamnu kampanju za domaći forum.
I to bez fan grupa i profila i sl., samo FB oglasi. Sad zavisi koliki ti budžet imaš, ili imaš li ga uopće, ali kvalitetna FB kampanja bi ti mogla popularizirati forum.

Fejsbukovcima je ionako previše dosadno i kliknuti će na baš sve što im zvuči zanimljivo.

@Megatron884
Za pocetak na free Interenet oglasima. Zacudio bi se koliko ljudi gleda to.

oglasi.yuportal.com
yumreza.info
Ideš lepo redom i postavljaš oglase. ;)

Back
Na vrh